• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • وبگردی
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۰۹۰۵۳
تاریخ انتشار: ۱۱ تير ۱۴۰۴ - ۱۹:۲۰
آبادان » اجتماعی

هشدار‌های ترافیکی پلیس خوزستان برای عزاداری‌های محرم

رئیس پلیس راهور خوزستان توصیه‌ها و هشدار‌هایی را برای ارتقاء ایمنی ترافیکی عزاداران در ایام محرم ارائه کرد.

هشدار‌های ترافیکی پلیس خوزستان برای عزاداری‌های محرم

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما آبادان، سرهنگ دولتشاهی با تسلیت ماه محرم و شهادت سرور و سالار شهیدان حضرت اباعبدالله الحسین (ع) و یارانش گفت: به‌منظور پیشگیری از حوادث ترافیکی برای هیئت‌ها و دسته‌های عزاداری و تسهیل در امر عبور و مرور پیرامون محل برگزاری مراسمات عزاداری، پلیس راهور استان با اجرای طرح‌های ویژه به منظور کنترل ترافیک اقدامات لازم را پیش بینی کرده است.

او افزود: با توجه به افزایش میزان تردد عابران در سطح معابر و عمدتا با البسه مشکی برای شرکت در مراسمات رانندگان با سرعت مطمئنه رانندگی کنند و همواره به جلو توجه کافی داشته باشند.

رئیس پلیس راهور خوزستان ادامه داد: برابر مفاد آیین نامه راهور عبور و تردد خودرو‌ها و موتورسیکلت‌ها از بین دستجات و جمعیت ممنوع است و رانندگان به منظور پیشگیری از هرگونه حادثه با فاصله مناسب از دستجات عزاداری حرکت کنند.

سرهنگ دولتشاهی گفت: نصب پرده و نوشته، گل مالی خودرو‌ها و هر عملی که موجب کاهش دید پیرامونی رانندگان شود تخلف بوده و توسط کارکنان پلیس راهور اعمال قانون می‌شود.

او با بیان اینکه مسدود کردن معابر، یک طرفه کردن خیابان‌ها بدون مجوز پلیس راهور را ممنوع است افزود: در صورت احداث هرگونه ابنیه برای برپایی مراسمات، در معابر نظیر داربست، چادر و..، با رعایت ملاحضات ترافیکی و تامین روشنایی اطراف الزاما از علائم هشدار دهنده کافی مانند: چراغ چشمک زن، مخروطی، مثلث شب رنگ و… استفاده شود.

او از رانندگان خواست از توقف دوبله و هر گونه سد معبر در تقاطع‌ها ورودی و خروجی معابر، میادین و اماکن خصوصی و دولتی پیرامون محل‌های عزاداری جدا خودداری کنند.

رئیس پلیس راهور خوزستان گفت: مسئولان هیات‌ها در صورت ضرورت عبور هیات در معابر با به کارگیری عوامل انتظامات هیات‌ها و هماهنگی و همکاری با عوامل پلیس راهور، از بروز تصادف و ترافیک جلوگیری کنند و مراقب افراد خردسال و کودکان باشند.

سرهنگ دولتشاهی افزود: در حرکت کاروان‌های عزاداری پیش بینی سهم مسیر تردد برای خودرو‌ها انجام شود و همکاری لازم برای تردد سریع و بدون توقف وسایل نقلیه امدادی انتظامی به عمل آید و هنگام پخش نذورات به نحوی اقدام شود که از ایجاد گره‌های ترافیکی جلوگیری و به ماموریت خودرو‌های امدادی نیز خللی وارد نشود.

رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی استان از شهروندان خواست با مجموعه پلیس راهور همکاری لازم را برای انضباط بخشی و ایمن سازی مسیر‌ها داشته باشند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
برپایی نمایشگاه عاشورایی در سوگ آفتاب مهربانی در آزادشهر
بازدید معاون وزیر راه و شهرسازی از طرح بهسازی و آسفالت محور ایذه– دزپارت
وزش باد و گرد و خاک در جنوب غرب خوزستان
فناوری هسته ای ایران قابل مذاکره نیست
محرم در آیین مردم مازندران
هدف گذاری احداث ۳۷۰۰ مگاوات نیروگاه خورشیدی
مهار آتش سوزی اثر طبیعی ملی آبشار شوی دزفول
کتاب «خون آورد» گفتگوی سه جانبه با محور قیام امام حسین علیه‌السّلام
تصاویر شهدای اقتدار سازمان بسیج مستضعفین
تشدید نظارت‌ها بر نانوایی‌های شهرستان رشت
حسینیه اعظم زنجان طرح نذر نیابتی را اجرا می کند
هوای تهران ناسالم برای گروه‌های حساس
ساماندهی دستفروشان خیابان انقلاب و نوسازی مجسمه‌های پارک هنرمندان
تلاش فرمانداران برای حل مشکلات مردم+فیلم
مدیرعامل آب منطقه‌ای: مشکل جدی در تأمین آب شرب نداریم
کمینه و بیشینه دمای هوای سیزدهم تیر در سمنان
روایت واقعه عاشورا با زبان هنر+فیلم
هوای لرستان در وضعیت ناسالم
تامین کالا‌های اساسی بدون برداشت از ذخایر راهبردی
برگزاری مراسم روز سقا در قزوین با عرض ارادت به علمدار کربلا و علمدار مقاومت
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
دمای ۳ شهر سیستان و بلوچستان به ۵۰ درجه رسید
مقر محرمانه ارتش اسرائیل چگونه منهدم شد
دیدارهای دوستانه و اردوی مشترک پیش از هفته سوم لیگ ملت ها
انسجام ملت ایران؛ علت ناکامی طراحی دشمن
امیر حاتمی: با تمام توان از میهن اسلامی مان دفاع می‌کنیم
برگزاری اردوی انتخابی تیم ملی فوتسال بانوان ایران
اسامی بانوان ملی‌پوش اعزامی به بسکتبال جام آسیا
روسای گروه‌ APA جنایات رژیم صهیونی را محکوم کنند
دشمنان حماقت کنند، با پاسخی کوبنده تر روبرو می شوند
راهپیمایی جمعه‌های خشم و نصر این هفته هم برپا می‌شود
روایت‌هایی از سردار حاجی زاده در کتاب «مرد ابدی»
اتباع غیرمجاز باید با احترام به کشورشان برگردند
جذب ۶۹ نیرو در ۹ دستگاه اجرایی خراسان جنوبی
عزاداری شب هشتم محرم در حسینیه امام خمینی (ره)
نقش پیام رسان واتساپ در مکان‌یابی و ترور فرماندهان حماس