• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۴۷۶۲۷
تاریخ انتشار: ۳۰ مرداد ۱۴۰۴ - ۰۹:۴۱
سیاسی » احزاب و تشکلها

بیانیه حزب موتلفه اسلامی در پاسخ به بیانیه ضد منافع ملی جبهه اصلاحات

حزب موتلفه اسلامی با صدور بیانیه ای اعلام کرد: بیانیه معطوف به جبهه اصلاحات در راستای تضعیف روحیه ملی، دوقطبی‌سازی، ایجاد شکاف داخلی، ترویج مذاکره جامع و مستقیم با آمریکا، تضعیف نهاد‌های نظامی و امنیتی، ارسال پیام ضعف به دشمن، مقصر جلوه دادن نظام و نادیده گرفتن واقعیت‌های منطقه‌ای است.

بیانیه حزب موتلفه‌ اسلامی در پاسخ به بیانیه ضد منافع ملی جبهه اصلاحات

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از روابط عمومی حزب موتلفه اسلامی، متن بیانیه به شرح زیر است :

«تسلیم‌نامه»

ملت شریف ایران.

در شرایطی که میهن عزیزمان پس ازجنگ تحمیلی ۱۲ روزه و تجاوز آشکار و ددمنشانه رژیم صهیونیستی و حامیان غربی آن، با تکیه بر توان دفاعی مقتدرانه و اتحاد و انسجام ملی بار دیگر اقتدار خود را به نمایش گذاشت، جبهه اصلاحات ایران با استیصال، بیانیه‌ای در ۱۱ بند منتشر کرده است که نه‌تنها در راستای منافع ملی نیست، بلکه با عبور از سیاست‌های کلان نظام و خطوط قرمز حاکمیت، حتی در تضاد با شعار وفاق دولتی ـ که خود مدعی آن هستند ـ به جای منافع ملی بر مطالبات جناحی تمرکز کرده و اتهاماتی خلاف واقع و هنجارشکنانه به نظام جمهوری اسلامی وارد کرده است. نتیجه این اقدام جز تضعیف جبهه مقاومت، برهم‌زدن انسجام داخلی و کاهش عزت ملی نیست.

حزب مؤتلفه اسلامی، ضمن محکوم کردن این اقدام که بوی فتنه سیاسی جدیدی از آن به مشام می‌رسد،  اعلام می‌کند محتوای این بیانیه حاوی مؤلفه‌هایی چون:

تضعیف روحیه ملی، دوقطبی‌سازی، ایجاد شکاف داخلی، القای ضعف و ناامیدی، ترویج مذاکره جامع و مستقیم با آمریکا، تضعیف نهاد‌های نظامی و امنیتی، ارسال پیام ضعف به دشمن، مقصر جلوه دادن نظام و نادیده گرفتن واقعیت‌های منطقه‌ای است.

از این رو نکات زیر را به استحضار ملت بزرگ ایران اسلامی می‌رسانیم:

۱. خلع سلاح استراتژیک کشور:

پیشنهاد‌هایی نظیر تعلیق داوطلبانه غنی‌سازی هسته‌ای، پذیرش نظارت گسترده آژانس بین‌المللی نرژی اتمی ـ بی‌آنکه ضمانتی برای سوءاستفاده‌نکردن باشد ـ و مذاکره جامع با آمریکا، عملاً خواستار خلع سلاح استراتژیک ایران است. این در حالی است که تجربه جنگ ۱۲ روزه اخیر نشان داد دشمنان جز به تجزیه و نابودی استقلال کشور نمی‌اندیشند.

۲. اتهامات خلاف واقع:

ادعا‌هایی نظیر «سرکوب منتقدان مصلح»، «شکاف ملت و حاکمیت» و «مدیریت نادرست صداوسیما» اتهاماتی بی‌اساس است که با واقعیت انسجام ملی در برابر تجاوز خارجی مغایرت دارد. طرح چنین سخنانی تنها به تعمیق شکاف اجتماعی و همسویی با تبلیغات دشمن منجر می‌شود.

