• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • وبگردی
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۱۳۲۳۴
تاریخ انتشار: ۱۷ تير ۱۴۰۴ - ۱۸:۳۹
مهاباد » سیاسی
جلسه شورای اداری مهاباد؛

تأکید امام جمعه مهاباد بر انعکاس موفقیت‌های ایران در جنگ ۱۲ روزه

امام جمعه مهاباد بر انعکاس موفقیت‌های ایران در جنگ ۱۲ روزه تأکید کرد.

به گزارش خبرگزاری صدا وسیمای مرکز مهاباد؛ ماموستا عبدالسلام امامی در جلسه شورای اداری مهاباد با بیان اینکه دشمن در امپراتوری رسانه ای خود واقعیتهای جنگ تحمیلی ۱۲ روزه را وارونه جلوه می‌دهد، تأکید کرد: لازم است موفقیتهای کشورمان در این جنگ بیشتر در رسانه‌ها انعکاس داده شود.
ماموستا امامی افزود: ایران تنها کشوری است که در سده اخیر توانست در مقابله قدرت نظامی ابرقدرتها مقاومت کند و علاوه بر اینکه هیچگاه تسلیم زور نشد، بلکه درحملات موشکی ضربات سنگینی هم به دشمن وارد کرد.
وی اظهارکرد: درحالیکه بسیاری از کشورهای غربی در این جنگ با رژیم صهیونیستی همکاری می‌کردند اما ایران در طول ۱۲ روز با همراهی و همکاری مردم توانست با اراده خود در این جنگ نابرابر به پیروزی برسد و برگ زرینی بر تاریخ این مرز و بوم بیافزاید.
امام جمعه مهاباد افزود: اکنون پس از شکست دشمن در این جنگ نابرابر، زمان آن رسیده است که با مشارکت واقعی اقشارمختلف مردم در تصمیم گیری سندی دیگر بر اسناد موفقیتهای کشور افزوده شود.
ماموستا امامی، با قدردانی از اصناف مهاباد اضافه کرد: اصناف در دوران جنگ تحمیلی ۱۲ روزه، با توزیع به موقع کالاهای ضروری، باعث ایجاد امنیت روانی و اقتصادی مردم شده و نقش مهمی را ایفا کردند.
فرمانده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی مهاباد هم در این جلسه گفت: دشمن صهیونیستی هرگز تصور نمی‌کرد در این جنگ با مقاومت مردم ایران روبرو شود و جنگ ۱۲ روزه درس عبرتی برای دشمن شد.
سرهنگ اکبر نوروزی افزود: در طول جنگ در اثر حملات موشکی ایران، ضربات سنگینی به دشمن وارد شد و دشمن نتوانست حریم امن هوایی برای شهروندان خود ایجاد کند.
سرهنگ نوروزی اضافه کرد: فرماندهان نظامی و انتظامی کشورمان هیچگاه لباس رزم را از تن خود بیرون نیاورده و از زمان ورود به ارگانهای نظامی تا زمان بازنشستگی آماده شهادت و جانفشانی در راه وطن هستند.
فرمانده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی مهاباد، با قدردانی از صبر و استقامت مردم ایران  افزود: ما قدردان همبستگی و انسجام مردم ایران در دوران جنگ هستیم و این انسجام معادلات دشمن را بر هم زد.
سرپرست فرمانداری ویژه شهرستان مهاباد هم در جلسه شورای اداری این شهر گفت: دشمن در طول ۱۲ روز علاوه بر جنگ فیزیک هوایی، حملات سایبری، جنگ رسانه‌ای شدیدی علیه کشورمان را آغاز کرده بود که مردم ایران با هوشیاری و اتحاد خود در این جنگ پیروز شدند و نمره بیست را کسب کردند.
محمدصادق امیرعشایری افزود: نکته بسیاری مهمی که نباید هرگز فراموش شود این است که این جنگ با تمام زیان‌هایی که داشت، موجب همبستگی و اتحاد بیشتر مردم ایران شد.
امیرعشایری اضافه کرد: در این جنگ جوانان و عزیزان ایران اسلامی به شهادت رسیدند اما مردم ایران همانند جنگ تحمیلی هشت ساله، در جنگ ۱۲ روزه نیز تمام توان خود را برای حفظ نظام و کیان ایران اسلامی به کار گرفتند و انسجام و همبستگی بیشتری بین مردم و مسئولان محقق شد.
وی، از مسئولان دستگاههای اجرایی خواست از مدیران کل برای حضور در مهاباد و بررسی مشکلات مردم با حضور مدیران ارشد دستگاههای اجرایی دعوت کنند و یک روز در هفته را به این موضوع اختصاص دهند.
نماینده مردم مهاباد در مجلس شورای اسلامی هم در این جلسه گفت: مدیران دستگاههای اجرایی با بازتاب خدمات نظام مقدس جمهوری اسلامی به مردم، باید امیدآفرینی را در جامعه تقویت کنند.
سلام ستوده، با اشاره به خدمات صورت گرفته در بخشهای مختلف عمرانی و خدماتی افزود: هم اکنون اتفاقات خوبی در زمینه گازرسانی به مناطق روستایی، مسئله تأمین آب پایدار و بهداشتی و خدمات درمانی و بهداشتی در حال انجام است.
وی گفت: هم اکنون مجوز راه اندازی دانشگاه فرهنگیان در مهاباد اخذ شده است و با اضافه شدن رشته بهداشت عمومی در دانشکده پرستاری مهاباد، این دانشکده به دانشگاه علوم پزشکی ارتقا پیدا می‌کند. 

