• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۶۹۷۶۶۲
تاریخ انتشار: ۰۶ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۷:۰۶
سیاسی » عمومی
مومنی:

استانداران در خط مقدم شنیدن مشکلات و اعتراضات مردم هستند

وزیر کشور گفت: استانداران، همواره در خط مقدم تعامل و ارتباط مؤثر با مردم برای شنیدن مشکلات، اعتراضات و پیشنهاد‌های مردم هستند.

استانداران در خط مقدم شنیدن مشکلات و اعتراضات مردم هستند

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، وزیر کشور در نشست سراسری استانداران با حضور رئیس جمهور، گفت: بحمدالله بحران بزرگی را پشت سر گذاشتیم و استانداران در خط مقدم تعامل و ارتباط با مردم بودند.

اسکندرمؤمنی با بیان اینکه در جمهوری اسلامی ایران، حق اعتراض مردم به رسمیت شناخته شده است، اضافه کرد: همواره در کشور، صدای مردم شنیده و با اعتراضات با خویشتن‌داری رفتار شده است؛ متأسفانه پس از چند روز ابتدایی که اعتراضات مردم روند طبیعی خود را می‌گذراند، دشمنان، آن را به آشوب و اقدامات تروریستی تبدیل کردند.

وزیر کشور گفت: از همان روز‌های ابتدایی، رئیس محترم جمهور و وزیران، نشست‌هایی را با اصناف و قشرهای مردم ترتیب دادند و تصمیمات خوبی هم گرفته شد، اما به تدریج نقش سازمان‌های جاسوسی در میدان افزایش پیدا کرد.

اسکندر مؤمنی تأکید کرد: همه باید دست به دست هم دهیم و سرمایه اجتماعی را ترمیم و بازسازی کنیم؛ همچنان موضوع معیشت مردم در اولویت قرار دارد. محله‌محوری و موضوع واردات کالا‌های اساسی از استان‌های مرزی، دو دستور کار اصلی این نشست است.

وزیر کشور با بیان اینکه استانداران در خط مقدم تعامل و ارتباط مؤثر با مردم و همواره گوش شنوا برای شنیدن مشکلات، اعتراضات و پیشنهاد‌ آنان هستند، گفت: باید به مجروحان، مصدومان و خانواده‌ جان‌باختگان حوادث اخیر، رسیدگی و توجه شود و استانداران در این زمینه، برنامه‌ریزی کنند.

اسکندر مؤمنی بر گفت‌وگوی مداوم با مردم تأکید کرد و خطاب به استانداران گفت: باید از هر فرصتی برای تعامل مستقیم با مردم در سطوح مختلف و شنیدن صدای اعتراض آنان استفاده کنید.

در بخش دیگری از این نشست، سید محمد بطحایی، معاون وزیر و رئیس سازمان امور اجتماعی کشور به ارائه گزارشی از اقدامات انجام‌شده از زمان ابلاغ برنامه شبکه مدیریت محله‌محور از طرف وزیر کشور، گفت: خوشبختانه پیشرفت‌های قابل توجهی در این طرح انجام شده است.

محمد بطحایی اظهار داشت: در چهار ماه که از ابلاغ این برنامه گذشته، نشست‌های راهبری به ریاست استانداران، معاونان سیاسی و فرمانداران، تشکیل شده است و تاکنون ۱۳۴۵۶ محله در سراسر کشور، زیر پوشش این طرح قرار گرفته‌اند.

رئیس سازمان امور اجتماعی کشور با تأکید بر توجه به تفاوت‌های محلی در استان‌ها، تقویت رویکرد گفت‌وگوی اجتماعی را از نقاط قوت این طرح دانست و اضافه کرد: استفاده از ظرفیت نخبگان و هیئت‌های اندیشه ورز، افزایش نظارت بر عملکرد دستگاه‌ها، مدیریت هوشمند و توزیع عادلانه منابع، از مهم‌ترین نقاط قوت این طرح است.

محمد بطحایی گفت: فعال شدن شورای اجتماعی استان و شورای راهبری برنامه اقدام محله‌محور می‌تواند در پیشبرد این طرح، سهم مهمی داشته باشد.

علی زینی‌وند معاون سیاسی وزیر و رئیس ستاد انتخابات کشور نیز گزارشی از آمار ثبت‌نام داوطلبان برای شورا‌های اسلامی شهرها در سراسر کشور ارائه کرد.

