• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۶۲۳۰۲۱
تاریخ انتشار: ۲۰ آبان ۱۴۰۴ - ۱۲:۳۴
اقتصادی » صنعت

افتتاح خط تولید اتوبوس‌های شهری

خط تولید اتوبوس هاس شهری شرکت زامیاد افتتاح شد.

افتتاح خط تولید اتوبوس‌های شهری

به گزارش خبرنگار گروه صنعت خبرگزاری صدا و سیما، این اتوبوس‌ها با موتور کامینز ۳۴۰ اسب بخار و گیربکس فایت دیوا شش‌سرعته طراحی شده و از همه استاندارد‌های لازم برای بهره‌برداری در ناوگان حمل‌ونقل درون‌شهری برخوردار است.

همچنین استفاده از ترمز‌های دیسکی در همه چرخ‌ها، موجب افزایش چشمگیر ایمنی خودرو، به‌ویژه در شرایط ترمزگیری اضطراری، شده است.

 در مرحله نخست، تولید اتوبوس دیزلی زامیاد به‌صورت مونتاژ قطعات وارداتی (CKD) انجام می‌شود، اما در صورت استقبال بازار، امکان افزایش عمق ساخت داخل تا ۵۰ درصد نیز فراهم خواهد شد.

طبق اعلام شرکت زامیاد در حال حاضر، میزان داخلی‌سازی اتوبوس دیزلی زامیاد ۱۴/۵ درصد است و نسبت به نمونه وارداتی، حدود ۲۰ درصد کاهش ارزبری دارد.

مدیرعامل زامیاد در افتتاح خط تولید این اتوبوس‌ها گفت: تمرکز این شرکت بر تولید اتوبوس‌های دیزلی درون‌شهری است و در کنار آن، با توجه به استقبال گسترده از اتوبوس برقی زامیاد که پیش‌تر معرفی شده بود، خطوط تولید شرکت برای ساخت اتوبوس‌های برقی و میدل‌باس نیز آمادگی کامل دارد.

علیرضا میرزاپور، مدیر طرح اتوبوس اروند نیز در این‌باره گفت: این اتوبوس از سیستم تعلیق و ترمز دیسکی در محور‌های جلو و عقب بهره می‌برد که موجب بهبود عملکرد ترمزگیری، به‌ویژه در شرایط اضطراری، و افزایش ایمنی راننده و سرنشینان می‌شود.

وی افزود: در این اتوبوس از گیربکس اتوماتیک Voith Diwa استفاده شده که ضمن افزایش دوام فنی، نرمی رانندگی، وزن کمتر و مصرف سوخت بهینه‌تر را فراهم می‌کند.

میرزاپور ادامه داد: از دیگر ویژگی‌های این محصول، می‌توان به کف‌کوتاه بودن و برخورداری از سیستم زانوزدن (Kneeling System) اشاره کرد؛ قابلیتی که هنگام سوار و پیاده شدن مسافران، ارتفاع بدنه را کاهش داده و امکان تردد آسان‌تر برای سالمندان و افراد دارای معلولیت را فراهم می‌سازد. 

مدیر پروژه اتوبوس اروند گفت: در داخل کابین، دو نمایشگر بزرگ برای اطلاع‌رسانی و پخش پیام‌های فرهنگی و آموزشی تعبیه شده و طراحی داخلی به گونه‌ای انجام شده است که حرکت مسافران، به‌ویژه افراد کم‌توان، آسان‌تر و ایمن‌تر باشد.

میرزاپور افزود: بخش عمده قطعات این اتوبوس، از جمله شاسی و بدنه، قابلیت تولید در داخل کشور را دارد و تنها موتور و گیربکس آن وارداتی است.

وی ادامه داد: این اتوبوس مجهز به سیستم EVL است که امکان کنترل و هماهنگی از مرکز با راننده را فراهم می‌کند. همچنین چراغ‌های جلو این خودرو بر خلاف بسیاری از اتوبوس‌های موجود در بازار، به گونه‌ای طراحی شده‌اند که تعمیر و تعویض آنها به‌سادگی امکان‌پذیر است.

تحویل هزار دستگاه کامیونت کمپرسی به سازمان دهیاری ها و شهرداری ها

همزمان با این رویداد، مراسم واگذاری هزار دستگاه کامیونت کمپرسی زامیاد به سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور برگزار شد.

در مراسم تحویل هزار دستگاه کامیونت کمپرسی به سازمان شهرداری ها و دهیاری ها، گل محمدی مدیرعامل شرکت زامیاد، گفت: این خودروها مجهز به استاندارهای ۸۵ گانه است و قابلیت حمل ۲ تن بار را دارد و از سیستم ضد لغزش و توقف اضطراری بهره می برد.

