• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • وبگردی
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۱۴۸۸۲
تاریخ انتشار: ۲۰ تير ۱۴۰۴ - ۰۹:۳۴
بین الملل » آمریکا

نامزد شهرداری نیویورک حامیان اسرائیل را به باد انتقاد گرفت

زهران ممدانی نامزد شهرداری نیویورک در پیامی از حامیان رژیم صهیونیستی در آمریکا به شدت انتقاد کرد.

نامزد شهرداری نیویورک حامیان رژیم صهیونی را به باد انتقاد گرفت

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما از الجزیره، ممدانی نامزد شهرداری نیویورک در حساب کاربری خود در شبکه اجتماعی ایکس (توئیتر سابق) این پرسش صریح را از حامیان رژیم صهیونیستی در آمریکا و سراسر جهان مطرح کرد که «آیا کسی از طرفداران اسرائیل می‌تواند دلیل ممنوعیت ورود شیر خشک به غزه را توضیح دهد؟»

این پرسش با توجه به محاصره خفقان‌آور رژیم صهیونیستی بر نوار غزه مطرح شد که حتی اجازه تأمین نیاز‌های اولیه نوزادان و کودکان را نیز نمی‌دهد.

ممدانی که به حمایت از آرمان فلسطین معروف شده است، با اشاره به یکی از وحشیانه‌ترین جنبه‌های محاصره نوار غزه، از ریاکاری اخلاقی و لفاظی‌های طرفداران رژیم صهیونیستی که جنایات روزمره علیه غیرنظامیان بی‌گناه، به ویژه کودکان را نادیده می‌گیرند، انتقاد کرد.

روزنامه نیویورک‌تایمز پیش‌تر در گزارشی پیرامون پیروزی نامزد مسلمان شهرداری نیویورک در انتخابات درون‌حزبی دموکرات‌ها نوشت:این رخداد نشان‌دهنده دست رد رأی‌دهندگان دموکرات به طیف سنتی حزب که دفاع بی‌قید و شرط از اسرائیل را در پیش گرفته بوده و خبر از اتفاق‌های بزرگی در آینده می‌دهد، است.

نیویورک‌تایمز در این یادداشت نوشت: اقبال نیویورکی‌های دموکرات به زهران ممدانی حاکی از شکاف عظیم میان اعضای عادی حزب دموکرات و تشکیلات آن در مورد اسرائیل است.

ستاد انتخاباتی «اندرو کومو» فرماندار پیشین ایالت نیویورک که گمان می‌رفت پیشتاز رقابت‌ها باشد، علاوه بر آنکه ممدانی را متهم به بی‌تجربگی و سهل‌انگاری در قبال جرم و جنایت کرده، به شدت بر تعهد بی‌چون و چرای وی به حقوق فلسطینیان تمرکز کرده است.

به نوشته نیویورک‌تایمز، این تعهد یکی از دلایلی بود که بسیاری از مفسران و فعالان سیاسی تصور می‌کردند ممدانی شانس پیروزی ندارد غافل از آنکه افکار عمومی در این مورد بسیار تغییر کرده است.

در ادامه نوشتار نیویورک‌تایمز آمده است: تغییر افکار عمومی دموکرات‌ها در قبال فلسطین و اسرائیل در سراسر آمریکا رخ داده است. طبق یافته‌های مؤسسه نظرسنجی گالوپ، دموکرات‌ها در سال ۲۰۱۳ با اختلاف ۳۶ درصد همدردی بیشتری با اسرائیل داشتند. در فوریه ۲۰۲۵، گالوپ دریافت که ورق برگشته و دموکرات‌ها با اختلاف ۳۸ درصد با فلسطینیان همدردی می‌کنند. طبق نظرسنجی ماه فوریه نشریه اکونومیست و مؤسسه افکارسنجی یوگاو، ۴۶ درصد از دموکرات‌ها خواهان کاهش کمک‌های نظامی واشنگتن به تل‌آویو هستند. تنها ۶ درصد پاسخ‌دهندگان خواهان افزایش آن بوده و ۲۴ درصد می‌خواهند کمک‌های مذکور در همین سطح باقی بماند.

با وجود این، قدرتمندترین چهره‌های حزب، از چاک شومر رهبر اقلیت سنا و حکیم جفریس رهبر نمایندگان اقلیت مجلس گرفته تا بسیاری از دموکرات‌هایی که احتمالاً در سال ۲۰۲۸ نامزد انتخابات ریاست‌جمهوری می‌شوند، با مشروط کردن حمایت نظامی آمریکا به رعایت حقوق بشر از جانب اسرائیل مخالفند. چنین موضعی در تضاد آشکار با دیدگاه‌های رأی‌دهندگان دموکرات است.

بر اساس نتایج نظرسنجی خبرگزاری رویترز، حمایت از اسرائیل دلیل اصلی تمایل ۶۲ درصد از دموکرات‌ها به رهبران جدید نیست. چیزی که به نظر می‌رسد اعضای عادی حزب را بیش از هر چیز خشمگین ساخته، ناتوانی حزب آنها در شکست دادن دونالد ترامپ در صندوق‌های رأی و ایستادگی در برابر او است.

