• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۸۲۶۵۳۷
تاریخ انتشار: ۲۶ خرداد ۱۴۰۵ - ۰۹:۱۸
ورزشی » فوتبال و فوتسال

قلعه‌نویی: حمایت هواداران مقابل نیوزیلند نقطه عطفی در تاریخ فوتبال ایران بود

سرمربی تیم ملی فوتبال ایران گفت: هواداران با قلب خود تیم ملی را تشویق کردند و این می‌تواند نقطه عطفی در تاریخ فوتبال کشور ما باشد.

قلعه‌نویی: حمایت هواداران مقابل نیوزیلند نقطه عطفی در تاریخ فوتبال ایران بود
 
به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری صدا و سیما، امیر قلعه‌نویی پس از تساوی ۲ - ۲ مقابل نیوزیلند در نشست خبری درباره اینکه تیم در بخش هجومی حملات خوبی داشت، اما در فاز دفاعی ضعیف بود و نتوانست از پس توپ گرفتن کریس وود بربیاید، اظهار داشت: قبل از جواب دادن به این سوال می‌خواهم درباره ۲ موضوع صحبت کنم. این بازی و جو استادیوم نقطه عطفی برای تاریخ فوتبال ما بود. امروز کلی ایرانی با نگرش و باور‌های مختلف در ورزشگاه حضور داشتند، اما یک صدا تیم ملی کشور خود را با قلب‌شان تشویق کردند.
 
وی افزود: به نظر من این موضوع، بردِ اصلی بازی امروز بود. حدود ۷۰ هزار نفر که بیشترشان هم ایرانی بودند، با قلب خود تیم ملی را تشویق کردند و این می‌تواند نقطه عطفی در تاریخ کشور ما باشد. می‌خواهم درباره مظلومیت تیم ایران صحبت کنم. به آن اندازه که روی هوا بودیم، روی زمین نبودیم. به ما وقت ندادند ۲ هفته زودتر بیاییم و سازگاری را انجام بدهیم. همین امشب هم باید بلافاصله پس از بازی آمریکا را ترک کنیم. در صورتی که امشب مهم‌ترین مسئله برای بازی آینده است، اما جای اینکه ریکاوری کنیم، باید سوار هواپیما شده و به تیخوانا بازگردیم. این مسئله هم خیلی ما را رنج می‌دهد. 
 
سرمربی تیم ملی گفت: دیدار ما با نیوزیلند، یکی از دیدار‌های زیبای دور اول جام جهانی بود که چهار گل داشت و موقعیت‌های زیادی داشتیم. این سوال هم بسیار درست و فنی بود. در ۵۰ متر رو‌به‌جلو بسیار عالی بودیم، اما تقریبا روی دو موقعیت حریف، دو گل خوردیم. این هم دیگر جزیی از فوتبال است. باید از فردا بنشینیم و آنالیز کنیم تا نقاط ضعف دفاعی ما برطرف شود.
 
قلعه‌نویی درباره برنامه آینده تیم ملی، افزود: خودمان هم نمی‌دانیم و خیلی خنده‌دار است. تصمیم برنامه‌ریزی‌های تیم ما از جای دیگری گرفته می‌شود. قرار بود ۲ شب قبل بازی به لس آنجلس بیاییم، اما اجازه ندادند. می‌خواستیم طبق برنامه امشب را اینجا بمانیم و ریکاوری کنیم تا فردا ظهر بازگردیم، اما این اجازه را هم ندادند.
 
وی گفت: دلیلش را هم نمی‌دانم. به همین دلیل تیم ملی ایران شاید مظلوم‌ترین تیم تاریخ جام جهانی باشد. رئیس فدراسیون، مدیر تیم، مدیر اجرایی و مدیر رسانه‌ای ما اینجا نیستند. کار مدیر تیم برای تعویض را از روی نیمکت، یک مربی انجام می‌داد. قبل بازی هم جای اینکه کادرفنی تمرکزش روی کار فنی باشد، روی مسائل مدیریتی بود.
 
