• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۶۰۴۱۱۵
تاریخ انتشار: ۳۰ مهر ۱۴۰۴ - ۱۲:۵۱
سیاسی » انتخابات

وزیرکشور: انتخابات شورا‌ها تمام الکترونیک است

وزیر کشور گفت: انتخابات امسال هم از لحاظ تشخیص هویت و هم از نظر شمارش آرا در تمام شعب سراسر کشور به صورت تمام الکترونیک برگزار می‌شود.

وزیرکشور: انتخابات شورا‌ها تمام الکترونیک است

 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، اسکندر مومنی وزیر کشور در توضیح برگزاری تناسبی انتخابات شورای شهر تهران، گفت: امسال در تهران و از دور بعد در تمام شهر‌های بالای ۵۰۰ هزار نفر جمعیت، انتخابات به صورت تناسبی برگزار خواهد شد.

وزیر کشور در پاسخ به سوالی درخصوص موضوع فعال شدن دوباره گشت‌های ارشاد، گفت: من موضوع متقنی درباره گشت‌های ارشاد نشنیده‌ام. در دولت قرار شد وزارت فرهنگ و ارشاد موضوع را پیگیری کند.

مومنی درخصوص خروج ادامه روند اتباع افغانستانی از کشور نیز، افزود: از ابتدای سال یک میلیون و ۴۰۰ هزار نفر از کشور خارج شده‌اند که ۷۰ درصد آنها به صورت خودمعرف بوده است؛ همچنین تصمیم داریم که با انسداد مناسب مرزها، بازگشت اتباع خارج شده به حداقل برسد.

وزیر کشور درمورد بازگشت دوباره اتباع افغانستانی که از کشور خارج می‌شوند، گفت: آنچه روشن است اینکه ما با ورود قانونی اتباع کشور‌ها مشکلی نداریم، اتباع کشور‌های مختلف به‌صورت قانونی تحت عنوان ویزا‌های گردشگری یا ویزا‌های کار وارد ایران می‌شوند و می‌توانند مطابق نیاز کشور و با اعلام کفالت یا پذیرش از سوی کارفرما در محل مشخص مشغول کار شوند. روند‌های مربوط به اخذ ویزا و مجوز مراحل قانونی خود را دارد و به‌صورت قانونی انجام می‌شود. مسأله اصلی ما ممنوعیت حضور غیرقانونی اتباع است.

مومنی همچنین درخصوص مشکلات ثبت نام تحصیلی برخی از دانش آموزان افغانستانی در ایران، گفت: درباره این دانش‌آموزان هم قرار شد آمار دقیقی تهیه شود تا وضعیت واقعی مشخص و سپس تصمیم لازم درمورد آن اتخاذ گردد.

وزیر کشور ادامه داد: براساس آمارها، خروج اتباع در تراکنش‌های مربوط به خرید نان و بسیاری از موارد دیگر نیز اثرگذار بوده است. بار‌ها گفته‌ایم که اشتراکات تاریخی و فرهنگی بسیاری با افغانستان داریم، اما نمی‌توانیم قادر به پذیرش مهاجرین بیش از آنچه اکنون به صورت قانونی پذیرش شده‌اند، باشیم.

مومنی تاکید کرد: طبیعی است که اتباع غیرقانونی باید به کشور خود بازگردند، البته بخشی مجدد به کشور بازگشته‌اند که با انسداد مرز‌ها و اقدامات در حوزه کار و اشتغال امیدواریم این تعداد نیز به حداقل برسد.

وی درخصوص برگزاری انتخابات تناسبی در شهر تهران، اظهار داشت: تناسبی بدین معناست که فهرستی که اکثریت آرا را کسب کرد تمام کرسی‌ها را به خود اختصاص نمی‌دهد؛ احزاب و جبهه‌های قانونی و دارای مجوز در این روند مشارکت دارند و هر یک به اندازه آرای کسب شده، کرسی به دست می‌آورند. این موضوع موجب گسترش فعالیت حزبی خواهد شد.

وزیر کشور اعلام کرد: هنگامی که مشارکت از میانگین پایین‌تر باشد، حزبی که اکثریت پایین داشته باشد، نمایندگی اکثریت جامعه را نمی‌کند، اما در این نوع از انتخابات، صدای اکثریت جامعه شنیده خواهد شد و به وفاق و فعالیت حزبی کمک خواهد کرد.

