• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۸۴۲۳۲۲
تاریخ انتشار: ۱۱ تير ۱۴۰۵ - ۱۳:۱۷
خوزستان » اجتماعی

لزوم مشارکت شرکت‌های بیمه در کاهش تلفات جاده‌ای در خوزستان

سرپرست اداره کل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای خوزستان با اشاره به کاهش تلفات جاده‌ای در استان، بر ظرفیت‌های موجود برای مشارکت شرکت‌های بیمه‌ای در اجرای برنامه‌های آموزشی، کنترلی و ایمنی به منظور کاهش بیشتر تصادفات تأکید کرد.

لزوم مشارکت شرکت‌های بیمه در کاهش تلفات جاده‌ای در خوزستان

 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، یزدان خسروی در دومین جلسه کمیسیون اجرایی آیین‌نامه مدیریت ایمنی حمل‌ونقل و سوانح رانندگی استان اظهار کرد: بر خلاف روند افزایشی تلفات جاده‌ای در کشور، خوزستان در سال گذشته شاهد کاهش آمار بوده است؛ روندی که تداوم آن در گرو همکاری دستگاه‌ها و مشارکت فعال تمامی مجموعه‌هاست.

وی با اشاره به ارتباط مستقیم منابع مالی بیمه‌ها با موضوع کاهش تصادفات افزود: شرکت‌های بیمه به دلیل ماهیت فعالیت خود و پرداخت خسارت‌های ناشی از سوانح، شرکای راهبردی در موضوع ایمنی جاده‌ها هستند و اقدامات پیشگیرانه در این حوزه، به کاهش خسارت‌های پرداختی و افزایش بهره‌وری این شرکت‌ها کمک خواهد کرد.

خسروی ادامه داد: شرکت‌های بیمه در کنار تکالیف قانونی، می‌توانند در اجرای اقدامات پیشگیرانه نیز مشارکت فعال داشته باشند. این اقدامات صرفاً محدود به رفع نقاط مستعد تصادف نیست و پتانسیل‌های فراوانی در حوزه‌های آموزش، کنترل و نظارت برای همکاری وجود دارد.

وی توسعه و نصب سامانه‌های نظارتی را از جمله اقدامات مؤثر در کاهش تصادفات عنوان کرد و افزود: توسعه دوربین‌های ثبت تخلف و کنترل سرعت، نقش مهمی در کنترل رفتار‌های پرخطر رانندگان دارد و شرکت‌های بیمه نیز می‌توانند در توسعه این زیرساخت‌ها مشارکت کنند.

خسروی در بخش دیگری از سخنان خود به نقش کلیدی ناوگان کنترل نامحسوس پلیس در ارتقای ایمنی اشاره کرد و گفت: استفاده از ناوگان کنترل نامحسوس پلیس راه ابزاری بسیار قدرتمند و بازدارنده است. این خودرو‌ها با حضور در محورها، تخلفات حادثه‌ساز مانند سرعت غیرمجاز، سبقت غیرمجاز و حرکت مارپیچ را کنترل کرده و موجبات افزایش ایمنی را فراهم می‌نمایند؛ چرا که رانندگان متخلف همواره خود را تحت رصد پلیس می‌بینند و این مسئله، به شکلی بنیادین رفتار‌های پرخطر را محدود می‌کند.  

سرپرست اداره کل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای خوزستان همچنین به اجرای برنامه‌های آموزشی در مدارس حاشیه محور‌های برون‌شهری اشاره کرد و گفت: در حال حاضر تیم‌های مشترک راهداری و پلیس به صورت مستمر در مدارس روستایی برنامه‌های آموزشی اجرا می‌کنند و شرکت‌های بیمه می‌توانند با تأمین اقلام آموزش، ایمنی و انگیزشی، در این مسیر همراهی کنند.

وی تصریح کرد: در بسیاری از روستا‌های استان، مدارس در نزدیکی محور‌های فاقد روشنایی کافی قرار دارند و تأمین اقلامی مانند کاور‌ها و کیف‌های شبرنگ‌دار، و تجهیزات مشابه توسط شرکت‌های بیمه، می‌تواند نقش مؤثری در افزایش ایمنی دانش‌آموزان داشته باشند.

یزدان خسروی با اشاره به ظرفیت آموزش محیطی افزود: استفاده از بنر‌ها و پیام‌های آموزشی مشترک در محور‌های پرتردد، می‌تواند در افزایش آگاهی عمومی و فرهنگ‌سازی رانندگی ایمن بسیار تأثیرگذار باشد.

وی همچنین با اشاره به در پیش بودن ایام اربعین حسینی (ع) اظهار کرد: شرکت‌های بیمه می‌توانند در این ایام نیز با مشارکت در اجرای برنامه‌های فرهنگی، آموزشی و ایمنی، سهم مؤثری در کاهش حوادث داشته باشند.

