• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • وبگردی
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۰۶۷۶۹
تاریخ انتشار: ۰۸ تير ۱۴۰۴ - ۱۱:۲۸
خوزستان » اجتماعی

لزوم رفع کمبود نیروی انسانی بهداشت و درمان در خوزستان

نماینده مردم اهواز، کارون، باوی و حمیدیه در مجلس از پیگیری مشکلات خوزستان در حوزه بهداشت و درمان و از انجام اقدامات لازم برای توسعه زیرساخت‌ها و رفع کمبود‌ها در استان خبر داد.

لزوم رفع کمبود نیروی انسانی بهداشت و درمان در خوزستان

 

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خوزستان، مجتبی یوسفی در حاشیه بازدید از پروژه احداث بیمارستان هوشمند جایگزین بیمارستان گلستان اهواز گفت: پیگیری مشکلات و دغدغه‌های مردم خوزستان در حوزه بهداشت و درمان و همچنین انجام اقدامات لازم برای توسعه زیرساخت‌ها و رفع کمبود‌ها در استان در دستور کار است.

وی به پیگیری‌های انجام شده برای پرداخت مطالبات کارانه‌ها و بیمه دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور اشاره کرد و افزود: در دو مرحله، مجموعاً بیش از ۴۵ هزار میلیارد تومان برای پرداخت مطالبات بیمه به دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور تخصیص یافت.

یوسفی با اشاره به قدمت بالای بیمارستان‌های فعلی گلستان و امام خمینی ادامه داد: با توجه به ضرورت توسعه زیرساخت‌های درمانی، هنگام بررسی بودجه سال گذشته، ۲۰۰ میلیارد تومان اعتبار برای احداث و جایگزینی بیمارستان گلستان و دیگر بیمارستان‌ها در نظر گرفته شد.

نماینده مردم اهواز، کارون، باوی و حمیدیه در مجلس شورای اسلامی همچنین در خصوص تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام گفت: برای تکمیل پروژه‌هایی مانند دانشکده داروسازی و بیمارستان حمیدیه نیز اعتباراتی پیش‌بینی شده است. اگرچه موقعیت زمین پیش‌بینی شده برای احداث بیمارستان حمیدیه به دلیل دوری و عدم وجود زیرساخت‌های لازم، مناسب نبود و تذکرات لازم در این خصوص داده شده است، اما با این حال، بیش از ۴۰ میلیارد تومان به این پروژه اختصاص یافت و وزارت بهداشت نیز متعهد به اختصاص ۳۰ درصد از این منابع شد.

یوسفی در ادامه، خاطرنشان کرد: در سال جاری مجوز استخدام ۲۷ هزار نفر در حوزه بهداشت و درمان صادر شده است که بیشترین سهمیه استخدامی به استان خوزستان اختصاص یافته است و آزمون آن طی دو ماه آینده برگزار خواهد شد. همچنین، مجوز جذب ۱۵ تا ۲۰ هزار نفر برای سال ۱۴۰۴ در سطح ملی پیش‌بینی شده که به دلیل کمبود نیرو در خوزستان، مجوز جذب دو برابری برای دانشگاه‌های علوم پزشکی استان اخذ شده است.

وی به لزوم تجهیز دستگاه پت اسکن دولتی، به عنوان یکی از نیاز‌های اساسی بیماران سرطانی در اهواز اشاره کرد و ادامه داد: در حال حاضر دستگاه پت اسکن دولتی برای تشخیص و عکس‌برداری از بیماران سرطانی در اهواز وجود ندارد و بیماران برای دریافت خدمات لازم به دزفول یا استان‌های دیگر مراجعه می‌کنند.

یوسفی افزود: با پیگیری‌های صورت‌گرفته، انتظار می‌رود مهرماه یا نهایتاً آبان‌ماه سال جاری، فرآیند مربوط به نصب دستگاه پت اسکن در اهواز به پایان برسد و با همکاری وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی هرچه سریع‌تر وارد چرخه خدمات‌رسانی شود تا علاوه بر کاهش هزینه‌های بیماران سرطانی روند تشخیص و درمان بیماری سریع‌تر شود.

وی در ادامه، ضمن قدردانی از تلاش‌های بی‌وقفه کادر بهداشت و درمان در همه شرایط، به مسئله کاهش شیفت کاری آنان اشاره کرد و گفت: این دغدغه در استان‌هایی مانند خوزستان، هرمزگان، خراسان جنوبی و شمالی وجود دارد که کادر درمان به دلیل کمبود نیرو ناچار به پذیرفتن شیفت‌های دو برابری هستند. از این رو تلاش بر این است که با صدور مجوز‌های استخدام، این مشکل تا حدودی برطرف گردد.  