۳. نادیده گرفتن تجربه‌های تاریخی:

پیشنهاد مذاکره مستقیم با آمریکا و تعلیق غنی‌سازی، تکرار سیاست شکست‌خورده «اعتمادسازی یک‌طرفه» است که در تجربه برجام اثبات شد و جز وعده‌های توخالی و تشدید فشار‌ها نتیجه‌ای نداشت.

۴. تضعیف جبهه مقاومت:

نادیده گرفتن حمایت از محور مقاومت و حتی طرح عادی‌سازی روابط با آمریکا، فاصله گرفتن آشکار از آرمان‌های انقلاب و اندیشه امامین انقلاب است و عملاً به تقویت رژیم صهیونیستی منجر می‌شود.

۵. مطالبات غیرواقع‌بینانه و جناحی:

بحث‌هایی، چون حذف نظارت استصوابی، انحلال نهاد‌های موازی و خروج نیرو‌های نظامی از سیاست و اقتصاد، ضمن بی‌پشتوانه بودن، همسو با مواضع آمریکا و صهیونیسم و طراحی شده در جهت بازگشت جریان خاصی به قدرت است.

۶. هم‌صدایی با دشمنان خارجی:

به‌کار بردن عباراتی مانند «ناامیدی و اضطراب مردم» یا «خطر فروپاشی تدریجی» بازتاب مستقیم ادبیات دشمنان در شرایط جنگی است و مصداق «خنجر از پشت» به ملت و نظام تلقی می‌شود.

۷. چشم‌بستن بر دستاورد‌های ملی:

بیانیه هیچ اشاره‌ای به توانمندی‌های دفاعی و امنیتی کشور، یا نقش درخشان نیرو‌های مسلح و سرویس‌های اطلاعاتی در جنگ ۱۲ روزه ندارد و عملاً با سیاه‌نمایی، تصویر نادرستی ارائه می‌دهد.

۸. بازتولید فتنه و پروژه‌های شکست‌خورده:

بیانیه با یادآوری چهره‌های فعال در فتنه ۸۸ و نزدیک‌کردن مواضع به گروه‌هایی، چون نهضت آزادی، تلاش دارد پروژه‌های شکست خورده را احیا کند؛ امری که امنیت ملی را به خطر می‌اندازد.

جمع‌بندی:

از دیدگاه حزب مؤتلفه اسلامی، این بیانیه ظاهری فریبنده با واژگانی، چون «صلح»، «آشتی» و «حقوق ملت» دارد، اما در درون خود حامل رویکردی غرب‌گرا و تضعیف‌کننده ستون‌های هویتی و امنیتی جمهوری اسلامی است. تجربه نشان داده هر عقب‌نشینی یک‌طرفه به‌جای تعامل، فشار دشمن را مضاعف می‌کند.

ایران امروز به انسجام داخلی، اقتصاد مقاومتی، مدیریت جهادی و دیپلماسی متوازن نیازمند است نه نسخه‌هایی برگرفته از اتاق‌های فکر غربی. از این رو حزب مؤتلفه اسلامی برحفظ وحدت و اقتدار دفاعی و حمایت از جبهه مقاومت تأکید کرده و از دستگاه‌های مسئول می‌خواهد با عوامل انتشار این بیانیه برخورد قانونی کنند.

ملت بزرگ ایران بار‌ها ثابت کرده که در برابر هر تجاوز و فتنه‌ای یکپارچه از کیان نظام دفاع می‌کند و اقدامات جناحی قادر به سست کردن این اراده نخواهد بود.

اصلاح‌طلبان باید با صراحت از این بیانیه ضد منافع ملی و مغایر با آرمان‌های اصیل انقلاب تبری جویند.

