• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۶۶۱۵۰۹
تاریخ انتشار: ۲۸ آذر ۱۴۰۴ - ۱۹:۴۳
بین الملل » اروپا

راهبرد‌های روسیه در سال آینده میلادی

نشست خبری سالانه ولادیمیر پوتین با هدف اعلام راهبرد‌های روسیه در سال آینده میلادی، تشریح اقدامات دولت در حوزه‌های مختلف و پاسخ به سوالات خبرنگاران و شهروندان این کشور در حالی برگزار شد که رئیس جمهور روسیه واکنش‌های تندی به اقدامات اخیر کشور‌های غربی علیه مسکو نشان داد.

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما از مسکو، در این نشست سالانه با عنوان «جمع‌بندی سال با ولادیمیر پوتین» امسال در تالار تاریخی «گاستنی دوور» در نزدیکی مجموعه میدان سرخ مسکو برگزار شد، ولادیمیر پوتین، تصمیم‌گیری درباره غارت اموال کشورش از سوی اروپایی‌ها را خطرناک عنوان کرد و گفت: دست زدن به چنین اقدامی کار ساده‌ای نیست و هشدار داد: کشور‌هایی که چنین اقدامی را انجام دهند، پیامد‌های سنگینی در انتظار آنها خواهد بود.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

رئیس جمهور روسیه افزود: ما از منافع خود دفاع خواهیم کرد و نکته بسیار مهم اینکه، هر چه آنها دزدیده باشند و به هر شکلی این کار را انجام دهند، روزی مجبور خواهند شد بازگردانند.

وی به پیشروی‌های اخیر نیرو‌های روسی در خاک اوکراین اشاره کرد و در واکنش به ویدئوی اخیر رئیس جمهور اوکراین در پولیانسکی گفت: جایی که زلنسکی ایستاده، یک کیلومتر از خود شهر فاصله دارد، اگر واقعاً کوپیانسک تحت کنترل شماست، چرا در آستانه در ایستاده‌ای؟ بیا داخل خانه.

پوتین در پاسخ به سوال خبرنگار بی‌بی‌سی درباره چشم‌انداز صلح با اوکراین هم گفت: اگر با روسیه با احترام رفتار شود و «سرش کلاه نرود»، هیچ عملیات ویژه جدیدی در کار نخواهد بود.

وی با اشاره خلف وعده اروپا، بطور تلویحی، فریبکاری آمریکایی‌ها را یادآوری کرد و گفت: البته این در صورتی است که ما را فریب ندهید، همان‌طور که با گسترش ناتو به سمت شرق فریب دادید.

تا پیش از آغاز نشست سالانه پوتین با خبرنگاران و ارتباط برخط با شهروندان، حدود ۳ میلیون سوال و پیام مردمی ارسال شده بود.

نشست خبری سالانه ولادیمیر پوتین رویدادی سالانه است که در آن رئیس‌جمهور روسیه به جمع‌بندی نتایج سال می‌پردازد و به پرسش‌های خبرنگاران روسی و خارجی پاسخ می‌دهد، این قالب در سال ۲۰۰۱ پایه‌گذاری شد و طی بیش از دو دهه به یکی از ابزار‌های اصلی ارتباط عمومی رئیس‌جمهور با جامعه و رسانه‌ها تبدیل شده است.

نخستین کنفرانس مطبوعاتی بزرگ در ۱۸ ژوئیه ۲۰۰۱ در کرملین و در آستانه نشست «گروه هشت» برگزار شد، در آن زمان حدود ۴۰۰ خبرنگار حضور داشتند و رئیس‌جمهور در مدت حدود یک و نیم ساعت به ۲۲ پرسش پاسخ داد، اما از آن به بعد این رویداد به تدریج گسترش یافت و مدت‌زمان، تعداد خبرنگاران و دامنه موضوعات آن افزایش پیدا کرد.

هدف اصلی کنفرانس‌های مطبوعاتی بزرگ، توضیح مواضع رئیس‌جمهور درباره مسائل کلیدی سیاست داخلی و خارجی، اقتصاد و حوزه اجتماعی و همچنین برقراری ارتباط مستقیم با جامعه رسانه‌ای است، با گذشت زمان این قالب به نوعی گزارش عمومی سالانه رئیس‌جمهور از عملکرد دولت نیز تبدیل شد.

از سال ۲۰۲۳ میلادی، نشست خبری سالانه پوتین با «ارتباط برخط مردمی» ادغام شد، قالبی که امکان طرح پرسش از سوی شهروندان را نیز فراهم می‌کند.