وی افزود: در این مدل خودروها تغیرات فنی گسترده ای از جمله استفاده از فرمان هیدرولیک، صندلی های راحت تر و اصلاح فضای داخلی ایجاد شده است.

گل محمدی ادامه داد: از ماه آینده خودروی پادرا پلاس در خدمت ناوگان های خدمات رسان شهرداری قرار خواد گرفت.

افتتاح خط تولید اتوبوس‌های شهری افتتاح خط تولید اتوبوس‌های شهری
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تقویم روز و اوقات شرعی دوم دی به افق آبادان و خرمشهر
۶ هزار و ۳۵۵ کیلومتر باند برف روبی توسط خادمان راه خراسان شمالی
رونمایی از نماهنگ رسمی فیلم «احمد»
کشف و ضبط ۱۴ کیسه آرد خارج از شبکه توزیع در شهرستان فردوس
پلیمر‌های نسل جدید با فناوری نانو در بازار ایران
واگذاری اختیارات تکمیل سالن شهید سلیمانی ماهفروجک به استاندار مازندران
بستر رودخانه فصلی در گچساران آزاد شد
تداوم هوای ناسالم در شهر‌های صنعتی
آغاز طرح ترافیکی زمستانه در گردنه‌های برف گیر
ساخت فیلم سینمایی شهید طیب در کهگیلویه و بویراحمد و ترکیه
تیزر ششمین سالگرد شهادت سپهبدشهید حاج قاسم سلیمانی
۳ انتصاب جدید در استانداری کهگیلویه و بویراحمد
توجه ملی به استعدادهای ورزشی مازندران ضروری است
اطلاعیه قطع برق در برخی مناطق سمنان و مهدیشهر
۸ میلیارد تومان هزینه گازگرفتگی سگ‌های ولگرد در کهگیلویه و بویر احمد
صدور سند برای ۹۰ درصد موقوفات شهرستان ماهنشان
افزایش آلودگی هوا در کلان شهر‌ها؛ ورود سامانه بارشی از غرب
رامسر میزبان اردوی آمادگی تیم ملی جودی نونهالان کشور
افزایش روند سرمای هوا در کهگیلویه و بویراحمد
نگرانی کادر فنی کاله پس از مصدومیت دو بازیکن کلیدی مقابل گلنور
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
داور تاجیکی بازی استقلال- المحرق را سوت می‌زند
معلم کهگیلویه و بویراحمدی حائز رتبه دوم کشوری
آغاز بارش پراکنده برف از امشب در همدان
بازگشت حدود ۷ میلیون افغان به کشورشان
رشد نقدینگی به ۴۱ درصد رسیده است
امروز؛ پایان مهلت نام نویسی آزمون پذیرش دانشجو معلم
صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱ دی
۳۱ هزار دستگاه خودرو برای ۱۰ میلیون نفر
هوای تبریز، ناسالم برای گروههای حساس
نداجا در فاصله ۳ هزار کیلومتری از منافع ایران دفاع می‌کند
لیگ نخبگان آسیا؛ صعود قطعی تراکتور با برتری مقابل الدحیل
فوتبال باشگاهی اروپا؛ برتری بارسا و بایرن در شب شکست یونایتد
افزایش غلظت آلاینده ها در شهرهای صنعتی
جلال امیدیان: مقابل تیمی پیروز شدیم که در ۱۳ هفته گذشته شکست نخورده
یارانه آذر ماه دهک چهار تا نهم واریز شد
معلم کهگیلویه و بویراحمدی حائز رتبه دوم کشوری  (۲ نظر)
دبیر: اجازه رفتن امیر رضا به جمهوری آذربایجان را نخواهم داد  (۱ نظر)
دوران دیپلماسی ناوچه‌های توپدار تمام شده است  (۱ نظر)
کاهش ۹ میلیون لیتری مصرف روزانه بنزین  (۱ نظر)
تعیین نحوه تعدیل اقساط مهریه مطابق با نوسانات نرخ طلا و سکه  (۱ نظر)
حمایت از تولید داخل، محور توسعه نساجی کشور  (۱ نظر)
۳۱ هزار دستگاه خودرو برای ۱۰ میلیون نفر  (۱ نظر)
واریز یارانه حمایتی «یسنا» برای مادران   (۱ نظر)
تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون دانشجومعلمان تا ۵ دی  (۱ نظر)
اعلام سامانه ثبت اطلاعات منازل خسارت دیده از سیل در روستا‌های هرمزگان  (۱ نظر)
زنگ خطر همه گیری آنفلوانزا در فارس  (۱ نظر)
دستبند پلیس بر دستان عامل تیراندازی در خمام  (۱ نظر)