• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۸۲۳۴۰۳
تاریخ انتشار: ۲۳ خرداد ۱۴۰۵ - ۱۲:۵۶
بین الملل » آسیا و اقیانوسیه

محکومیت معترضان به تولید جنگ افزار برای رژیم صهیونیستی در انگلیس

حامیان فلسطین در بحبوحه نسل کشی در غزه ، به جرم آسیب رساندن به کارخانه اسلحه سازی ا رژیم صهیونیستی در انگلیس محکوم شدند.

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما از لندن، پس از اینکه ماه‌ها تظاهرات صد‌ها هزار نفری قشر‌های مختلف مردم در انگلیس در بحبوحه نسل کشی اسراییل در غزه، با درخواست توقف صدور جنگ افزار برای رژیم اسرائیل با بی توجهی کامل حکومت انگلیس مواجه شد، شماری از حامیان فلسطین تصمیم گرفتند خود برای توقف تولید جنگ افزار برای رژیم اسرائیل دست به کار شوند.

 آنان با انجام اقداماتی در کارخانه جنگ افزار سازی اسراییلی البیت سیستمز تلاش کردند جلوی تولید بمب و جنگ افزار برای اسرائیل را بگیرند ، که به دست پلیس دستگیر شدند. این مخالفان نسل کشی فلسطینیان به دست رژیم اسراییل به جرم آسیب رساندن به کارخانه اسلحه سازی اسرائیل در انگلیس به عنوان تروریست محکوم شدند.

محکومیت معترضان به تولید جنگ افزار برای رژیم صهیونیستی در انگلیس محکومیت معترضان به تولید جنگ افزار برای رژیم صهیونیستی در انگلیس محکومیت معترضان به تولید جنگ افزار برای رژیم صهیونیستی در انگلیس محکومیت معترضان به تولید جنگ افزار برای رژیم صهیونیستی در انگلیس محکومیت معترضان به تولید جنگ افزار برای رژیم صهیونیستی در انگلیس

به نوشته رسانه‌ها در انگلیس یک قاضی برای چهار فعال فلسطینی که پهپاد‌ها و سایر تجهیزات را در یک کارخانه اسلحه ساز اسرائیلی در بریتانیا شکستند، احکام حبس طولانی مدت صادر کرد. شارلوت هد ۳۰ ساله و لئونا کامیو ۳۰ ساله هرکدام به مدت پنج سال و فاطمه رجوانی ۲۱ ساله به دلیل خسارت جنایی به شرکت البیت سیستمز در گلاسترشر به چهار سال و ۸ ماه زندان محکوم شدند. ساموئل کورنر، ۲۳ ساله، که علاوه بر این به دلیل ضربه زدن به گروهبان کیت و وارد آوردن صدمات بدنی بدون قصدبه او، به هفت سال و هشت ماه زندان محکوم شد.

همچنین اعلام شد هر یک از آنها یک سال دیگر را برای دریافت مجوز می‌گذرانند و مشمول ۱۵ سال الزامات اطلاع رسانی تروریستی خواهند بود. گاردین نوشت: گزارشی که دادستان در جلسه روز جمعه دادگاه به آن تکیه کرد، گفت که یورش به کارخانه البیت سیستمز ۱.۲ میلیون پوند خسارت به آن وارد کرده است، از جمله به ۴۱ دارایی نظامی. این گزارش به خسارت بیش از ۳۹۵ هزار پوندی به شش واحد در یک سامانه پهپاد و همچنین خسارت به سایر وسایل نقلیه هوایی بدون سرنشین اشاره کرد.

جاستیس جانسون خطاب به این چهار نفر گفت شما در یک "حمله با دقت برنامه ریزی شده و بسیار پیچیده" شرکت کردید و سعی داشتید شرکتی را که فکر می‌کردید غیرقانونی عمل می‌کند تعطیل کنید، این از جدیت این جرم شما نمی‌کاهد. "حامیان فلسطین می‌گویند : درخواست دادستان از قاضی برای محکوم کردن یک متهم به عنوان تروریست به دلیل ارتکاب به جرم غیرخشونت آمیز، بی سابقه و این اشتباه است که کسی برای جرم شدیدتری که محکوم نشده است، محکوم شود.

این حامیان حقوق فلسطینیان درباره انهدام پهپاد‌ها در شرکت اسراییلی البیت سیستمز گفتند: "به پهپاد‌هایی خسارت وارد شد که می‌توانستند در گرفتن جان مردان، زنان و کودکان در غزه استفاده شوند و به همین علت تلاش کردند آنها را تخریب کنند که در یک دنیای عاقل - قابل تحسین است. انان همچنین محاکمه افراد به جرم جلوگیری از نسل کشی را شرم آور و غیر انسانی دانستند.

 همزمان با محاکمه این افراد در دادگاه، در خارج از دادگاه نیز صد‌ها نفر در حمایت از این فعالان حامی فلسطین تجمع کردند و آزادی این افراد را خواستار شدند. برخی از آنان تابلونوشته‌هایی در دست داشتند که روی آنها نوشته شده بود «نجات جان انسان‌ها تروریست نیست».

