• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • وبگردی
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۰۱۹۶۱
تاریخ انتشار: ۳۱ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۷:۰۶
اردبیل » سیاسی

وحدت و همدلی مردم دشمنان را به زانو درآورده است

نماینده مردم اردبیل، نیر، نمین و سرعین در مجلس شورای اسلامی گفت: وحدت و همدلی مردم ایران اسلامی دشمنان را به زانو درآورده و توان رزمی و موشکی ایران اسلامی قدرت‌های جهانی را در بهت فرو برده است.

وحدت و همدلی مردم دشمنان را به زانو درآورده استبه گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز اردبیل، احد بیوته روز شنبه در جلسه مشترک با مدیران ستادی و ادارات تابعه سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل ضمن قدردانی از تلاشگران عرصه امنیت غذایی، گفت: توانمندی‌های نظامی ایران همراه با تامین ضروریات زندگی مردم در شرایط جنگی، نشان دهنده اقتدار ایران اسلامی است.

وی با محکوم کردن تجاوز رژیم صهیونیستی به خاک ایران اسلامی و با اشاره به پاسخ محکم نیرو‌های مقتدر نظامی کشورمان به تجاوزات این رژیم منحوس، تأکید کرد: ایران اسلامی همواره طالب صلح و دوستی است و هیچ وقت آغازگر جنگ نبوده، اما هر قدرتی اگر بخواهد امنیت و تمامیت ارضی کشور ما را تهدید کند، به طور قطع با پاسخ کوبنده ایران مواجه خواهد شد.

عضو کمیسیون فرهنگی مجلس دوازدهم با اشاره به نقش جهاد کشاورزی در افتخارات دوران دفاع مقدس بیان کرد: جهاد کشاورزی میراث‌دار سنگرسازان بی‌سنگر است و خدمات ارزشمند این نهاد در طول هشت سال دفاع مقدس بر هیچ کس پوشیده نیست.

بیوته با بیان اینکه ذخایر ضروری و کالا‌های اساسی مورد نیاز مردم به وفور در سردخانه‌ها انبار شده است، اضافه کرد: در سایه همت و تلاش تولیدکنندگان و دست‌اندرکاران بخش کشاورزی، خوشبختانه هیچ‌گونه مشکلی در تأمین ارزاق عمومی مردم وجود ندارد.

وی با اشاره به این که هیچ مشکلی در تأمین مایحتاج ارزاق عمومی در سطح کشور و استان اردبیل وجود ندارد، بیان کرد: خدمت به مردم بزرگترین افتخار در نظام جمهوری اسلامی است.

نماینده مردم اردبیل، نیر، نمین و سرعین در مجلس شورای اسلامی با تأکید بر اهمیت فرهنگ مصرف صحیح به خصوص در شرایط کنونی گفت: تولید مواد ضروری تنها ملاک دستیابی به وی استقلال و خودکفایی نیست، بلکه باید فرهنگ مصرف مواد غذایی نیز در جامعه نهادینه شود و نباید اجازه بدهیم با دورریخت مواد غذایی وابسته به واردات شویم.

رییس سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل نیز در این جلسه با بیان این که مشکلی در تولید و تامین اقلام ضروری مورد نیاز مردم وجود ندارد، گفت: با توجه به ذخایر کافی کالا‌های اساسی و محصولات استراتژیک در استان، از مردم می‌خواهیم برای رعایت حال میهمانان از خرید هیجانی پرهیز کنند.

علی‌حسین احدی‌عالی با اشاره به افزایش تقاضا برای خرید مایحتاج ضروری به علت حضور میهمانان و مسافران تعطیلات تابستانی در استان اردبیل افزود: اقلام و مایحتاج ضروری و مورد نیاز مردم به وفور در فروشگاه‌های عرضه محصولات غذایی موجود است و نانوایان و تولیدکنندگان گوشت سفید در تلاش هستند تا مردم در تامین نیاز‌های خود با مشکلی مواجه نشوند.

