• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۷۲۲۶۲۰
تاریخ انتشار: ۰۱ اسفند ۱۴۰۴ - ۱۵:۰۳
اقتصادی » کشاورزی، روستا و عشایر

فائو: برای غلبه بر ناامنی غذایی استفاده از فناوری هسته‌ای ضروری است

سازمان خواربار و کشاورزی ملل متحد (فائو) تاکید کرد: برای غلبه بر ناامنی غذایی و تاثیرات تغییرات اقلیمی، استفاده از فناوری هسته‌ای ضروری است و طرح مشترک با آژانس بین المللی انرژی اتمی را با جدیت پیگیری می‌کند.

بدون دانش هسته ای گرسنه می مانیم
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، در پایان گردهمایی مقامات سازمان خواربار و کشاورزی ملل متحد در مقر آژانس بین المللی انرژی اتمی در وین اتریش و بازدید آنها از برخی آزمایشگاه‌های مرکز مشترک فائو و آژانس، سران فائو توسعه فناوری هسته‌ای در بخش کشاورزی را امری ضروری برای حفاظت از امنیت غذایی دانسته و تاکید کردند؛ برای پیشرفت در بخش های مختلف؛ از مدیریت آب و خاک گرفته تا بهبود تولید دام و کاهش ضایعات، باید دانش هسته ای را ارتقاء دهیم.

کیو دونگیو، مدیرکل فائو پس از بازدید از مرکز مشترک فائو و آژانس، گفت: بهره‌برداری از آزمایشگاه‌ها و ابزار‌های فنی این امکان را می‌دهد که تکنیک‌های هسته‌ای را بهتر در برنامه‌ها و پروژه‌های تحت رهبری فائو ادغام کنیم و دامنه و اثربخشی آنها را افزایش دهیم.

در گزارش فائو با تاکید براینکه فناوری‌های هسته‌ای در پژوهش‌ها و فعالیت‌های کشاورزی دقت، سرعت و اطمینان فراوانی ایجاد می‌کند، اضافه شده که آزمایشگاه‌های اتریش نوآوری‌های فراوانی در عرصه‌های گوناگون کشاورزی ارائه می‌دهند که از توسعه محصولات مقاوم در برابر آب و هوا، حفاظت از سلامت حیوانات و کنترل آفات گرفته تا مدیریت پایدارتر خاک و آب و تضمین ایمنی مواد غذایی را شامل می‌شود و نوآوری‌هایی را ارائه داده‌اند که مستقیماً زندگی، معیشت و محیط زیست را بهبود می‌بخشند.

دونگشین فنگ، مدیر مرکز مشترک فائو _ آژانس بین‌المللی انرژی اتمی نیز گفت: این نوآوری‌ها ابزار‌های کاربردی هستند که تأثیر قابل اندازه‌گیری دارند و به حل مشکلات واقعی کشاورزان، جوامع و دولت‌ها کمک می‌کنند. طرح مشترک فائو و آژانس بین‌المللی انرژی اتمی با عنوان "اتم برای غذا" (Atoms۴Food) نشان‌دهنده‌ی عزم جدی برای افزایش این نوآوری‌ها و تبدیل آنها به بخش جدایی‌ناپذیر از فعالیت‌های عملیاتی ماست.

مانوئل بارانگ، دستیار مدیرکل فائو و مدیر بخش شیلات و آبزی‌پروری هم گفت: آنچه امروز شاهد آن بودیم این است که چگونه علم هسته‌ای، هنگامی که با هدف به کار گرفته شود، می‌تواند سیستم‌های غذایی را در خشکی و آب متحول کند، امنیت غذایی را تقویت کند و به کشور‌ها کمک کند تا از سیستم‌های کشاورزی-غذایی امروز محافظت کنند و برای فردا تاب‌آوری ایجاد کنند.

در این برنامه که شامل جلسات توجیهی فنی و تور‌های بازدید از آزمایشگاه‌ها بود، آلوئه دوهونگ (آسیا و اقیانوسیه)، عبدالحکیم الوائر (خاور نزدیک و شمال آفریقا)، آببه هایله-گابریل (آفریقا)، ویورل گوتو (اروپا و آسیای مرکزی) و رنه اورلانا هالکیِر (آمریکای لاتین و کارائیب) نیز حضور داشتند و با موضوعاتی مانند محوریت ایمنی و کنترل مواد غذایی، تولید و سلامت دام، مدیریت خاک و آب و تغذیه محصولات، اصلاح نژاد و ژنتیک گیاهان، کنترل آفات حشرات و تأسیسات گلخانه‌ای آشنا شدند.