در مجموع، کنفرانس مطبوعاتی بزرگ رئیس‌جمهور روسیه طی ۲۳ سال از یک دیدار محدود با رسانه‌ها به نهادی پایدار در فضای سیاسی و رسانه‌ای کشور تبدیل شده است که همزمان نقش جمع‌بندی سالانه، توضیح سیاست‌های دولتی و گفت‌وگوی مستقیم با رسانه‌ها و جامعه را ایفا می‌کند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۴ دی ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی پنج شنبه ۴ دی ۱۴۰۴ به افق قم
کسب رتبه دوم عمرانی آذربایجان شرقی حاصل تعامل دستگاه‌های اجرایی
جرم انگاری اعتراض به نسل کشی در انگلیس
رونق خرید کالا‌های دست دوم برای هدیه کریسمس
اجبار به غنی‌سازی صفر مذاکره محسوب نمی‌شود
افزایش معافیت مالیاتی تا سقف ۴۰ میلیون تومان
اسناد جدید پرونده اپستین ترامپ را بیشتر تحت تاثیر قرار می‌دهد
حبس هشتاد هزار مهاجر در انبار‌های اداره مهاجرت آمریکا
ترامپ تهدید کرد مجوز پخش شبکه‌های تلویزیونی بزرگ را لغو می‌کند
احتمال تعطیلی تنها کارخانه تولید بالگرد در انگلیس
پیش بینی بارش های پراکنده برف در ارتفاعات شرقی سمنان
برگزاری محفل انس با قرآن دانش آموزان کیش در مسجد امام حسن (ع)
صنایع دریایی بدون سفارش ساخت
بسته خبر‌های کوتاه سوم دی ۱۴۰۴
نام‌نویسی داوطلبان انتخابات شورا‌های اسلامی شهر از ۲۱ دی
حضور موفق بخش خصوصی در صنعت فضایی
پیروزی تیم فوتسال مس سونگون مقابل عرشیا شهر قدس
شمارش معکوس برای پرتاب ماهواره ایرانی به فضا
معطلی کامیون‌های صادراتی در مرز آستارا
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
۸۰۰ هزار نفر در صف انتظار وام ازدواج و فرزندآوری
سقف مهریه تابع اراده طرفین است؛ حمایت کیفری تا ۱۴ سکه
تشکیل هسته استانی برای اصلاح مقررات صنعت چاپ
بارش برف و باران در غرب کشور، امروز ۳ دی ماه
افزایش مستمری مددجویان کمیته امداد و بهزیستی در سال ۱۴۰۵
وضع ورود گردشگران به کشور به شرایط عادی رسیده است
صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۳ دی
بخشنامه جدید فروش محصولات سایپا ویژه خودرو فرسوده
اعمال لیلة الرغائب یا شب آرزو‌ها
توافق جدید ایران و آذربایجان برای کاهش ترافیک کامیون‌ها در مرز آستارا
حریفان احتمالی ایران پیش از جام جهانی فوتبال ۲۰۲۶
قوه قضائیه آماده برخورد با متخلفان حوزه تنظیم بازار و احتکار
پاسخ کوبنده ایران به غربیها: «غنی سازی صفر» درکار نیست
نمایشگاه تخصصی آرد و نان زنجان با حضور ۴۰ تولید کننده از سراسر کشور
محدودیت‌های ترافیکی محور‌های شمالی در پایان هفته
تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون دانشجومعلمان تا ۵ دی  (۱ نظر)
۳۱ هزار دستگاه خودرو برای ۱۰ میلیون نفر  (۱ نظر)
اژه‌ای: مقابله دستگاه قضا با فساد، گزینشی نیست  (۱ نظر)
آغاز ثبت‌نام مراسم معنوی اعتکاف در استان از چهارشنبه  (۱ نظر)
قالیباف: ریشه بحران آب در ضعف حکمرانی مصرف است  (۱ نظر)
انسداد چاه‌های غیر مجاز آب در کوچه باغ‌های دشت ورامین  (۱ نظر)
آمریکا ۱۰۴ غیرنظامی را کشت  (۱ نظر)
دستبند پلیس بر دستان عامل تیراندازی در خمام  (۱ نظر)
توقیف سومین نفتکش عازم ونزوئلا از سوی آمریکا  (۱ نظر)
مدارس آذربایجان‌غربی روز چهارشنبه ۳ دی ماه تعطیل شد  (۱ نظر)
برگزاری یادواره شهدای کارگر بسیجی در مشهد  (۱ نظر)
این بار سلاح سرما علیه مردم غزه  (۱ نظر)