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
پرداخت به ذی نفع نهایی ابزاری برای حکمرانی هوشمند
وجود ۴۰۸ گلخانه در مقیاس‌های مختلف در خراسان جنوبی
ترامپ: بیش از هر زمانی به پایان جنگ اوکراین نزدیکیم
شهادت مأمور پلیس در حمله تروریستی
نظارت چهارمحال و بختیاری بر وسایل توزین و سنجش مورد استفاده در داد و ستد عمومی
مختومه شدن بیش از ۳۹ هزار فقره پرونده در خراسان شمالی
درخشش بانوان کاراته کار کهگیلویه و بویراحمد با کسب ۱۹ مدال طلا در کشور
بازخوانی کتاب «راز پرواز » در سالروز تولد شهید رئیسی
ایران خواستار فرایند شفاف در انتخاب دبیرکل سازمان ملل شد
تبدیل پوسته گردو به نانوسلولز با کمک پلاسما
سومین قربانی گازگرفتگی در کهگیلویه و بویراحمد
مشاهده ۶ یوزپلنگ آسیایی در پناهگاه حیات‌وحش میاندشت
آماده‌باش راهداران و ماشین‌آلات راهداری برای مقابله با سیلاب
تولید دستگاه ایرانی اصلاح سطوح با فناوری پلاسما
تردد در گردنه چری با زنجیر چرخ
محاکمه فردی که بیش از ۱۰۰ نفر را در انگلیس زیر گرفت
هشت کشته در حمله مرگبار ارتش آمریکا به سه قایق
بازخوانی تاریخی دشمن شناسی در شاهرود
ترامپ با شکایت از بی‌بی‌سی خواستار دریافت ۱۰ میلیارد دلار خسارت شد
۲۵۰ فلسطینی هنوز در اسارت اشغالگران هستند
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
باران و برف مدارس فارس را غیرحضوری کرد
معلم کهگیلویه و بویراحمدی نمونه کشوری جشنواره اصلاح روش‌ تدریس
رحمتی: خیبر برنده واقعی بازی بود
تعداد فوتی های واژگونی اتوبوس مسافربری به ۱۳ نفر رسید
برف و باران به فارس رسید
ریل گذاری بیش از ۵۰ درصد راه آهن چابهار به زاهدان
مخالفت مردم لبنان با خلع سلاح حزب الله
هشدار بارش باران شدید در ۴ استان
شهروندان برای پیشگیری از یخ‌زدگی و پس‌زدگی فاضلاب اقدام کنند
بازگشت به آغوش گرم خانواده پس از ۸۳ سال
ارسال بیش از ۱۱۳۳ اثر به دومین همایش ملی امامت‌پژوهی در واحد پردیس
بخشنامه تغییر ساعت کاری ادارات ابلاغ شد
آغاز ثبت سفارش جدید محصولات ایران خودرو
جزئیات تازه طرح دولت برای حقوق کارکنان
مهار آتش در شهرک صنعتی دولت آباد/جان باختن ۹کارگر براثر گازگرفتگی
باران و برف مدارس فارس را غیرحضوری کرد  (۱۱ نظر)
آمار جنجالی زندانیان مهریه صحت ندارد  (۲ نظر)
عراقچی: آمریکا در هیچ موضوعی صادق نبوده است  (۲ نظر)
نخستین پرواز آزمایشی هواپیمای بویینگ ۷۷۷ شرکت هواپیمایی ماهان  (۱ نظر)
معلم کهگیلویه و بویراحمدی نمونه کشوری جشنواره اصلاح روش‌ تدریس  (۱ نظر)
اعلام پایان مأموریت سازمان ملل متحد در عراق  (۱ نظر)
اصلاح قیمت شیر خام و ۴ محصول لبنی  (۱ نظر)
کشف انبار احتکار روغن و شکر به ارزش ۱۲۰ میلیارد ریال در زنجان  (۱ نظر)
مدارس ابتدایی هرمزگان غیر حضوری شد  (۱ نظر)
کنکور تمام طرح‌های تربیتی را نقش بر آب می‌کند  (۱ نظر)
امروز؛ آخرین مهلت ثبت‌نام در مرحله اول المپیاد‌های علمی کشور  (۱ نظر)
سردار زهرایی: ایجاد ۱۱۰ هزار فرصت شغلی از ابتدای سال تاکنون  (۱ نظر)
بارش برف وباران در برخی نقاط استان کرمان  (۱ نظر)
هشدار سطح قرمز هواشناسی در هرمزگان  (۱ نظر)
ممنوعیت استفاده از گرما تابش و میز آتشدان در مراکز گردشگری و تجاری خراسان رضوی  (۱ نظر)