• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۷۰۲۷۳۳
تاریخ انتشار: ۱۱ بهمن ۱۴۰۴ - ۲۳:۳۸
اقتصادی » مسکن
همزمان با دهه فجر؛

آغاز عملیات اجرایی طرح‌های ملی در حوزه نوسازی بافت‌های فرسوده

مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری گفت: مجموعه‌ای از طرح‌ها و برنامه‌های ملی در حوزه نوسازی بافت‌های فرسوده، ساماندهی زیرساخت‌های شهری و ارتقای کیفیت زندگی در محلات هدف همزمان با دهه فجر در سراسر کشور آغاز می‌شود.

به گزارش گروه مسکن و شهرسازی خبرگزاری صداوسیما ،عبدالرضا گلپایگانی معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران گفت: همزمان با ایام‌الله دهه فجر و در آستانه سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، شرکت بازآفرینی شهری ایران از بهمن‌ماه ۱۴۰۴ اجرای مجموعه‌ای از پروژه‌ها و برنامه‌های ملی در حوزه نوسازی بافت‌های فرسوده، ساماندهی زیرساخت‌های شهری و ارتقای کیفیت زندگی در محلات هدف را در سراسر کشور آغاز می‌کند؛ اقداماتی که با افتتاح، رونمایی و شروع عملیات اجرایی طرح‌های مهم عمرانی و اجتماعی همراه خواهد بود.

وی افزود: در همین راستا از دستورکار جدید سند شهری رونمایی می‌شود که چارچوبی تازه برای سیاست‌گذاری و اقدام در حوزه بازآفرینی شهری ارایه می‌دهد. همچنین ۷۴ هزار تن قیر برای آسفالت معابر محلات هدف در ۲۶۰ شهر کشور تخصیص یافته که منجر به آسفالت یک‌هزار و ۲۷۰ کیلومتر از راه‌ها خواهد شد.

گلپایگانی ادامه داد: از دیگر برنامه‌های مهم، آغاز عملیات اجرایی ساماندهی فاضلاب در محلات بحرانی و فوق‌بحرانی استان‌های سیستان‌ و بلوچستان و خوزستان است؛ اقدامی زیرساختی که نقش مهمی در ارتقای بهداشت عمومی و تاب‌آوری شهری این مناطق خواهد داشت. در حوزه مسکن نیز، ۶۳۲ واحد مسکن محرومان به بهره‌برداری می‌رسد و پروژه انتقال و اسکان کپرنشینان محلات جنگلوک و مرادآباد چابهار نیز افتتاح خواهد شد.

دبیر ستاد ملی بازآفرینی شهری از راه اندازی سامانه تسهیلات بافت‌های فرسوده و سامانه ماده ۴ قانون حمایت از احیا، بهسازی و نوسازی بافت‌های فرسوده و ناکارآمد شهری خبر داد و گفت: راه اندازی این سامانه‌ها دسترسی ذی‌نفعان به خدمات و تسهیلات را شفاف‌تر و سریع‌تر می‌کند.

وی افزود: در بخش رویدادهای تخصصی، رونمایی و هم‌اندیشی ایده‌های برتر بازطراحی بلوک D مسجد کبود تبریز در محل خانه آفرینش‌های هنری وارطان برگزار خواهد شد.برگزاری بازارچه خیریه با هدف حمایت از ساکنان سکونتگاه‌های غیر رسمی و  همچنین برگزاری شصتمین جلسه ستاد ملی بازآفرینی شهری با ارایه گزارش عملکرد ساماندهی فاضلاب محلات بحرانی استان‌های سیستان‌ و بلوچستان و خوزستان از دیگر برنامه‌های اجرایی شرکت بازآفرینی شهری ایران به شمار می رود.

