• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۷۸۲۹۸۶
تاریخ انتشار: ۱۵ ارديبهشت ۱۴۰۵ - ۱۶:۱۷
آبادان » اقتصادی

تشدید برخورد با محتکران و گرانفروشی در خوزستان

با هرگونه احتکار و گران‌فروشی در استان خوزستان بدون اغماض برخورد می‌شود.

تشدید برخورد با محتکران و گرانفروشی در خوزستان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما آبادان،  استاندار خوزستان با تأکید بر اینکه دشمن بر افزایش فشار بر معیشت مردم متمرکز شده است، از تشکیل قرارگاه عملیاتی ویژه تنظیم بازار با اختیارات کامل و نظارت شبانه‌روزی خبر داد و اعلام کرد که با هرگونه احتکار و گران‌فروشی بدون اغماض برخورد می‌شود.

سید محمدرضا موالی‌زاده گفت: ما اکنون در شرایط جنگی به سر می‌بریم و دشمن مقابل ما با انواع ترفند‌ها تلاش می‌کند تا از طرق مختلف، به ویژه بازار و معیشت مردم، ضربه وارد کند. یکی از مهم‌ترین وظایف ما حفظ ثبات قیمت‌ها و حفظ نیروی کار در واحد‌های اقتصادی است.

وی با اشاره به اهمیت نظارت مستمر بر بازار افزود: برخورد قضایی باید بازدارندگی ایجاد کند. یک بار تذکر، دو بار تذکر، یک بار جریمه، دو بار جریمه کافی نیست. کسی که در این شرایط نان مردم را به خطر می‌اندازد و فقط به فکر منافع شخصی خود است، باید نقره‌داغ شود تا دیگران هم عبرت بگیرند.

موالی‌زاده تأکید کرد: مجازات باید بازدارنده باشد. متخلف باید در ملأعام شناسانده شود. وقتی مردم از خیابان عبور می‌کنند، ببینند پلاکارد زده‌اند و بدانند این فروشگاه به دلیل تخلف و عدم رعایت تذکرات پلمب شده است. اطلاع‌رسانی رسانه‌ای در این زمینه حتماً انجام شود.

وی با انتقاد از وضعیت نظارت‌ها تصریح کرد: بروید پای صحبت مردم بنشینید. آنها می‌گویند جنس در بازار زیاد است، ولی گران است. اگر نتوانیم این مشکل را حل کنیم، این نشان‌دهنده ضعف ما در برنامه‌ریزی و اعمال اقتدار است. اقتدار نظام باید در بازار هم دیده شود. نظام در میدان مقتدر است، در بازار هم باید مقتدر باشد و با متخلفان قاطعانه برخورد کند.

استاندار خوزستان پیشنهاد داد: لازم است روزانه قیمت اقلام اساسی از طریق صداوسیما اعلام شود تا مردم تکلیف خود را بدانند. هر کسی تخلف کرد، فوراً با او برخورد شود. در شرایط کنونی توجه مردم به صداوسیما بیشتر از گذشته شده است و این ظرفیت خوبی برای شفاف‌سازی قیمت‌هاست.

موالی‌زاده در ادامه با تأکید بر ضرورت تشکیل قرارگاه عملیاتی تنظیم بازار خاطرنشان کرد: یک قرارگاه فوق‌العاده با حضور معاونت اقتصادی، جهاد کشاورزی، صمت، غله، اصناف، تعاون روستایی، دادستانی، شهرداری و فرمانداری اهواز تشکیل شود. این قرارگاه باید با نظارت مستمر و فوق‌العاده عمل کند تا مردم احساس کنند نظارت جدی اعمال می‌شود. نظارت باید از مبدأ تا مقصد، در همه مناطق و همه ساعات شبانه‌روز صورت بگیرد.

وی افزود: من بر کار تک تک شما مدیران نظارت می‌کنم و تعارفی ندارم. اگر مدیری به وظایف خود در قبال تنظیم بازار و نظارت عمل نکند، بدون اغماض برخورد خواهد شد. مدیری که شب موبایل خود را روی حالت پرواز قرار دهد، مدیر نیست. مدیر باید ۲۴ ساعته در دسترس باشد و به‌صورت اورژانسی عمل کند. ما در شرایط جنگ هستیم و روحیه جنگ را باید داشته باشیم.

استاندار خوزستان با تأکید بر اهمیت نظرسنجی مستمر از مردم بیان کرد: باید روزانه از صد، دویست، پانصد نفر درباره وضعیت بازار و نظارت‌ها نظرخواهی شود. بهترین کسی که می‌تواند پاسخگو باشد، همان خانم‌خانه‌داری است که هر روز خرید می‌کند. رضایتمندی مردم خط قرمز ماست. این انقلاب و این نظام را مردم نگه داشته‌اند و ما باید خود را مدیون آنها بدانیم.

