• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۸۱۳۱۶۰
تاریخ انتشار: ۱۳ خرداد ۱۴۰۵ - ۰۷:۲۶
کرمانشاه » اقتصادی

پیش‌بینی برداشت یک میلیون تن گندم در استان کرمانشاه

استاندار کرمانشاه بر ضرورت آمادگی کامل مراکز خرید گندم تأکید کرد و گفت: مراکز خرید باید در نزدیک‌ترین نقاط به کشاورزان فعال باشند و در صورت نیاز به‌صورت شبانه‌روزی خدمات ارائه دهند.

پیش‌بینی برداشت یک میلیون تن گندم در استان کرمانشاه

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز کرمانشاه، دکتر منوچهر حبیبی روز سه‌شنبه در جلسه ستاد تنظیم بازار و کارگروه آرد و نان استان بر ضرورت تشدید نظارت‌ها تاکید کرد و با اشاره به اهمیت نظارت بر عملکرد نانوایی‌ها اظهار کرد: ساعت آغاز فعالیت و پخت نانوایی‌ها باید به‌طور دقیق رعایت شود و به‌ویژه در ساعات اولیه صبح، نظارت‌ها با جدیت بیشتری دنبال شود. همچنین لازم است ساعت فعالیت هر نانوایی به‌صورت شفاف در محل نصب شده و بر اساس آن عمل شود. استاندار کرمانشاه رعایت وزن چانه‌های نان را از دیگر اولویت‌های نظارتی عنوان کرد و افزود: کم‌فروشی و کاهش وزن چانه‌ها به هیچ عنوان قابل قبول نیست و دستگاه‌های مسئول باید با حساسیت و دقت این موضوع را پیگیری کنند.

 دکتر حبیبی با تأکید بر ضرورت ارتقای کیفیت نان گفت: کیفیت نان باید در بهترین سطح ممکن باشد و فرآیند تهیه خمیر و پخت نان مطابق اصول فنی انجام شود تا مردم نان باکیفیت دریافت کنند. در همین راستا، آموزش‌های مستمر از سوی سازمان فنی و حرفه‌ای و اتحادیه نانوایان باید به‌صورت منظم و هدفمند ادامه یابد.

وی همچنین بر برخورد با دریافت هزینه‌های اضافی از مردم تأکید کرد و گفت: عرضه نایلون، کنجد و سایر مواد افزودنی نباید به ابزاری برای افزایش قیمت نان تبدیل شود. علاوه بر مسائل اقتصادی، استفاده غیراصولی از برخی افزودنی‌ها از نظر بهداشتی نیز دارای اشکال است و باید با آن برخورد شود.

 استاندار کرمانشاه از فرمانداران خواست بر اجرای دقیق این دستورالعمل‌ها نظارت داشته باشند و جلسات مرتبط با حوزه نان و تنظیم بازار را به‌صورت منظم برگزار کنند.

مدیر ارشد استان در ادامه با اشاره به اهمیت راهبردی محصول گندم اظهار داشت: گندم یک محصول استراتژیک است و باید در تمامی مراحل از کشت و تولید تا برداشت و خرید تضمینی مورد توجه ویژه قرار گیرد. دکتر حبیبی با بیان اینکه استان کرمانشاه از استان‌های پیشرو کشور در تولید گندم است، افزود: استان سالانه چندین برابر نیاز خود گندم تولید می‌کند و نقش مهمی در تأمین امنیت غذایی کشور دارد.

 با توجه به بارندگی‌های مناسب و رحمت الهی در سال جاری، پیش‌بینی می‌شود برداشت گندم از مزارع استان به حدود یک میلیون تن برسد. وی بر ضرورت آمادگی کامل مراکز خرید گندم تأکید کرد و گفت: مراکز خرید باید در نزدیک‌ترین نقاط به کشاورزان فعال باشند و در صورت نیاز به‌صورت شبانه‌روزی خدمات ارائه دهند تا کشاورزان بتوانند بدون مشکل محصول خود را تحویل دهند. استاندار کرمانشاه همچنین خواستار تأمین تجهیزات، امکانات و ناوگان مورد نیاز برای خرید و انتقال گندم شد و تصریح کرد: همه دستگاه‌های مرتبط باید با هماهنگی کامل شرایط لازم را برای خرید حداکثری گندم تولیدی کشاورزان استان فراهم کنند.

 دکتر حبیبی تأکید کرد: اولویت اصلی مدیریت استان، حفظ حقوق مردم، ارتقای کیفیت خدمات، جلوگیری از کم‌فروشی و حمایت از تولیدکنندگان و کشاورزان است و در این زمینه هیچ‌گونه اغماض و مماشاتی پذیرفته نخواهد بود و برخوردها باید بازدارنده باشد.