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
اجرای ۲۰ طرح تحولی درسازمان تأمین اجتماعی
کاریکاتور، هنری نافذ با تاثیری جهانی
دزفول، تامین کننده ۴۰ درصد مرغ خوزستان
رقابت ۸ هزار و ۹۱۸ داوطلب در نوبت دوم کنکور سراسری در خراسان جنوبی
مسدود شدن چند محور مواصلاتی در جنوب سیستان و بلوچستان
‌عملیات احداث خانه امید ‌اردبیل آغاز شد
دیدار نماینده ولی فقیه در لرستان با خانواده های شهدای اقتدار در بروجرد
حذف کلاس‌های کانکسی در شهرستان فلاورجان
ترخیص کالا‌های دپوشده در گمرک تا شهریور
اسدآباد میزبان مسابقات قهرمانی دوچرخه سواری منطقه ۴ کشور
بررسی زیستگاههای تاریخی میش مرغ در سه استان کشور
اوج تقاضای مصرف برق به ۶۹۳۷۵ مگاوات رسید
افتتاح ۱۴۹ طرح اشتغال‌زایی و ۴۲ واحد مسکونی ویژه مددجویان بهزیستی استان بوشهر
مه ولات پیشتاز واگذاری اراضی ملی برای اجرای نیروگاه خورشیدی
فارس میزبان مسابقات کشوری کشتی پهلوانی نوجوانان
در تلاشیم برق بخش خانگی بعد از ساعت ۱۹ قطع نشود
بدرقه سه شهید فراجا در چابهار
تشکیل هسته‌های مردمی با هدف تقویت جبهه مقاومت در البرز
کمک خیر مشهدی به آزادی ۱۰ زندانی
جلوه های طبیعت زیبای تابستانه در پرو مهدیشهر
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
امکان نصب پنل‌های خورشیدی ۵ کیلوواتی برای مجتمع‌های مسکونی
ورود سامانه رگباری به فارس همراه با کاهش دما و وزش باد شدید
قالیباف: انسجام ملی مهم‌ترین دستاورد جنگ بود
مکیدن محل گزش مار و عقرب ممنوع
معاون ارتباطات رئیس جمهور: هرگز به گروسی اعتماد نداریم
رهاسازی آب سد ایوشان برای آبیاری کشاورزی در لرستان
آغاز ثبت‌نام تسهیلات ساخت برای تکمیل واحد‌های مسکونی نیمه‌تمام
رکورد تاریخی پیوند کبد در بیمارستان امام خمینی (ره) تهران
اعلام جرم دادستانی تهران علیه نماینده پیشین مجلس
اجازه نخواهیم داد یک وجب از خاک ایران جدا شود
سرلشکر موسوی: روحیه نیرو‌های مسلح عالی است
ادای احترام قالیباف به شهدای اقتدار ایران
امنیت تهران و ایروان به یکدیگر گره خورده است
خاورمیانه مقاوم و مستقل درحال شکل گیری است
محرم امسال، تجلی حماسه و روح مقاومت است
فعالیت پدافند هوایی تبریز برای انهدام ریزپرنده ها  (۴ نظر)
سفیر کره شمالی: در صورت نقض آتش‌بس، در کنار ایران هستیم  (۳ نظر)
اغلب جاسوسان رژیم صهیونیستی با کمک مردم شناسایی شدند  (۳ نظر)
امکان نصب پنل‌های خورشیدی ۵ کیلوواتی برای مجتمع‌های مسکونی  (۲ نظر)
کاهش بیش از ۵۱ هزار واحدی شاخص بورس  (۲ نظر)
آمریکا بداند تنها راه صلح پایدار گفت‌وگوی محترمانه است  (۲ نظر)
غبار کارخانه نسوز در گلوی مردم دهاقان  (۲ نظر)
خروج اتباع افغانستانی غیرمجاز از مرز دوغارون  (۱ نظر)
ساماندهی خوبی برای خروج اتباع انجام شده است  (۱ نظر)
ضربه کاری نیرو‌های مسلح منجر به درخواست آتش بس شد  (۱ نظر)
معابر شهر به نام‌ «شهدای اقتدار» مزین شد  (۱ نظر)
شبکه تروریستی اینترنشنال به طور کامل هک شد  (۱ نظر)
انفجار گاز در برج پامچال چیتگر با هفت مصدوم  (۱ نظر)
تولید ۲۹۵ فراورده حیاتی با کمک بافت پیوندی  (۱ نظر)
اسرائیل باید به حضور در سرزمین‌های اشغالی پایان دهد  (۱ نظر)