به گفته گلپایگانی برگزاری نشست‌های تخصصی با گروه‌های جامعه انبوه‌سازان در استان‌های کشور و نیز نشست‌های تخصصی با ائمه جمعه و نمایندگان مجلس شورای اسلامی پیش یا پس از افتتاح پروژه‌ها، به‌ویژه در استان‌های سیستان‌ و بلوچستان، خوزستان، خراسان شمالی و قم از دیگر برنامه‌های پیش‌بینی‌شده این دوره است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
انجام ۷۵ درصد ترانزیت ریلی کشور از مرز سرخس
پیشرفت‌های ایران در حوزه پزشکی پس از انقلاب اسلامی اعجاب برانگیز بوده است
پس لرزه‌های ارتباط پرونده اپستین با ترکیه
وزش باد شدید با سرعت ۸۰ کیلومتر بر ساعت در استان مرکزی
ارتقای خدمت‌رسانی پزشکی قانونی با افتتاح چندین طرح در کشور
بررسی آخرین وضعیت طرح‌های نهضت ملی مسکن در شهر‌های جدید
شتاب‌گیری در اجرای طرح مسکن استیجاری
افتتاح ۱۴ واحد مسکونی و الحاق ۲ شهرک جدید به شهر میامی
ورزشکار زنجانی در اردوی تیم ملی کبدی
بهره برداری از کشتارگاه کویر طیور خوسف
تجدید میثاق کارکنان دارالقرآن الکریم با آرمانهای امام (ره)
طرح توسعه میدان گازی توس در سرخس به بهره برداری رسید
اخبار ۱۲۰ ثانیه؛ چکیده مهم‌ترین‌ها اخبار ایران و جهان ۲۰ بهمن ۱۴۰۴
فوتبال ایران جزو سه کشور برتر قاره آسیا است
معارفه مدیرکل جدید میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی هرمزگان
آمادگی سامانه‌های حمل ونقل عمومی برای راهپیمایی یوم الله ۲۲ بهمن
کمینه و بیشینه دمای بیستم بهمن ماه در سمنان
۳۴ طرح صنعتی در مازندران به ثمر نشست
اعلام اسامی منظم‌ترین شرکت های هواپیمایی کشور
ایران صدایمان را می شنود
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بلوغ راهبردی ملت و نظام، در شناخت میدان نبرد جدید
تاریخ جدید ارائه گواهی صادرات کاتد مس اعلام شد
هشدار نارنجی بارندگی در برخی مناطق کشور، برای امروز
بارش برف و باران در ۲۶ استان کشور و انسداد ۷ محور مواصلاتی
آغاز ساخت ۲۱ هزار مسکن ملی در زنجان
جمعیت هلال احمر و کمیته امداد تفاهم نامه امضا کردند
محیط زیست اصفهان زیر بار سنگین توسعه
برگزاری تحلیف قضات دستگاه قضائی در حرم امام خمینی
رئیس قوه قضائیه وارد اراک شد
چمران: استقبال از ثبت نام در انتخابات شورا مطلوب بوده است
تصادف مرگبار خودروی پراید با کامیون
هوای تهران ناسالم برای گروه‌های حساس
تعطیلی پایانه مسافربری غرب تهران به مناسبت یوم‌الله ۲۲ بهمن
عزم دستگاه قضا برای مقابله با فساد قاطع است
بهره برداری از سامانه هوشمند ثبت سرعت متوسط
تحریم های جدید نفتی آمریکا علیه ایران  (۳ نظر)
۱۰۴ مرکز آماده خرید و دریافت گندم از کشاورزان خوزستان  (۱ نظر)
بازداشت ۱۱ عضو گروهک تروریستی پژاک در استان کرمانشاه  (۱ نظر)
ارز ترجیحی حذف نشده و به سبد کالای خانوار رفته است  (۱ نظر)
لاوروف: پرونده اپستین چهره شیطانی غرب را برملا کرد  (۱ نظر)
افتتاح طرحهای دهه فجر در استان کرمان  (۱ نظر)