• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • وبگردی
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
خبر فوری
  • حق‌طلبی ایرانیان، ضامن پایداری در سمت درست تاریخ
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۰۴۷۶۴
تاریخ انتشار: ۰۴ تير ۱۴۰۴ - ۲۳:۳۰
آذربایجان شرقی » اجتماعی

تعامل سازنده استانداری آذربایجان شرقی با تشکیلات قضایی

استاندار آذربایجان شرقی با بیان اینکه تعامل سازنده با تشکیلات قضایی استان داریم گفت:روحیه تعامل و همکاری در استان فراتر از مرز‌های معمول است.

تعامل سازنده با تشکیلات قضایی آذربایجان شرقی داریم
 
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز آذربایجان شرقی، بهرام سرمست در دیدار با رئیس و معاونان دادگستری استان آذربایجان شرقی به مناسبت هفته قوه قضائیه با تاکید بر لزوم تعامل مثبت و سازنده میان مدیریت ارشد استان و تشکیلات قضایی گفت:تشکیلات قضایی به عنوان یکی از ارکان اساسی در سیستم حکمرانی کشور نقش مهمی در تامین عدالت و امنیت ایفا می‌کند و در استان نیز این تعامل به شکلی ثمربخش جریان دارد.
 
وی با بیان اینکه آذربایجان شرقی همواره یکی از استان‌های پیشتاز در تحولات سیاسی، اجتماعی، اقتصادی و به‌ویژه در عرصه عدالت‌خواهی بوده است افزود: مردم این خطه همواره حامی وفاق ملی بوده‌اند و در دولت سیزدهم و چهاردهم این نقش به شکل پررنگ‌تری نمایان شده است.
 
سرمست با اشاره به همراهی و همدلی دادگستری استان با مدیریت ارشد از ابتدای شروع مسئولیتش در آذربایجان شرقی اظهار کرد: تعامل و همکاری در استان فراتر از مرزبندی‌های معمول بوده و اصل بر حل مسائل مردم است.
 
استاندار آذربایجان شرقی با تاکید بر لزوم جبران عقب‌ماندگی‌های تاریخی استان گفت: تلاش ما این است که در سایه هم‌افزایی و مشارکت همه دستگاه‌ها از تولید و سرمایه‌گذاری در استان حمایت کنیم این تعهد بر مبنای میثاق‌نامه‌ای است که برای حمایت از تولید امضا کرده‌ایم.
 
سرمست افزود: در تجاوزات اخیر رژیم صهیونیستی، آذربایجان شرقی شرایط متفاوتی نسبت به سایر استان‌ها تجربه کرد و تحت فشار مضاعف قرار گرفت اما با رشادت نیرو‌های مسلح و حمایت همه‌جانبه مدیریت استان و شورای تامین و مردم غیور و همدل آن آرامش در جامعه حفظ شد.
 
وی ادامه داد: اقدامات لازم برای تامین نیاز‌های اساسی مردم انجام شده و امروز در سایه هوشیاری مردم و تعامل سازنده نهاد‌های مسئول آرامش در سطح استان برقرار است.
 
استاندار آذربایجان شرقی با اشاره به عزم مشترک برای تحقق سلامت اداری در استان گفت: در کنار رعایت حقوق شهروندی، مقابله با فساد نیز در دستور کار قرار دارد و در این زمینه نیز اقدامات موثری صورت گرفته است.
 
سرمست با بیان اینکه تامین معیشت مردم، رفع دغدغه‌ها و فراهم کردن زمینه برای سرمایه‌گذاری در اولویت مدیریت ارشد استان قرار دارد گفت: محور توسعه استان باید به شکل فعال و پیشرو با هم افزایی و استفاده از تمام ظرفیت‌ها دنبال شود تا شاهد پیشرفت و آبادانی همه‌جانبه باشیم.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
اوقات شرعی پنجشنبه ۱۲ تیرماه ۱۴۰۴ به افق یزد 
پیش‌بینی تردد ۲ میلیون زائر از مرز شلمچه در اربعین سال جاری
جلوگیری از تغییر کاربری ۲۸ هزار هکتار اراضی کشاورزی در استان اردبیل
کشف ۱۲۳ کیلوگرم انواع مواد مخدر در لرستان
کشف ۸۹ ریزپرنده در شهرستان گناوه
مصمم‌تر از قبل در راه توسعه علم و فناوری تلاش خواهیم کرد
برگزاری نوحه‌های سنتی نشسته در هرمز
دو کشته و شش مصدوم در سانحه رانندگی در محور سبزوار – بردسکن
پیش تولید مستند زندگی و خاطرات فرمانده اطلاعات سپاه
سفر به گلجه
شکسته شدن رکورد مصرف برق در خراسان جنوبی
کشف ۷۰ تن کالای احتکار شده در زابل
اجرای پویش همدلی حسینی در چهارمحال و بختیاری
۲۴ میلیارد تومان به طرح‌های زیربنایی رازو جرگلان اختصاص یافت
محدودیت ترافیکی ایام سوگواری تاسوعا و عاشورای حسینی در جاده‌های گیلان
دعوت ستاره خراسانی فوتبال بانوان به تیم ملی برای حضور در انتخابی جام ملت‌های آسیا
واگذاری انشعاب آب به بیش از ۴۸۰۰ واحد مسکن ملی در قزوین
مهلت ۷۲ ساعته برای اعتراض به نتایج امتحانات نهایی
خروج ۳۸۰ هزار تبعه غیر مجاز افغان از مرز دوغارون
ناپایداری جوی و دریایی در هرمزگان، ۱۲ تیر
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
ابلاغ آیین‌نامه اجرایی واردات خودرو در سال ۱۴۰۴
اسرائیل بی‌اجازه از حریم ما برای حمله به ایران استفاده کرد
آغاز ثبت نام آزمون استخدامی دستگاه‌های اجرایی
ابلاغ قانون تعلیق همکاری با آژانس انرژی هسته‌ای
برگزاری مراسم عزاداری اباعبدالله (ع) در حسینیه امام خمینی
مقر محرمانه ارتش اسرائیل چگونه منهدم شد
کاروان ورزش ایران از حضور در یونیورسیاد بازماند
دروازه بان ذوب‌آهن در این تیم ماندنی شد
نشست شورای عالی قضایی
عملیات وعده صادق ۳ توسط رهبر انقلاب فرماندهی شد
آغاز تمرینات ملی پوشان جوان تیم پارادو ومیدانی نابینایان و کم بینایان
تعویق انتخابات فدراسیون بدنسازی و پرورش اندام
آماده‌باش سراسری صنعت برق برای روز‌های گرم پیش‌رو
رژیم صهیونی در مسیر سقوط
فرار پسر نتانیاهو از ترس مخالفان پدرش
گروسی: ایران سلاح هسته‌ای ندارد  (۱ نظر)
۱۸۹ هزار خانوار مشمول دریافت مرحله سوم کالابرگ الکترونیکی  (۱ نظر)
خبر فوری
  • حق‌طلبی ایرانیان، ضامن پایداری در سمت درست تاریخ