سرمربی تیم ملی درباره عملکرد شاگردانش در این بازی، افزود: باید از بازیکنانم خیلی تشکر کنم. با این شرایط و بستری که برای ما درست کردند، بیش از توان خود انرژی گذاشتند و با اینکه شرایط بدنی خوبی نداشته و سازگاری ما صد درصد انجام نشد، توانستیم یک بازی قابل قبول انجام بدهیم.
 
قلعه‌نویی گفت: دو بار بازی را برگرداندیم و حتی می‌توانستیم برنده شویم. یک گل زدیم که از بدشانسی آفساید شد. یک توپ هم به تیر زدیم. هم جو استادیوم به ما انرژی داد و کمک کرد و هم خود بازیکنان با وجود بازی کردند. از تک تک آنها تشکر می‌کنم.
 
وی درباره شرایط حضور تیمش در تیخوانا مکزیک، افزود: واقعا مردم مکزیک و به خصوص شهر تیخوانا باعث شدند احساس غربت نکنیم و خودمان را در خانه ببینیم که جای تقدیر و تشکر دارد که به ما انرژی دادند. دل‌مان برای این شهر تنگ شده است. دوست داشتیم فردا برگردیم ولی همین که الان به این شهر برمی‌گردیم، خیلی خوشحالمان می‌کند. هرچند از لحاظ علمی باید فردا برمی‌گشتیم، اما باز هم از مردم مکزیک در آمریکا و شهر تیخوانا نهایت تشکر را دارم.
 
سرمربی تیم ملی درباره مشکلات تیمش برای این بازی، گفت: از این سوال خوب خیلی ممنون هستم، اما دیر آمدن ما به اینجا و دیر سازگاری خیلی روی بازیکنان تاثیر گذاشت. چهار بازیکن به دلیل گرفتگی عضلات تعویض شدند. به خاطر مصدومیت بازیکنان را عوض کردیم نه مسائل فنی. تیم باید تا فردا ریکاوری کند و تیم پزشکی گزارش بدهد که چه بازیکنانی می‌توانند برای دیدار بعدی آماده شوند. 
 