موالی‌زاده در پایان گفت: مردم نزدیک به ۷۰ روز در این شرایط سخت پایداری کرده‌اند. باید دست و پایشان را بوسید. ما باید فدای مردم شویم و برای خدمت به آنها شب و روز و جمعه و غیرجمعه برایمان معنا نداشته باشد. اگر این روحیه، انسجام، قاطعیت و اقتدار اعمال شود، اثر آن را در بازار خواهید دید. رها کردن بازار و گفتن اینکه «عرضه و تقاضاست، کاریش نمی‌شود کرد» در شرایط جنگ قابل قبول نیست.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
روایت آیین سنتی پخت پلو پامنبری در چاشم مهدیشهر
تداوم حضور مقتدرانه مردم کردستان در تجمعات شبانه
ترکیب تیم ملی ژیمناستیک هنری ایران برای بازی‌های آسیایی ناگویا
انس عاشقانه نسل نو با نماز با برنامه‌های خلاقانه و مشارکت دانش‌آموزان
گشایش نمایشگاه کتب یک عمر آگاهی در حرم رضوی
تیگارد بر سکوی نایب‌قهرمانی بسکتبال ۳ به ۳ کایسری
واگذاری دبیرخانه کمیته ملی توسعه به سازمان محیط زیست
آغاز غربالگری تنبلی چشم در استان گلستان
حضور ورزشکاران زنجانی در هجدهمین اردوی آماده‌سازی تیم ملی روئینگ بانوان در ارومیه
خدمت‌رسانی ویژه مترو برای شرکت‌کنندگان در مراسم بزرگداشت امام شهید
اجرایی شدن طرح هزار میدان، هزار بازار ویژه زنان کارآفرین در خراسان رضوی
معرفی نخستین حریف تیم فوتبال جوانان ایران در ترکیه
انتقال سهمیهٔ سوخت به کارت بانکی کلید خورد
آغاز نشاء برنج در شهرستان باشت
سی و سومین نمایشگاه صنعت آرایشی و بهداشتی
خرید ۱۵۰۰ تن گندم در مرکز خرید پیرکندی خوی
«کلاه‌برداران» منتشر شد
تبادل نظر در خصوص راهکار‌های ارتقای مدیریت طرح محله محور شهرستان کمیجان
پایانِ رویایِ خام؛ لیندسی گراهام، سناتور ایران‌ستیز در حسرت نابودی ایران ، جان سپرد
منحنی شاخص ۱۰ صنعت صعودی شد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
کاروان بزرگ زائران اربعین «عشاق‌الحسین(ع)» از رامشیر به سوی کربلا
جزئیات حملات هوایی دشمن به ۸ شهر خوزستان
علی نعمتی به لوسیل قطر پیوست
برنامه زمان‌بندی مدیریت بار اضطراری برق تبریز
کمربندی برغان تا دو ماه آینده افتتاح می‌شود
تشییع شهید علیرضا زارعی ثانی در بردسکن؛ وداع با پدری که نوزاد دوماهه‌اش را به یادگار گذاشت
حمله سپاه به پایگاه آمریکایی دُقم در عمان
کاخ سفید دیگر برای ترامپ امن نخواهد بود!
امروز؛ آغاز توزیع کارت آزمون کارشناسی ارشد
سپاه: پایگاه پرنس حسن اردن درهم کوبیده شد
جام جهانی ۲۰۲۶؛ برنامه مرحله نیمه نهایی با چهار مدعی قهرمانی
آبادان، هندیجان و ماهشهر هدف پرتابه‌های دشمن
قدردانی سازمان بین‌المللی دریانوردی از کشتی ناجی ایرانی
اطلاعیه خاموشی‌های موقت برق در استان کهگیلویه و بویراحمد
سازمان تروریستی سنتکام از حمله به ایران خبر داد
پیام رهبر انقلاب به مناسبت تشییع و تدفین پیکر رهبر شهید  (۸ نظر)
تعویق یا تغییری در زمان‌بندی امتحانات نهایی دانش‌آموزان وجود ندارد  (۳ نظر)
سپاه: پایگاه پرنس حسن اردن درهم کوبیده شد  (۳ نظر)
مرگ لیندسی گراهام سناتور جنگ طلب آمریکا  (۳ نظر)
گوترش: ایران و آمریکا مذاکره را از سرگیرند  (۲ نظر)
آغاز فعالیت مواکب اربعین حسینی در مرز‌های خوزستان از ۲۹ تیرماه ۱۴۰۵  (۱ نظر)
تایید خبر شهادت ۲ بسیجی تامین امنیت در مشهد  (۱ نظر)
جزئیات حملات هوایی دشمن به ۸ شهر خوزستان  (۱ نظر)
واریز مستمری مددجویان بهزیستی و کمیته امداد امام خمینی در تیر ماه  (۱ نظر)
کاخ سفید دیگر برای ترامپ امن نخواهد بود!  (۱ نظر)
ثبت‌نام حج تمتع ۱۴۰۶ آغاز شد  (۱ نظر)
سامانه یکپارچه خدمات مشترکان شرکت‌های برق منطقه‌ای عملیاتی شد  (۱ نظر)
قالیباف: دوران توافقات یک‌طرفه به پایان رسیده است  (۱ نظر)
باج به دشمن، سایهٔ جنگ را دور نمی‌کند  (۱ نظر)
مرکز فرماندهی و کنترل پهپادی آمریکا در بحرین ویران شد  (۱ نظر)