در همین حال، برای بسیاری از رأی‌دهندگان دموکرات، حمایت بی‌چون و چرا از اسرائیل را به نمادی از بزدلی و بی‌ریشگی نخبگان حزب تبدیل شده است. چنین وضعیتی دموکرات‌های سنتی را در برابر شورشیانی که از ارزش‌های برابری و ضدیت با تبعیض عدول نمی‌کنند، آسیب‌پذیر می‌سازد.

پیروزی ممدانی یک اتفاق نبوده و نشانه‌ای از رخداد‌های آینده است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
اجرای ۲۰ طرح تحولی درسازمان تأمین اجتماعی
کاریکاتور، هنری نافذ با تاثیری جهانی
دزفول، تامین کننده ۴۰ درصد مرغ خوزستان
رقابت ۸ هزار و ۹۱۸ داوطلب در نوبت دوم کنکور سراسری در خراسان جنوبی
مسدود شدن چند محور مواصلاتی در جنوب سیستان و بلوچستان
‌عملیات احداث خانه امید ‌اردبیل آغاز شد
دیدار نماینده ولی فقیه در لرستان با خانواده های شهدای اقتدار در بروجرد
حذف کلاس‌های کانکسی در شهرستان فلاورجان
ترخیص کالا‌های دپوشده در گمرک تا شهریور
اسدآباد میزبان مسابقات قهرمانی دوچرخه سواری منطقه ۴ کشور
بررسی زیستگاههای تاریخی میش مرغ در سه استان کشور
اوج تقاضای مصرف برق به ۶۹۳۷۵ مگاوات رسید
افتتاح ۱۴۹ طرح اشتغال‌زایی و ۴۲ واحد مسکونی ویژه مددجویان بهزیستی استان بوشهر
مه ولات پیشتاز واگذاری اراضی ملی برای اجرای نیروگاه خورشیدی
فارس میزبان مسابقات کشوری کشتی پهلوانی نوجوانان
در تلاشیم برق بخش خانگی بعد از ساعت ۱۹ قطع نشود
بدرقه سه شهید فراجا در چابهار
تشکیل هسته‌های مردمی با هدف تقویت جبهه مقاومت در البرز
کمک خیر مشهدی به آزادی ۱۰ زندانی
جلوه های طبیعت زیبای تابستانه در پرو مهدیشهر
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
امکان نصب پنل‌های خورشیدی ۵ کیلوواتی برای مجتمع‌های مسکونی
ورود سامانه رگباری به فارس همراه با کاهش دما و وزش باد شدید
قالیباف: انسجام ملی مهم‌ترین دستاورد جنگ بود
مکیدن محل گزش مار و عقرب ممنوع
معاون ارتباطات رئیس جمهور: هرگز به گروسی اعتماد نداریم
رهاسازی آب سد ایوشان برای آبیاری کشاورزی در لرستان
آغاز ثبت‌نام تسهیلات ساخت برای تکمیل واحد‌های مسکونی نیمه‌تمام
رکورد تاریخی پیوند کبد در بیمارستان امام خمینی (ره) تهران
اعلام جرم دادستانی تهران علیه نماینده پیشین مجلس
اجازه نخواهیم داد یک وجب از خاک ایران جدا شود
سرلشکر موسوی: روحیه نیرو‌های مسلح عالی است
ادای احترام قالیباف به شهدای اقتدار ایران
امنیت تهران و ایروان به یکدیگر گره خورده است
خاورمیانه مقاوم و مستقل درحال شکل گیری است
محرم امسال، تجلی حماسه و روح مقاومت است
فعالیت پدافند هوایی تبریز برای انهدام ریزپرنده ها  (۴ نظر)
سفیر کره شمالی: در صورت نقض آتش‌بس، در کنار ایران هستیم  (۳ نظر)
اغلب جاسوسان رژیم صهیونیستی با کمک مردم شناسایی شدند  (۳ نظر)
امکان نصب پنل‌های خورشیدی ۵ کیلوواتی برای مجتمع‌های مسکونی  (۲ نظر)
کاهش بیش از ۵۱ هزار واحدی شاخص بورس  (۲ نظر)
آمریکا بداند تنها راه صلح پایدار گفت‌وگوی محترمانه است  (۲ نظر)
غبار کارخانه نسوز در گلوی مردم دهاقان  (۲ نظر)
خروج اتباع افغانستانی غیرمجاز از مرز دوغارون  (۱ نظر)
ساماندهی خوبی برای خروج اتباع انجام شده است  (۱ نظر)
ضربه کاری نیرو‌های مسلح منجر به درخواست آتش بس شد  (۱ نظر)
معابر شهر به نام‌ «شهدای اقتدار» مزین شد  (۱ نظر)
شبکه تروریستی اینترنشنال به طور کامل هک شد  (۱ نظر)
انفجار گاز در برج پامچال چیتگر با هفت مصدوم  (۱ نظر)
تولید ۲۹۵ فراورده حیاتی با کمک بافت پیوندی  (۱ نظر)
اسرائیل باید به حضور در سرزمین‌های اشغالی پایان دهد  (۱ نظر)