• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • وبگردی
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۰۶۷۶۹
تاریخ انتشار: ۰۸ تير ۱۴۰۴ - ۱۱:۲۸
خوزستان » اجتماعی

لزوم رفع کمبود نیروی انسانی بهداشت و درمان در خوزستان

نماینده مردم اهواز، کارون، باوی و حمیدیه در مجلس از پیگیری مشکلات خوزستان در حوزه بهداشت و درمان و از انجام اقدامات لازم برای توسعه زیرساخت‌ها و رفع کمبود‌ها در استان خبر داد.

لزوم رفع کمبود نیروی انسانی بهداشت و درمان در خوزستان

 

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خوزستان، مجتبی یوسفی در حاشیه بازدید از پروژه احداث بیمارستان هوشمند جایگزین بیمارستان گلستان اهواز گفت: پیگیری مشکلات و دغدغه‌های مردم خوزستان در حوزه بهداشت و درمان و همچنین انجام اقدامات لازم برای توسعه زیرساخت‌ها و رفع کمبود‌ها در استان در دستور کار است.

وی به پیگیری‌های انجام شده برای پرداخت مطالبات کارانه‌ها و بیمه دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور اشاره کرد و افزود: در دو مرحله، مجموعاً بیش از ۴۵ هزار میلیارد تومان برای پرداخت مطالبات بیمه به دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور تخصیص یافت.

یوسفی با اشاره به قدمت بالای بیمارستان‌های فعلی گلستان و امام خمینی ادامه داد: با توجه به ضرورت توسعه زیرساخت‌های درمانی، هنگام بررسی بودجه سال گذشته، ۲۰۰ میلیارد تومان اعتبار برای احداث و جایگزینی بیمارستان گلستان و دیگر بیمارستان‌ها در نظر گرفته شد.

نماینده مردم اهواز، کارون، باوی و حمیدیه در مجلس شورای اسلامی همچنین در خصوص تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام گفت: برای تکمیل پروژه‌هایی مانند دانشکده داروسازی و بیمارستان حمیدیه نیز اعتباراتی پیش‌بینی شده است. اگرچه موقعیت زمین پیش‌بینی شده برای احداث بیمارستان حمیدیه به دلیل دوری و عدم وجود زیرساخت‌های لازم، مناسب نبود و تذکرات لازم در این خصوص داده شده است، اما با این حال، بیش از ۴۰ میلیارد تومان به این پروژه اختصاص یافت و وزارت بهداشت نیز متعهد به اختصاص ۳۰ درصد از این منابع شد.

یوسفی در ادامه، خاطرنشان کرد: در سال جاری مجوز استخدام ۲۷ هزار نفر در حوزه بهداشت و درمان صادر شده است که بیشترین سهمیه استخدامی به استان خوزستان اختصاص یافته است و آزمون آن طی دو ماه آینده برگزار خواهد شد. همچنین، مجوز جذب ۱۵ تا ۲۰ هزار نفر برای سال ۱۴۰۴ در سطح ملی پیش‌بینی شده که به دلیل کمبود نیرو در خوزستان، مجوز جذب دو برابری برای دانشگاه‌های علوم پزشکی استان اخذ شده است.

وی به لزوم تجهیز دستگاه پت اسکن دولتی، به عنوان یکی از نیاز‌های اساسی بیماران سرطانی در اهواز اشاره کرد و ادامه داد: در حال حاضر دستگاه پت اسکن دولتی برای تشخیص و عکس‌برداری از بیماران سرطانی در اهواز وجود ندارد و بیماران برای دریافت خدمات لازم به دزفول یا استان‌های دیگر مراجعه می‌کنند.

یوسفی افزود: با پیگیری‌های صورت‌گرفته، انتظار می‌رود مهرماه یا نهایتاً آبان‌ماه سال جاری، فرآیند مربوط به نصب دستگاه پت اسکن در اهواز به پایان برسد و با همکاری وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی هرچه سریع‌تر وارد چرخه خدمات‌رسانی شود تا علاوه بر کاهش هزینه‌های بیماران سرطانی روند تشخیص و درمان بیماری سریع‌تر شود.

وی در ادامه، ضمن قدردانی از تلاش‌های بی‌وقفه کادر بهداشت و درمان در همه شرایط، به مسئله کاهش شیفت کاری آنان اشاره کرد و گفت: این دغدغه در استان‌هایی مانند خوزستان، هرمزگان، خراسان جنوبی و شمالی وجود دارد که کادر درمان به دلیل کمبود نیرو ناچار به پذیرفتن شیفت‌های دو برابری هستند. از این رو تلاش بر این است که با صدور مجوز‌های استخدام، این مشکل تا حدودی برطرف گردد.  