 استاندار کرمانشاه بر ضرورت پرداخت به‌موقع مطالبات گندم‌کاران تأکید کرد و گفت: پرداخت به‌موقع بهای گندم کشاورزان باید به‌طور جدی پیگیری شود و این موضوع را از طریق دولت و سازمان برنامه و بودجه دنبال خواهیم کرد؛ خوشبختانه سال گذشته دولت در عمل به تعهدات خود عملکرد مطلوبی داشت و امیدواریم امسال نیز مطالبات کشاورزان در کوتاه‌ترین زمان ممکن پرداخت شود تا زمینه سوءاستفاده دلالان و خروج غیرقانونی گندم از استان فراهم نشود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
پیام تبریک سردار قاآنی در پی انتخاب رئیس دفتر سیاسی حماس
امحای هزار و ۳۷۷ دستگاه ماینر غیرمجاز در خوزستان
«نامه‌ای به رهبر شهید»
یادبود شهیده زهرا محمدی گلپایگانی در صد و چهل و دومین شب از حماسه خیابان کیش
۳۰ تیرماه ۱۴۰۵؛ آغاز حرکت مشایه ۴۰ هزار نفری اهواز
حزب‌الله لبنان انتخاب الحیه را تبریک گفت
یمن: محاصره دریایی عربستان حق ماست
مهروموم ۲۳ واحد ضایعات فروشی متخلف در دزفول
لغو امتحان پایه یازدهم و برگزاری امتحان پایه دوازدهم در هرمزگان
احزاب مختلف سیاسی ایلام با یک نگاه مشترک/ وحدت و همگرایی برای توسعه استان
پیش بینی هوای ۳۰ تیر در سمنان؛ آغاز روند کاهشی دمای هوا
افشاگری روسیه: آلمان یک سال تا بمب اتم فاصله دارد
استقرار جایگاه سیار عرضه نفت‌گاز در مرز چذابه ویژه راهپیمایی اربعین حسینی
محکومیت جنایات وبد عهدی دشمن در تجمعات شبانه مردم آذربایجان غربی
صد و چهل و دومین شب همبستگی مردم جنوب غرب خوزستان
تیراندازی مرگبار در دنور آمریکا
یک صد و چهل و دومین شب حماسه سازی مردم ارومیه
تأکید استاندار لرستان بر حمایت وزارت صنعت از طرح های پیشران توسعه 
آمریکایی‌ها نقض عهد کردند
برداشت ۲۷ هزار تن گندم در شهرستان بروجن
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فقط ۲ روز تا پایان مهلت استفاده از اعتبار کالابرگ باقی مانده است
انفجارهای شدید در بحرین، کویت، امارات و شمال عراق
برگزاری امتحانات نهایی پایه دوازدهم در روز سه‌شنبه ۳۰ تیرماه
ادامه حملات تجاوزکاران آمریکایی به خاک ایران
هواپیما‌های بزرگ ترابری آمریکا هدف قرار گرفتند
ایران با استفاده از موشک‌های جدید، اوضاع را تغییر خواهد داد
حادثه دریایی نزدیک سواحل عمان
اعتراض و واکنش منفی هواداران به حضور ترامپ در فینال جام جهانی
امتحانات نهایی دانش آموزان، سه‌شنبه ۳۰ تیر برگزار می شود
یمن محاصره دریایی عربستان سعودی را آغاز کرد
حماس قهرمانی اسپانیا را تبریک گفت
فراخوان نام نویسی آزمون استخدامی سازمان منطقه آزاد کیش
کشته و زخمی شدن دو نظامی دیگر آمریکا
بهای نفت از ۹۰ دلار گذشت
بازدید معاون اجرایی رئیس‌جمهور از مجتمع گاز پارس جنوبی
تعویض رایگان موتور‌های قدیمی کولر با موتور‌های کم مصرف جدید در خراسان جنوبی  (۴ نظر)
به روزرسانی آمار تلفات آمریکایی‌ها در جنگ علیه ایران  (۳ نظر)
فواد حسین: عراق برای ورود به جنگ تحت فشار است  (۲ نظر)
ملت ایران دشمن وحشی را از تجاوز پشیمان می کند  (۲ نظر)
کشور‌های میزبان متجاوزان آمریکایی آماده پاسخ متناظر باشند  (۲ نظر)
اعدام دو تن از عوامل جنایات میدان شهید علیخانی اصفهان  (۲ نظر)
حمله دوباره دشمن متجاوز به زیرساخت‌های هرمزگان  (۱ نظر)
انفجار دو فروند کشتی نفتکش با عبور از مسیر مین گذاری شده تنگه هرمز  (۱ نظر)
حمله کوبنده سپاه به پایگاه آمریکا در الازرق اردن  (۱ نظر)
سرلشکر عبداللهی: به‌هرگونه وحشی‌گری دشمن پاسخ می‌دهیم  (۱ نظر)
ادامه حملات تجاوزکاران آمریکایی به خاک ایران  (۱ نظر)
هواپیما‌های بزرگ ترابری آمریکا هدف قرار گرفتند  (۱ نظر)
انهدام محل نگهداری شمپادهای آمریکا در بحرین  (۱ نظر)
با شکست طرح کریدور جنوبی، نقشه آمریکا در نطفه خفه شد  (۱ نظر)
اعتراض و واکنش منفی هواداران به حضور ترامپ در فینال جام جهانی  (۱ نظر)