• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • وبگردی
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۰۱۸۷۶
تاریخ انتشار: ۳۱ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۴:۱۶
البرز » اجتماعی

۴۰۰ نانوایی در البرز به موتور برق مجهز شدند

معاون امور اقتصادی استانداری البرز گفت: ۴۰۰ واحد نیز به موتور برق تجهیز و سوخت گازوئیل برای آنان پیش‌بینی شد. همچنین ۵۴۴ واحد نانوایی به سیستم دوگانه‌سوز مجهز و برای هر واحد ۱۰۰ میلیون تومان تسهیلات در نظر گرفته شد.

۴۰۰ نانوایی در البرز به موتور برق مجهز شدند
به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز البرز، عزیزاله افضلی در جلسه کمیته راهبری فضای مجازی استان، با اشاره به آخرین وضعیت نانوایی‌ها و روند تأمین نان در استان، از اقدامات پدافندی برای حفظ پایداری خدمات اساسی خبر داد و گفت: با توجه به حضور شمار زیادی از جمعیت مهاجر از تهران در البرز، نانوایی‌ها با ازدحام و تشکیل صف‌های طولانی مواجه شدند.
وی افزود: با افزایش تقاضا، دغدغه تأمین آرد مازاد شکل گرفت و جلسه پدافندی آب و نان تشکیل شد. ۵۴۴ واحد نانوایی به سیستم دوگانه‌سوز مجهز و برای هر واحد ۱۰۰ میلیون تومان تسهیلات در نظر گرفته شد. همچنین ۴۰۰ واحد نیز به موتور برق تجهیز و سوخت گازوئیل برای آنان پیش‌بینی شد.
افضلی ادامه داد: در حال حاضر ۲۶۸۲ واحد نانوایی در استان فعال هستند که ۶۰۰ واحد آنها آزادپز و مابقی از آرد نوع یک و دو استفاده می‌کنند. ظرفیت نانوایی‌های پرمراجعه نیز از ۷ به ۱۴ کیسه افزایش یافته و کلیه سهمیه آرد تحویل شده است. این اقدام برای ایجاد ذخیره مناسب در صورت بروز قطعی برق یا اختلال در تولید آرد انجام شد.
به گفته معاون اقتصادی استانداری البرز، حواله آرد به صورت دهه‌ای صادر می‌شود و در این دوره، دو دهه به صورت هم‌زمان تحویل شده است.
وی با بیان اینکه «وضعیت نانوایی‌ها به شرایط عادی بازگشته»، تأکید کرد: البرز به عنوان پایتخت تولید آرد در کشور معرفی شده و وضعیت در حوزه نان صنعتی نیز مطلوب است.
وی با اشاره به چالش‌های اولیه در شهرستان طالقان افزود: با توجه به حضور زیاد مسافران و کم بودن تعداد نانوایی‌ها، نان بسته‌بندی به صورت مویرگی توزیع شد.
افضلی همچنین به اقدامات صورت‌گرفته در حوزه سوخت اشاره کرد و گفت: با برگزاری جلسات روزانه در کمیته اقتصادی و نظارت مستمر، نگرانی‌ها در خصوص تأمین سوخت برطرف شد. حتی جایگاه سوختی که به دلایل حقوقی در ملاصدرا بسته شده بود، با تصویب شورای تأمین مجدداً فعال شد. در حال حاضر هیچ کمبودی در حوزه سوخت و تولید مشاهده نمی‌شود.
وی از برخی تعطیلی‌های غیرموجه انتقاد کرد و گفت: برخی واحد‌های صنعتی به صورت خودسر اعلام تعطیلی کردند با این بهانه که کارگران حاضر نشدند. این رفتار‌ها پذیرفتنی نیست و تعطیلی خارج از مصوبات رسمی مورد قبول نیست. تأکید داریم که تمام واحد‌های تولید باید پای کار باشند و شرایط با تعامل مدیریت شود.
افضلی همچنین نسبت به کاهش فعالیت برخی بانک‌ها هشدار داد و گفت: با جدیت با این موضوع برخورد کردیم و تذکر لازم داده شد. هیچ‌گونه کاهش ظرفیت فعالیت از سوی بانک‌ها پذیرفته نیست. همه کارکنان باید در محل کار حضور داشته باشند، به‌ویژه در استانی که مقصد مسافران بسیاری است.
وی همچنین خطاب به اتحادیه‌ها و اصناف افزود: اتاق اصناف، اتاق بازرگانی و همه تشکل‌ها و نهاد‌های مردمی باید برای پویایی جامعه فعال باشند. همان ضابطه‌ای که برای دستگاه‌های اجرایی وجود دارد، باید با همان کیفیت از سوی این نهاد‌ها نیز رعایت شود.