فائو در ادامه گزارش خود تصریح می‌کند که مناطق اروپا و آسیای مرکزی که با فشار‌های فزاینده‌ای ناشی از تغییرات اقلیمی، تخریب خاک و آب، آفات و بیماری‌های فرامرزی و الزامات فزاینده ایمنی مواد غذایی و پایداری زیست‌محیطی رو‌به‌رو هستند، به شدت به این دانش نیاز دارند. چراکه تکنیک‌های هسته‌ای و ایزوتوپی، راه‌حل‌های دقیق و مبتنی بر علم را برای حمایت از کشاورزی هوشمند در برابر تغییرات اقلیمی، استفاده کارآمد از منابع و تقویت سیستم‌های ایمنی مواد غذایی ارائه می‌دهند و در عین حال سیاست‌گذاری مبتنی بر شواهد را تقویت می‌کنند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
آکادمی سحر حریف استقلال در فینال لیگ بسکتبال زنان شد
تاییدصلاحیت ۹۱ درصدی داوطلبین انتخابات شورای شهرها در اسلامشهر
خبر‌هایی از برگزاری مراسم اربعین شهادت شهید حمامیان در شاهرود
افتتاح سرای محله شهید امیر عبداللهیان در بهارستان
همدلی به سبک کوچه افطاری
واکنش مردم به درخواست‌های دشمنان
اجرای طرح اطعام مهدوی در ورامین
آغاز طرح نظارتی استاندارد بر بازار لرستان
بازگشت تولید به قدیمی‌ترین مرکز شیلات کشور
تسلیم نشدن ایرانی‌ها
پیروزی مس کرمان برابر داماش
انتخابات اولویت اول دستگاه‌هایی اجرایی شهرستان بویراحمد
اجرای طرح مسکن استیجاری در آذربایجان‌غربی
توزیع بسته های معیشتی در ملارد
استقبال از ناوگروه نیروی دریایی سپاه
شکست تیم فوتبال صنعت نفت آبادان در لیگ آزادگان
هفته بیست و دوم لیگ برتر فوتبال؛ تراکتور فرصت صدرنشینی را از دست داد
۷۰ کشته در حمله به پناهگاه‌های تروریستی در افغانستان
باخت مس قعر نشین؛ پاس گل برای صدر نشینی استقلال
پاکستان سیاست‌های خود را در قبال افغانستان بازنگری کند
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
ایران موشکی دارد که می‌تواند ناو آمریکا را غرق کند
داسیلوا: مادورو باید در ونزوئلا محاکمه شود
احتمال موافقت آمریکا با غنی‌سازی اورانیوم در عربستان
سردار اسدی: حضور ناوهواپیمابر در منطقه تبلیغاتی است
خراسان رضوی از اواسط هفته، میزبان بارش‌ها خواهد شد
ویتکاف: ترامپ از تسلیم نشدن ایرانی‌ها متعجب است
اجرای طرح «افزایش تولید در دامداری‌های روستایی و عشایری» در ۵۳ روستای استان زنجان
پاکستان رژیم صهیونیستی را به رسمیت نمی‌شناسد
واکنش عراقچی به ادعا‌های ترامپ؛ با مدرک صحبت کنید
پیشرفت ۹۲ درصدی راه‌آهن چابهار-زاهدان با تزریق ۲۹ همت
واکنش بقایی به اظهارات اخیر سفیر آمریکا در تل‌آویو
ممنوعیت ثبت قولنامه دست نویس
پایان پرونده‌های تکراری فروش ملک در قم
طرح زندگی با آیه‌ها یکی از جریان‌های اثرگذار قرآنی کشور
تأکید ایران، عربستان و روسیه بر همکاری‌های دوجانبه دریایی
سردار جوانی: «سلاح خطرناک‌تر از ناو» بزرگنمایی نیست  (۱۳ نظر)
ویتکاف: ترامپ از تسلیم نشدن ایرانی‌ها متعجب است  (۴ نظر)
ایران موشکی دارد که می‌تواند ناو آمریکا را غرق کند  (۳ نظر)
واریز عیدی بازنشستگان و مستمری بگیران لشکری و کشوری  (۲ نظر)
بازدید امیر سرتیپ الهامی از منطقه پدافند هوایی شرق  (۱ نظر)
ورود سامانه بارش جدید به استان همدان  (۱ نظر)
احتمال موافقت آمریکا با غنی‌سازی اورانیوم در عربستان  (۱ نظر)
تمدید مهلت ثبت نام از داوطلبان انتخابات شوراهای اسلامی روستاها  (۱ نظر)
پایان پرونده‌های تکراری فروش ملک در قم  (۱ نظر)
کشف ۱۶۵ قبضه سلاح جنگی در مرز‌ها  (۱ نظر)
لیدر اغتشاشات فردیس دستگیر شد  (۱ نظر)
هشدار وزارت بهداشت درباره سالمندی ۳۰ درصدی جمعیت کشور  (۱ نظر)
بودجه ۱۴۰۵ و وعده عدالت مالیاتی؛ آیا جلوی فرار شرکت‌های بزرگ گرفته می‌شود؟  (۱ نظر)
شکاف یک فرزندی در نتایج پیمایش‌های ملی  (۱ نظر)
سرریز شدن آب سد گاران  (۱ نظر)