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
اسقاط ۲۰هزار دستگاه موتورسیکلت فرسوده
موافقت هیئت پذیرش فرابورس با طرح نخستین شرکت پروژه نیروگاه خورشیدی
نگاهی گذرا به سابقه شرارت‌های آمریکا علیه مردم ایران
تامین آب شرب با حفر پی در پی چاه
تهران لوکوموتیو بازسازی کشور است
رتبه‌بندی موسسه‌های خیریه در کشور
بازدید وابستگان نظامی ۲۰ کشور از جنایات دشمن صهیونی در زندان اوین
ایجاد شغل برای سه هزار و ۱۸۳ نفر در واحد‌های بسته بندی
خدمت به مردم جلب رضایت خداوند را به دنبال دارد
تاکید بر انعکاس ظرفیت‌های شهرستان هرند از شبکه استانی
کشف ۱۷ هزار لیتر نفت کوره خارج از شبکه توزیع در نجف‌آباد
تأیید صلاحیت نامزدهای احراز پست ریاست فدراسیون موتورسواری و اتومبیلرانی
برگزاری اردو ترویجی تخصصی برنج در رامسر
ساخت پنجمین آبشخور در ارتفاعات شهرستان بهار
پیگیری جدی مشکلات قشر کارگری در اولویت برنامه‌های استان
اردوی تیم دوچرخه‌سواری استقامت نوجوانان با حضور ۱۷ ورزشکار
قیمت نان در اصفهان تعیین تکلیف می‌شود
برگزاری میزخدمت در شرکت‌های صنعتی در هفته تامین اجتماعی
شهرداری مسئول بازسازی منازل تخریب شده در حمله رژیم صهیونیستی
وضعیت ایده‌آل ذخیره خون در چهارمحال و بختیاری
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اعتراض پیاتزا به فدراسیون جهانی والیبال جواب داد
واکنش وزیر خارجه به لفاظی‌های نخست وزیر رژیم صهیونی
دستور رئیس قوه قضائیه برای مقابله با گرانفروشی و احتکار
گفتگوی وزرای خارجه آمریکا و سه کشور اروپایی درباره ایران
بازگشت قیمت‌ها به قبل از دفاع مقدس ۱۲ روزه لازم‌الاجرا است
فوتبالیست چلسی با ترامپ دست نداد
در پیگیری مواضع و حقوق کشورمان مصمم‌تر هستیم
ادامه روند واگذاری سایپا
اعلام زمان برگزاری آزمون‌های استخدامی دستگاه‌های اجرایی
دست بر ماشه برای مقابله با هرگونه ماجراجویی مجدد هستیم
کاهش ۴۵ درصدی بارش‌های سالانه تهران
تصویب طرح ضربتی افزایش روزانه تولید نفت خام
مدنی‌زاده: به‌دنبال خصوصی‌سازی واقعی هستیم
قدردانی وزیر کشور از موضع عراق در قبال حمله رژیم صهیونی به ایران
بیانیه شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی به مناسبت سالروز حماسه ۲۳ تیر
شرایط پیش‌فروش خودرو‌های کوئیک و ساینا S اعلام شد  (۵ نظر)
سفر جولانی به جمهوری آذربایجان  (۵ نظر)
نتانیاهو مسئولیت ترور دانشمندان ایرانی را برعهده گرفت  (۳ نظر)
سردار رادان: پیروز قطعی دفاع مقدس ۱۲ روزه ملت ایران بود  (۲ نظر)
پاکستان قاطعانه نشان داد با ایران، برادر است  (۲ نظر)
همکاری با آژانس از طریق شورای عالی امنیت ملی انجام می‌شود  (۲ نظر)
بقایی: «مذاکره» ابزار احقاق حق است  (۲ نظر)
ترامپ: از پوتین بسیار ناامید شده‌ام  (۲ نظر)
انتشار فراخوانی بین المللی برای بازطراحی ساختمان شیشه‌ای  (۱ نظر)
امنیت خلیج‌فارس مستلزم مشارکت کشور‌های منطقه است  (۱ نظر)
توانمندی نیرو‌های مسلح دشمن صهیونی را درهم شکست  (۱ نظر)
کلیات طرح تقویت بنیه نیرو‌های مسلح تصویب شد  (۱ نظر)
نباید مردم را به خودی و غیرخودی تقسیم کنیم  (۱ نظر)
مؤمنی: نیرو‌های مسلح در اوج آمادگی هستند  (۱ نظر)
زمان ثبت نام دانش آموزان در مدارس امسال اعلام شد  (۱ نظر)