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تصویب تامین زمین اراضی نهضت ملی و جوانی جمعیت
قلع و قمع ۳۱ مورد ساخت و ساز غیر مجاز در نیشابور
والیبال لیگ ملت‌ها؛ ترکیب تیم ملی ایران مقابل لهستان
هشدار‌های سازمان ملل درباره اوضاع غزه و کرانه باختری
مادرانی از جنس مقاومت در کرانه باختری
رئیس سازمان زمین‌شناسی به کارگروه مبارزه با زمین‌خواری پیوست
تدوین و ارائه ضوابط تامین پناهگاه و فضای امن در بحران‌ها
نجات مادر باردار و فرزندش از مرگ در احمدفداله
بازدید سرزده از مراکز نگهداری حیات وحش در شهر تهران
هشدار در خصوص افزایش خطر آتش‌سوزی در مراتع و جنگل‌های مازندران
پلمب ۲ آرایشگاه زنانه متخلف در هشترود 
تأکید بر رویکرد کیفی در سوادآموزی
آباد شدن دوباره ۵۰ هکتار از زمین‌های روستای رسول آباد
ناتوانی فناوری‌های آمریکا و رژیم صهیونی در برابر توانایی نظامی ایران
یک بارداری سالم به چه عواملی بستگی دارد؟
بهبود شاخص‌های اقتصادی در استان کرمانشاه در هفت‌ماهه اخیر
تدوین راهکار‌های اجرایی و ایجاد شبکه میان دانشگاه‌ها و نخبگان
جذب ۱۴ میلیون دلار سرمایه گذار خارجی در قم
بازدید معاون وزیر راه و شهرسازی از پروژه‌های عمرانی شهر جدید امیرکبیر
ضرورت جمع‌آوری بقایای پلاستیکی از مزارع آذربایجان شرقی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اعتراض پیاتزا به فدراسیون جهانی والیبال جواب داد
واکنش وزیر خارجه به لفاظی‌های نخست وزیر رژیم صهیونی
دستور رئیس قوه قضائیه برای مقابله با گرانفروشی و احتکار
بازگشت قیمت‌ها به قبل از دفاع مقدس ۱۲ روزه لازم‌الاجرا است
فوتبالیست چلسی با ترامپ دست نداد
در پیگیری مواضع و حقوق کشورمان مصمم‌تر هستیم
ادامه روند واگذاری سایپا
گفتگوی وزرای خارجه آمریکا و سه کشور اروپایی درباره ایران
اعلام زمان برگزاری آزمون‌های استخدامی دستگاه‌های اجرایی
دست بر ماشه برای مقابله با هرگونه ماجراجویی مجدد هستیم
کاهش ۴۵ درصدی بارش‌های سالانه تهران
تصویب طرح ضربتی افزایش روزانه تولید نفت خام
انفجار در یکی از مجتمع‌های مسکونی در پردیسان قم
بیانیه شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی به مناسبت سالروز حماسه ۲۳ تیر
قدردانی وزیر کشور از موضع عراق در قبال حمله رژیم صهیونی به ایران
شرایط پیش‌فروش خودرو‌های کوئیک و ساینا S اعلام شد  (۵ نظر)
سفر جولانی به جمهوری آذربایجان  (۵ نظر)
نتانیاهو مسئولیت ترور دانشمندان ایرانی را برعهده گرفت  (۳ نظر)
سردار رادان: پیروز قطعی دفاع مقدس ۱۲ روزه ملت ایران بود  (۲ نظر)
سرلشکر موسوی: روحیه نیرو‌های مسلح عالی است  (۲ نظر)
پاکستان قاطعانه نشان داد با ایران، برادر است  (۲ نظر)
همکاری با آژانس از طریق شورای عالی امنیت ملی انجام می‌شود  (۲ نظر)
غبار کارخانه نسوز در گلوی مردم دهاقان  (۲ نظر)
بقایی: «مذاکره» ابزار احقاق حق است  (۲ نظر)
ترامپ: از پوتین بسیار ناامید شده‌ام  (۲ نظر)
انتشار فراخوانی بین المللی برای بازطراحی ساختمان شیشه‌ای  (۱ نظر)
هشدار مقام قطری درباره طرح تجزیه برخی کشور‌ها  (۱ نظر)
امنیت خلیج‌فارس مستلزم مشارکت کشور‌های منطقه است  (۱ نظر)
توانمندی نیرو‌های مسلح دشمن صهیونی را درهم شکست  (۱ نظر)
کلیات طرح تقویت بنیه نیرو‌های مسلح تصویب شد  (۱ نظر)