قلعه‌نویی افزود: رفتارِ قبل از آمدن به جام جهانی و رفتار کنونی شرایط را سخت‌تر می‌کند، اما مصمم هستیم به خاطر مردم تلاش بیشتری کنیم تا بازی‌های بهتری انجام بدهیم. مردم در داخل و خارج از ورزشگاه از بازی امروز لذت بردند، زیرا ۴ گل داشت و چند صحنه امید گل داشتیم که می‌توانستیم ببریم. جو استادیوم بسیار عالی بود. حدود پنج دهه در اردو‌ها و مسابقات هستم. تجربه خوبی بود که مردم با قلب‌شان خوشحالی کرده و تیم ملی را تشویق می‌کردند. این دستاورد بسیار بزرگی بود.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
برگزاری دوره تابستانی آموزش قرآن و زبان عربی برای کودکان در مجارستان
«باید برخاست»؛ شاعران کودک و نوجوان برای رهبر شهید شعر خواندند
جایگاه و تأثیر اندیشه‌های امام شهید امت و میراث فکری ایشان در جهان اسلام و افغانستان
تغییر موازنه قدرت در خلیج فارس؛ تنگه هرمز به اهرم راهبردی و بازدارنده ایران بدل شد
بررسی روند اجرای طرح فاضلاب شهری ماکو
۱۲۰ شب ایستادگی شیرازی‌ها در میدان خیابان، در مراسم بدرقه رهبر شهید حضور خواهیم داشت
نوسازی، نصب و بهسازی ۱۷۴ تابلو و علائم ترافیکی در کیش
آمادگی میزبانی از زائران مراسم بدرقه آقای شهید در گلستان
آماده باش مراکز درمانی دانشگاه آزاد اسلامی برای خدمت در مراسم تشییع رهبرشهید
اجازه ندهید صدای تفرقه و دو قطبی‌سازی بر همبستگی ملی غلبه کند
بررسی روند غنی سازی اوقات فراغت دانش آموزان در سمنان
تورجهانی تنیس؛ شکست نماینده آمریکا مقابل الیاسی
ادای دین صداوسیمای آذربایجان‌غربی به مقام شامخ رهبر شهید انقلاب
تجلی محبت و وفاداری؛ میراث ماندگار رهبر شهید انقلاب برای خانواده‌های شهدا
قهرمانی: دیدار تدارکاتی تیم والیبال ایران با ویتنام مفید بود
آغاز فرایند بیست‌ونهمین دوره رتبه‌بندی شرکت‌های برتر ایران
اضافه شدن ۱۳ مرکز شبانه روزی به فضای آموزشی سیستان و بلوچستان
معرفی نماینده ایران در اکسپوی ۲۰۲۷ بلگراد با پیشنهاد وزیر صمت
برگزاری ستاد‌های هماهنگی برگزاری مراسم با شکوه وداع با رهبر شهید در استان مرکزی
ساخت پایانه ۳۰ هکتاری لجستیک در خوی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
ایران از جام جهانی ۲۰۲۶ کنار رفت
مردم زمان طولانی را برای ماندن در تهران انتخاب نکنند
همایش بین‌المللی شاهنامه، شاه اثر ماندگار، در تاجیکستان برگزار شد
آغاز ثبت‌نام کتاب‌های پایه‌های ورودی از امروز
فرماندهی ندسا خطاب به آمریکا: جهنم را تجربه خواهید کرد
موافقت وزارت کشور از طرح‌های تقسیمات کشوری کهگیلویه و بویراحمد
برنامه مسابقات مرحله حذفی جام جهانی ۲۰۲۶ + نتایج زنده
بازداشت و دادگاهی شدن یکی از سردسته‌های منافقین در پاریس
تجهیزات پیشرفته‌ای به ارتش الحاق می‌شود
آزادسازی ۶۳۸ قطعه زمین در محدوده آزادراه تبریز – ارومیه
«دو نیمه ماه»، قصه‌ای از دل تاریخ معاصر در شبکه تماشا
تمهیدات ترافیکی مراسم وداع و تشییع رهبر شهید در تهران
وقوع چند انفجار در مناطقی از هرمزگان، ۷ تیر
ابلاغیه جدید وزارت کار از تعطیلی بخش خصوصی در ایام وداع و تشییع پیکر رهبر فقید انقلاب
نرخ طلا، سکه و نقره در بازار مشهد / یک شنبه ۷ تیر ۱۴۰۵
نیروی دریایی سپاه به تجاوز و عهدشکنی آمریکا پاسخ داد  (۳ نظر)
بیانیه جمعی از اعضای مجلس خبرگان درباره تحولات اخیر و مذاکرات  (۳ نظر)
مردم زمان طولانی را برای ماندن در تهران انتخاب نکنند  (۲ نظر)
به‌کارگیری نیرو‌های حق‌التدریس در طرح‌های حامی و تقویت مدارس  (۲ نظر)
ایران از جام جهانی ۲۰۲۶ کنار رفت  (۱ نظر)
فرماندهی ندسا خطاب به آمریکا: جهنم را تجربه خواهید کرد  (۱ نظر)
تجهیزات پیشرفته‌ای به ارتش الحاق می‌شود  (۱ نظر)
جام جهانی ۲۰۲۶، نمایش درخشان یوزهای ایرانی مقابل مصر  (۱ نظر)
ادامه وقفه در بخشی از خدمات بانک‌های ملی و صادرات  (۱ نظر)
پرداخت مستقیم یارانه غذا از ترم آینده به دانشجویان  (۱ نظر)
قوه قضائیه، جایگاهی کم‌نظیر برای اصلاح روند امور دارد  (۱ نظر)
بهسازی شبکه توزیع برق اسلامشهر؛ جزئیات قطع موقت برق  (۱ نظر)
خط مستقیم بین ایران و آمریکا در تنگه هرمز دروغ محض است  (۱ نظر)
الحاق ۶۲ هکتار زمین به خرمشهر برای اجرای طرح نهضت ملی مسکن  (۱ نظر)
سردار کرمی: پاسخ سریع به تجاوز دشمن، طراحی هوشمندانه شهید پاکپور بود  (۱ نظر)