همچنین، استانداران در ادامه این نشست،دیدگاه، تجربه و پیشنهاد‌های خود درباره طرح محله‌محوری، نهاد‌های مدنی و تشکل‌های مردمی، بهبود معیشت مردم، تمرکززدایی از مرکز، تأمین کالا‌های اساسی بدون نیاز به خروج ارز از کشور و موضوع ناترازی را در حضور رئیس‌ جمهور، بیان کردند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
آمادگی دستگاههای مختلف برای خدمت رسانی در جشن نیمه شعبان
پرداخت تسهیلات برای خرید ماشین آلات کشاورزی صومعه سرا
استمرار فعالیت سامانه بارشی در سمنان
ساکنان مجمع الجزایر ایران، پرچم داران فرهنگ وتمدن ایران
یک تساوی و یک باخت حاصل تلاش تیم‌های گیلانی
هشدار سخنگوی سپاه به آمریکایی ها؛ برای همه سناریوها برنامه داریم
برنامه ریزی برای تامین ۱۰۰ واحد مسکن اجاره‌داری در سهند
بسته خبر‌های کوتاه ۸ بهمن در یک نگاه
محبوبیتی فراتر از جغرافیای یک کشور
پاسخ ایران خودرو به واکنش‌ها: افزایش قیمت قانونی بوده است
اخبار البرز در یک نگاه در روز ۸ بهمن
عکاسان خوزستانی؛ روایتگران تصویری «تخریب اموال عمومی» در اغتشاشات ۱۸ و ۱۹ دی
آتش‌سوزی اتوبوس در پایانه رامسر به‌دلیل اختلال ارتباطی
محققان ۴ کشور در جشن مهدوی آمل
تحصیل هزار و ۱۰۰ طلبه در ۱۴ مدرسه علمیه لرستان
دستگیری ۱۱ سارق در اجرای طرح ضربتی پلیس رشت
رویداد ملی ایران جان فرصتی برای معرفی، توانمندی‌ها و مزیت‌های اقتصادی استان
ورزشی‌های هشتم بهمن ماه در استان سمنان
نشست ستاد گرامیداشت دهه فجر در رشت
بازار آخر وقت و تکاپوی مردم مهاباد در معابر شهر
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فروش ۱۳ محصول ایران خودرو بدون حساب وکالتی از امروز
اجرای طرح «مدیریت محله‌محور» در سه روستای بخش صفادشت ملارد
شعبه تخصصی پارک فناوری پردیس در شهرستان دماوند ایجاد می‌شود
حکم رئیس جمهور به محمدرضا باهنر و محمد سالاری
پاسخ ایران به تهدیدهای ترامپ
نیرو‌های مسلح ایران، انگشت برماشه آماده‌اند
اعدام عامل پشتیبانی «عملیات بزرگ» موساد در ایران
جشن وصال ۱۵ زوج جوان در ملایر
تلفن غرب مازندران تا ساعاتی دیگر وصل می‌شود
بازداشت ۷۰ عامل اصلی و تخریبگر اموال مردم در استان مرکزی
سیاری: در صورت وقوع جنگ دشمن آسیب زیادی خواهد دید
سالاری: با پرداخت مطالبات تامین اجتماعی از سوی دولت مشکلات سازمان حل شد
صدور ۲۱۰ هزار دادخواست علیه دشمن صهیونی و آمریکا
همبستگی پاکستانی ها با ایران 
جزئیات جدید درباره گواهینامه موتورسیکلت برای بانوان
بیانیه قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیاء در واکنش به فضاسازی دشمن  (۲ نظر)
از دکترای فیزیک و تدریس تا تغییر مسیر زندگی با پرورش طوطی  (۲ نظر)
روایت سازی جعلی این بار به نام سپهر ابراهیمی  (۱ نظر)
ولایتی: ترامپ از ترس شکست به سرعت تسلیم می‌شود  (۱ نظر)
کالا‌هایی که به ارز ترجیحی ارتباطی ندارند نباید گران شوند  (۱ نظر)
ابراز ندامت یکی از دستگیر شدگان در اغتشاشات  (۱ نظر)
مخالفت وزارت صمت با افزایش قیمت محصولات خودروسازان  (۱ نظر)
خویشتن داری پلیس در ایام اغتشاشات، اوج ایثار بود  (۱ نظر)