مومنی درخصوص برخی انتقادات به برگزاری انتخابات تناسبی در تهران، اظهار داشت: تعداد کرسی‌های تهران بیشتر است و فعالیت حزبی بیشتر داریم و لذا مجلس شورای اسلامی برگزاری این انتخابات در تهران را در اولویت قرار داد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
چهارمین جشنواره سفره اصیل ایرانی در شهر برزُک کاشان
ترخیص دانش‌آموز بوکانی از بیمارستان پس از برخورد تنبیهی معاون مدرسه
از سرگیری پروازهای فرودگاه سبزوار
بازارچه مرزی ساریسو ماکو در مسیر بازگشایی
تشییع پیکر شهید مدافع امنیت در زابل
توقیف محموله 52 میلیارد ریالی کالای قاچاق در اراک
چهارمین اجلاس اعضای اکو
ارتقای تاب‌آوری قم با اجرای بیش از ۵۵ طرح پدافند غیرعامل و مدیریت بحران
بابلسر، میزبان اردوی تیم گلبال جوانان
مسدود شدن تقاطع کوی راه حق
مولدسازی دارایی‌های دولتی در خوزستان
فردا؛آغاز بکار نمایشگاه تخصصی صنعت تصویر،صدا و تبلیغات ایران
برگزاری جشن میلادحضرت زینب(س)دربقعه شیخ نوایی خوی باحضور بانوان بسیجی
شعبان خمسه: با آمادگی کامل راهی مسابقات والیبال قهرمانی آسیا می‌شویم
مشهد میزبان نمایشگاه‌ های تخصصی صنعت ساختمان، تأسیسات و تجهیزات وابسته
شرکت گاز ایلام، لباس رزم پوشید
اخبار ورود شعام به تصمیمات فوتبالی کذب است
باز هم کالابر ناایمن، جان یک شهروند را در رشت گرفت
نظارت مستمر بر عملکرد نانوایی‌ها در ورامین
پرداخت ۲ هزار میلیارد تومان هزینه درمانی توسط بیمه سلامت اردبیل
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
آلودگی هوای مشهد رو به افزایش است
پیروزی المپیاکوس در شب درخشش طارمی
افزایش تعداد مصدومان تصادف دو اتوبوس در جاده مخصوص کرج به ۲۶ نفر
چین به محدودیت‌های تجارت با ایران پاسخ مناسب می‌دهد
کارگروه ویژه رسیدگی به مطالبات پرستاران تشکیل شد
لحظه «تصمیم»؛ وقتی عقربه‌های ساعت بیمارستان بعثت از حرکت ایستاده بود
اعلام اسامی برترین‌های چهل و هشتمین دوره مسابقه های سراسری قرآن
نتایج روز هشتم بازی‌های آسیایی جوانان؛ بحرین
سرقت مسلحانه از طلافروشی در رودان
تحقق ۶۰ درصد توسعه شبکه فیبر نوری تا پایان دولت چهاردهم
فردا آخرین مهلت ثبت‌نام محصولات ایران‌خودرو
هدف‌گیری پایگاه العدید، دشمن را به آتش‌بس التماسی واداشت
بازدید رئیس مجلس از جشنواره همام، ویژه آثار هنرمندان توان یاب
ریابکوف: روسیه شانه به شانه در کنار ایران ایستاده است
«مثل آینده تصمیم بگیرید» همان تقدم ‎امر ملی بر جناحی است
غرب آسیا پس از سه‌هزار سال به صلح پایدار می‌رسد  (۱ نظر)
گلایه از پرداخت نشدن معوقات فروردین بازنشستگان تامین اجتماعی  (۱ نظر)
چین به محدودیت‌های تجارت با ایران پاسخ مناسب می‌دهد  (۱ نظر)
زادگاه مبین عظیمی غرق در جشن و شادی  (۱ نظر)
ادامه روند کاهشی نرخ بیکاری  (۱ نظر)
سفر معاون ارشد امنیتی وزارت کشور افغانستان به تهران  (۱ نظر)
نماینده پارلمان اروپا: جهان نباید از کنار جنایات اسرائیل بگذرد  (۱ نظر)
هدف‌گیری پایگاه العدید، دشمن را به آتش‌بس التماسی واداشت  (۱ نظر)
اطلاعیه توانیر درباره شایعه افزایش تعرفه‌های برق  (۱ نظر)
مسکو: غرب به دنبال تجزیه روسیه است  (۱ نظر)
سروری : گزارش ها درباره ساخت و ساز‌ها در حریم تهران نگران کننده است  (۱ نظر)
شناسایی ۱۵۰ نانوای متخلف در اردبیل  (۱ نظر)