خسروی در پایان با اشاره به ضرورت توجه به گروه‌های آسیب‌پذیر خاطرنشان کرد: موتورسیکلت‌سواران، وانت‌بار‌ها و ادوات کشاورزی از جمله گروه‌هایی هستند که نیازمند توجه ویژه در حوزه ایمنی هستند و شرکت‌های بیمه می‌توانند در زمینه ایمن‌سازی و تأمین تجهیزات حفاظتی برای این گروه‌ها مشارکت داشته باشند؛ موضوعی که با اجرای متمرکز برنامه‌ها در قالب تیم‌های مشترک میان پلیس، راهداری و شرکت‌های بیمه‌ای، اثربخشی دوچندانی خواهد داشت.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
سامانه‌های موشکی هیمارس در کویت هدف موشک‌های زمین به زمین ارتش
ترامپ تعرفه کالا‌های صادراتی کانادا را ۵ برابر کرد
در نیکاراگوئه دیگر انتخابات برگزار نخواهد شد
تاکید وزیر خارجه جدید انگلیس بر پایان جنگ علیه ایران
فشار حداکثری آمریکا علیه کوبا مصداق نسل‌کشی است
استقبال مقاومت عراق از اقدام یمن در محاصره دریایی عربستان
آغاز به کار رسمی درمانگاه شهید علی هاشمی در مرز چذابه
لغو پرواز‌های ایرفرانس به ریاض و دوبی
اوقات شرعی ۳۰ تیرماه ۱۴۰۵ به افق اهواز
خدمات‌رسانی ۳۷۸ مجتمع خدماتی-رفاهی در مسیرهای منتهی به مرزهای اربعینی
اختلال در سامانه فروش بلیت قطار رفع شد؛ آغاز پیش‌فروش بلیت‌ها از صبح امروز
آمار پنتاگون از تلفات نظامیان آمریکایی در حملات ایران
تاکید بر ضرورت توسعه سکو‌های داخلی
شهادت ستوان دوم پاشایی در حمله آمریکای جنایتکار به تبریز
شنیده شدن صدای انفجار در هرمزگان، ۳۰ تیر ۱۴۰۵
لزوم احراز هویت خریداران در معاملات آنلاین
بازدید سفیر قزاقستان از مجموعه تراکتورسازی
ناکامی اروپا در تحریم‌های جدید روسیه
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۳۰ تیر ۱۴۰۵
تقویم و اوقات شرعی سه شنبه ۳۰ تیر ۱۴۰۵ به افق قم
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فقط ۲ روز تا پایان مهلت استفاده از اعتبار کالابرگ باقی مانده است
انفجارهای شدید در بحرین، کویت، امارات و شمال عراق
برگزاری امتحانات نهایی پایه دوازدهم در روز سه‌شنبه ۳۰ تیرماه
ادامه حملات تجاوزکاران آمریکایی به خاک ایران
هواپیما‌های بزرگ ترابری آمریکا هدف قرار گرفتند
فراخوان نام نویسی آزمون استخدامی سازمان منطقه آزاد کیش
ایران با استفاده از موشک‌های جدید، اوضاع را تغییر خواهد داد
یمن محاصره دریایی عربستان سعودی را آغاز کرد
حادثه دریایی نزدیک سواحل عمان
اعتراض و واکنش منفی هواداران به حضور ترامپ در فینال جام جهانی
امتحانات نهایی دانش آموزان، سه‌شنبه ۳۰ تیر برگزار می شود
حماس قهرمانی اسپانیا را تبریک گفت
بازدید معاون اجرایی رئیس‌جمهور از مجتمع گاز پارس جنوبی
کشته و زخمی شدن دو نظامی دیگر آمریکا
بهای نفت از ۹۰ دلار گذشت
تعویض رایگان موتور‌های قدیمی کولر با موتور‌های کم مصرف جدید در خراسان جنوبی  (۴ نظر)
به روزرسانی آمار تلفات آمریکایی‌ها در جنگ علیه ایران  (۳ نظر)
فواد حسین: عراق برای ورود به جنگ تحت فشار است  (۲ نظر)
ملت ایران دشمن وحشی را از تجاوز پشیمان می کند  (۲ نظر)
کشور‌های میزبان متجاوزان آمریکایی آماده پاسخ متناظر باشند  (۲ نظر)
اعدام دو تن از عوامل جنایات میدان شهید علیخانی اصفهان  (۲ نظر)
حمله دوباره دشمن متجاوز به زیرساخت‌های هرمزگان  (۱ نظر)
انفجار دو فروند کشتی نفتکش با عبور از مسیر مین گذاری شده تنگه هرمز  (۱ نظر)
حمله کوبنده سپاه به پایگاه آمریکا در الازرق اردن  (۱ نظر)
سرلشکر عبداللهی: به‌هرگونه وحشی‌گری دشمن پاسخ می‌دهیم  (۱ نظر)
ادامه حملات تجاوزکاران آمریکایی به خاک ایران  (۱ نظر)
هواپیما‌های بزرگ ترابری آمریکا هدف قرار گرفتند  (۱ نظر)
انهدام محل نگهداری شمپادهای آمریکا در بحرین  (۱ نظر)
با شکست طرح کریدور جنوبی، نقشه آمریکا در نطفه خفه شد  (۱ نظر)
اعتراض و واکنش منفی هواداران به حضور ترامپ در فینال جام جهانی  (۱ نظر)