معاون استاندار البرز به اقدامات پدافندی در شهرک‌های صنعتی اشاره کرد و گفت: در این حوزه، ایستگاه‌های آتش‌نشانی فعال شده، نیرو‌ها به طور کامل در آماده‌باش هستند و اقدامات لازم در خصوص حفاظت از منابع آب ذخیره‌ای، زیرساخت‌ها و پشتیبانی لجستیکی انجام شده است. همچنین تأکید شده که مسئولان حوزه لجستیک با فوریت موضوعات را به دستگاه‌های ذیربط اطلاع دهند.
افضلی به روند تأمین و توزیع کالا‌های اساسی اشاره کرد و گفت: توزیع کالا در حوزه شرکت‌های پخش تخصصی، از جمله گوشت قرمز، شکر و روغن از امروز آغاز شده و برای جلوگیری از هرگونه خلل در دسترسی مردم، این روند با جدیت پیگیری خواهد شد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
گشایش دفتر یادبود شهدای اخیر ایران در فیلیپین
خروج قطار باری زاهدان - کویته از ریل در میرجاوه
نیاز به مدیریت یکپارچه و اصلاح الگوی حمل بار
ادای احترام به شهید رسانه‌ای نیما رجب‌پور
آزادی ۸ زندانی به حرمت ماه محرم در همدان
یادمان شهدای گمنام گاوازنگ زنجان میزبان عزاداران حسینی
اوقات شرعی به افق یزد
کشت پاجوش نخل کریته در بخش رودخانه
منع حق غنی‌سازی برای ایران، بدعت است
حضور کودکان و نوجوانان در عزاداری های امام حسین ع
گرسنگی، محاصره و خطر حملات هوایی در سواحل غزه
پیش بینی وضعیت جوی و دریایی هرمزگان ۱۱ تیر
انتظار ۱۵ ساله مردم گیلان برای تکمیل بیمارستان جامع لاکان بزودی پایان می‌یابد
انسجام مردم بزرگ ترین پیروزی ایران در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه
آغاز ثبت نام آزمون استخدامی دستگاه‌های اجرایی
واگذاری بیش از ۱۱۷ هکتار از اراضی ملی خراسان جنوبی به بنیاد مسکن
هوای آلوده مشهد در یازدهمین روز تیرماه
آزادی ۶ زندانی در پویش «به عشق حسین می‌بخشم»
احداث ۲ خط و یک سکو در ایستگاه ریلی شلمچه تا پیش از اربعین
تسلیت وزیر دین مالزی به دولت و ملت ایران
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
واکنش به انتشار تصویر موهن از پیامبر در نشریه لمان ترکیه
ساخت نیروگاه‌های تولید پراکنده در بیش از ۱۰۰۰ نقطه کشور
کالابرگ الکترونیک به هفت دهک پرداخت می‌شود
شکست پروژه جنگ ۱۲ روزه علیه ایران
پاسخ قاطع ایران مانع تحقق اهداف آمریکا شد
آغاز ساخت نخستین نیروگاه خورشیدی پتروپارس
شرایط مالیات صفر اعلام شد
صهیونیست‌ها ابعاد ضربه بزرگی را که خورده‌اند، پنهان می‌کنند
قدرت موشکی برای پاسخ به صهیونیست‌ها در وضع عالی است
ایران به تقویت رشته‌های حساس علمی ادامه خواهد داد
هم‌گرایی و تعامل عامل پایداری تولید در صنعت پتروشیمی
دو هزار میلیارد تومان خسارت صنعت برق ناشی از جنگ ۱۲ روزه
بازدید پزشکیان از مناطق آسیب‌دیده از تهاجم رژیم صهیونی
برگزاری نوبت دوم کنکور ۱۴۰۴ در روز‌های ۲۶ و ۲۷ تیر
بازسازی مناطق آسیب‌دیده از اولویت‌های وزارت راه است
صدراعظم آلمان: هراسی از جنگ با روسیه ندارم  (۳ نظر)
پیام آیت الله نوری همدانی در پی شهادت سردار شادمانی  (۱ نظر)
یاوه‌گویی ترامپ نتیجه شکست سنگین در برابر ایران است  (۱ نظر)
تیم ملی فوتسال ناشنوایان ایران چهارمین بار قهرمان جهان شد  (۱ نظر)
لیگ والیبال ملت ها؛ برتری بلند قامتان ایران مقابل آرژانتین  (۱ نظر)
برانکو: ایران به جرات یکی از امن‌ترین کشور‌های جهان است  (۱ نظر)
پوشش حفاظتی ۹۷ ذخیره گاه جنگلی در لرستان  (۱ نظر)
حملهٔ وحشیانهٔ اسرائیل به ایران بی‌پاسخ نخواهد ماند  (۱ نظر)
عراقچی: ایران با واژه تسلیم بیگانه است  (۱ نظر)
دستگیری عامل خرابکاری در بندرانزلی  (۱ نظر)
گروسی: ایران سلاح هسته‌ای ندارد  (۱ نظر)
ترکیه: اقدام ایران دفاع مشروع از خود بود  (۱ نظر)
۱۸۹ هزار خانوار مشمول دریافت مرحله سوم کالابرگ الکترونیکی  (۱ نظر)