وی با بیان اینکه استان اردبیل نقش کلیدی اردبیل در تولید گوشت مرغ در سطح کشور دارد، اظهار کرد: سالانه بیش از ۵۴ هزار تن گوشت مرغ در استان تولید می‌شود که ۳۵ هزار تن آن مازاد بر نیاز داخلی بوده و به سایر استان‌ها ارسال می‌شود.

رییس سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل با هشدار به عرضه‌کنندگان کالا‌های اساسی در خصوص احتمال احتکار و یا گرانفروشی مایحتاج مردم تاکید کرد: عرضه نکردن کالا‌های اساسی در شرایط کنونی به منزله اخلال در نظام اقتصادی کشور است و با متخلفان به عنوان اخلالگر در نظام اقتصادی برخورد می‌شود.

وی از مردم خواست در صورت مشاهده هرگونه تخلف در عرضه کالا‌های اساسی، مراتب را از طریق شماره ۱۲۴ و یا سامانه ۱۳۵ اطلاع دهند تا مورد پیگیری قرار گیرد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
نمایشگاه سلاحت را انتخاب کن در حرم حضرت معصومه (س)
نیرو‌های مسلح جمهوری اسلامی ایران در اوج آمادگی هستند
تشییع پیکر محافظ شخصی شهید سید حسن نصرالله
درخواست توضیح از وزیر راه برای رهاشدن احداث بخشی از مسکن ملی
ایران به غنی سازی اورانیوم ادامه خواهد داد
نقش پیام رسان واتساپ در مکان‌یابی و ترور فرماندهان حماس
اقامه نماز جمعه در ایلام
تشییع پیکر پاک شهید کرمی مقدم کارمند زندان اوین
یاواره شهدای روستای کرمجگان قم
ایستادگی و مقاومت راه منطقی مقابله با دولت سرکش امریکا
محکومیت درخواست رژیم صهیونی مبنی بر الحاق کرانه باختری
رگولاتوری: نصب دکل‌های مخابراتی جعلی صحت ندارد
تمرکز ملی پوشان فوتبال بانوان بر روی تمرینات تاکتیکی
سرمایه گذاری بیش از هزار و ۵۰۰ میلیارد تومانی در حوزه گردشگری سراب
برقراری پرواز‌های فرودگاه بین المللی کیش از ۱۳ تیر
خبر‌هایی از برنامه ریزی برای بزرگداشت تاسوعا و عاشورا در دامغان
وداع با شهید القدس در حرم حضرت معصومه (س)
عزاداری هیات ۱۴ معصوم ناشنوایان یزد
تجهیز نیمی از مزارع به روش‌های نوین آبیاری
حمایت از دانش آموزان مستعد خانواده‌های فاقد سرپرست درقم
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
دمای ۳ شهر سیستان و بلوچستان به ۵۰ درجه رسید
ابلاغ آیین‌نامه اجرایی واردات خودرو در سال ۱۴۰۴
مقر محرمانه ارتش اسرائیل چگونه منهدم شد
برگزاری مراسم عزاداری اباعبدالله (ع) در حسینیه امام خمینی
آغاز ثبت نام آزمون استخدامی دستگاه‌های اجرایی
ابلاغ قانون تعلیق همکاری با آژانس انرژی هسته‌ای
کاروان ورزش ایران از حضور در یونیورسیاد بازماند
عملیات وعده صادق ۳ توسط رهبر انقلاب فرماندهی شد
دروازه بان ذوب‌آهن در این تیم ماندنی شد
اسرائیل بی‌اجازه از حریم ما برای حمله به ایران استفاده کرد
دیدارهای دوستانه و اردوی مشترک پیش از هفته سوم لیگ ملت ها
آغاز تمرینات ملی پوشان جوان تیم پارادو ومیدانی نابینایان و کم بینایان
تعویق انتخابات فدراسیون بدنسازی و پرورش اندام
رژیم صهیونی در مسیر سقوط
آماده‌باش سراسری صنعت برق برای روز‌های گرم پیش‌رو