بیش از صد نفر از آنان که تابلو حمایت از گروه فلسطین اکشن (اقدام برای فلسطین) را در دست داشتند به دست پلیس بازداشت شدند. دولت انگلیس گروه فلسطین اکشن را تروریستی اعلام کرده است و هر گونه حمایت از این گروه را حمایت از تروریست تلقی وافراد را دستگیر و مجازات می‌کند. حکم زندان طولانی مدت این حامیان فلسطین، موجی از خشم و انزجار علیه دولت و دستگاه قضایی انگلیس را در جامعه این کشور ایجاد کرده است. در ماه‌های اخیر پلیس انگلیس بیش از سه هزار و دویست نفر از حامیان حقوق فلسطینیان را دستگیر  و برای تعیین مجازات روانه دادگاه‌ها کرده است.

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
جنجال بر سر جایزه صلح اهدایی فیفا به ترامپ!
انفجار تروریستی در موناکوی فرانسه
تظاهرات ضدصهیونیستی در پاریس
روسیه: جنایت بریانسک نشانگر ماهیت تروریستی حکومت زلنسکی است
مراسم تشییع پیکر امام شهید، نیازمند مدیریتی کلان با مشارکت مردم است
«اتود» حسن روح الامین به باغ موزه هنر ایرانی آمد
برنامه حرکت شناور‌های مسافربری و حمل خودرو کیش، سه شنبه نهم تیر
تاکید یمن بر ایستادگی در کنار گروه‌های فلسطینی
شهید و زخمی شدن دست کم ۵۰ فلسطینی در نوار غزه
رهاسازی آب سد جره جهت تأمین نیاز آبی کشت‌های تابستانه رامهرمز
تاکید لاوروف بر مقابله روسیه با فشار و باج‌خواهی غرب
اعتراف دوباره مارک روته به همکاری ناتو با آمریکا در تجاوز علیه ایران
برگزاری نخستین جلسه کارگروه استانی آموزش عالی خوزستان
شمار جان باختگان زمین‌لرزه در ونزوئلا از ۱۷۰۰ نفر گذشت
خرید ۶۰ هزار تن گندم از کشاورزان کوهدشت لرستان
توسعه زیر ساخت‌ها در پایانه مرزی چذابه برای ارائه خدمات شایسته به زوار حسینی
وزیر جنگ رژیم صهیونیستی: از لبنان عقب‌نشینی نمی‌کنیم
صعود چادرملوی یزد، گواه وجود استعدادهای خاموش
اقتصاد انگلیس در آستانه رکود
اگر آمریکا به تفاهم نامه پایبند باشد به تعهداتمان عمل می‌کنیم
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
همایش بین‌المللی شاهنامه، شاه اثر ماندگار، در تاجیکستان برگزار شد
ابلاغیه جدید وزارت کار از تعطیلی بخش خصوصی در ایام وداع و تشییع پیکر رهبر فقید انقلاب
درگذشت معاون سیاسی ندسا براثر سانحه رانندگی
مهر و موم مطب مامایی متخلف در یزد
توسعه کنتور‌های هوشمند گاز و آغاز نصب در منازل
نام وکلای رژیم صهیونی در فهرست کمیته مجازات
برنی سندرز: ترامپ هزاران بی گناه را در ایران کشت
«امتحانات نهایی» دانش‌آموزان المپیاد‌های بین‌المللی «داخلی» برگزار می‌شود
محدودیت‌های ترافیکی مراسم تشییع رهبر شهید انقلاب از نرم‌افزار‌های مسیریاب اعلام می‌شود
هشدار حزب‌الله به رژیم صهیونی: حق دفاع محفوظ است
اژه‌ای: نکات و فرمان های رهبر انقلاب باید عملیاتی شوند
دعوت از آحاد مردم برای حضور در مراسم تشییع پیکر رهبر شهید
اختلال در سامانه پیش ثبت نام پایه هفتم
امیر«خوش‌قلب»:سامانه‌های‌پدافندی دائما درحال تحول هستند
برنامه ریزی برای افزایش ظرفیت انرژی خورشیدی در خوزستان
بیانیه جمعی از اعضای مجلس خبرگان درباره تحولات اخیر و مذاکرات  (۳ نظر)
مردم زمان طولانی را برای ماندن در تهران انتخاب نکنند  (۲ نظر)
به‌کارگیری نیرو‌های حق‌التدریس در طرح‌های حامی و تقویت مدارس  (۲ نظر)
ایران از جام جهانی ۲۰۲۶ کنار رفت  (۱ نظر)
فرماندهی ندسا خطاب به آمریکا: جهنم را تجربه خواهید کرد  (۱ نظر)
تجهیزات پیشرفته‌ای به ارتش الحاق می‌شود  (۱ نظر)
پرداخت مستقیم یارانه غذا از ترم آینده به دانشجویان  (۱ نظر)
ادامه وقفه در بخشی از خدمات بانک‌های ملی و صادرات  (۱ نظر)
قوه قضائیه، جایگاهی کم‌نظیر برای اصلاح روند امور دارد  (۱ نظر)
بهسازی شبکه توزیع برق اسلامشهر؛ جزئیات قطع موقت برق  (۱ نظر)
الحاق ۶۲ هکتار زمین به خرمشهر برای اجرای طرح نهضت ملی مسکن  (۱ نظر)
سردار کرمی: پاسخ سریع به تجاوز دشمن، طراحی هوشمندانه شهید پاکپور بود  (۱ نظر)
آمادگی دستگاه‌های حاکمیتی برای آیین وداع و تشییع امام شهید انقلاب  (۱ نظر)
ثبت‌نام مرحله سوم طرح مسکن استیجاری زوج‌های جوان در سه استان  (۱ نظر)
۹ تیر ماه؛ آغاز نام نویسی مراسم پیاده روی اربعین در هرمزگان  (۱ نظر)