• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۸۵۱۹۹۹
تاریخ انتشار: ۲۲ تير ۱۴۰۵ - ۱۰:۳۷
اقتصادی » آب و انرژی

نهایی شدن بندهای اصلی قرارداد گاز ایران و روسیه

وزیر نفت از پیشرفت مذاکرات تجارت گاز بین ایران و روسیه و مطالبه تهران از مسکو برای شتاب‌بخشی به روند اجرای آن خبر داد و گفت: درباره بندهای اصلی این قرارداد توافق شده و تنها دو بند باقی مانده است که به مذاکرات تکمیلی نیاز دارد و امیدواریم در آینده نزدیک نهایی شود.

نهایی شدن بندهای اصلی قرارداد گاز ایران و روسیه

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، محسن پاک‌نژاد امروز (دوشنبه، ۲۲ تیر) در حاشیه دیدار با سرگئی تیسیلیوف، وزیر انرژی فدراسیون روسیه، با اشاره به برگزاری این نشست در ادامه رایزنی‌های پیشین دو طرف گفت: در این دیدار، روند اجرای تفاهم‌های حاصل‌شده در نوزدهمین نشست کمیسیون مشترک همکاری‌های اقتصادی ایران و روسیه که بهمن پارسال برگزار شد، بررسی و پیشرفت اجرای ۱۴۶ بند مورد توافق دو کشور ارزیابی شد.

وی افزود: در این نشست، موانع موجود بر سر راه اجرای تفاهم‌ها بررسی و راهکار‌های لازم برای رفع آنها جمع‌بندی و مقرر شد پیگیری‌های لازم برای اجرای تصمیم‌های اتخاذشده انجام شود.

پاک‌نژاد با بیان اینکه توسعه همکاری‌های انرژی از مهم‌ترین محور‌های مذاکرات بود، تصریح کرد: موضوع سرمایه‌گذاری شرکت‌های روس در میدان‌های نفت و گاز ایران بررسی و درباره برخی مشکلات موجود، راه‌حل‌هایی تدوین شد که اجرای آنها در دستور کار قرار گرفته است.

وزیر نفت تأکید کرد: یکی از مهم‌ترین مسائل این نشست، تجارت گاز بین جمهوری اسلامی ایران و فدراسیون روسیه بود؛ موضوعی که مذاکرات آن طی ماه‌های گذشته پیشرفتی قابل توجه داشته است.

وی با اشاره به مطالبه تهران از مسکو برای شتاب‌بخشی به امضای قرارداد نهایی تجارت گاز بین دو کشور گفت: درباره بند‌های اصلی این قرارداد توافق شده و تنها دو بند باقی مانده است که به مذاکرات تکمیلی نیاز دارد و امیدواریم در آینده نزدیک نهایی شود.

اجرای توافق‌های کمیسیون مشترک اقتصادی ایران و روسیه شتاب می‌گیرد

در حاشیه این دیدار سرگئی تیسیلیوف با اشاره به روابط نزدیک و مستمر دو طرف بیان کرد: با وزیر نفت ایران به‌طور منظم نشست داریم و روابط کاری بسیار مثبتی بین دو کشور برقرار است.

وی افزود: در این نشست، روند اجرای توافق‌های حاصل‌شده در نوزدهمین کمیسیون مشترک همکاری‌های اقتصادی ایران و روسیه که در ماه فوریه (۲۷ تا ۲۹ بهمن ۱۴۰۴) در تهران برگزار شد، بررسی و گزارش نمایندگان شرکت‌های دو کشور ارائه و درباره هریک از مسائل، تصمیم‌های مهمی اتخاذ شد.

وزیر انرژی روسیه با بیان اینکه همچنین توافق کردیم همه مسائل و پرسش‌های شرکت‌های ایرانی و روسی در کوتاه‌ترین زمان ممکن پیگیری و حل‌وفصل شود، تصریح کرد: امیدواریم در آینده نزدیک وزیر نفت ایران به مسکو سفر کند تا روند همکاری‌ها با سرعت بیشتری ادامه یابد.

تیسیلیوف با تأکید بر رضایت دو طرف از روند همکاری‌ها گفت: با وجود همه اتفاق‌ها و شرایط ویژه‌ای که طی ماه‌های اخیر رخ داده است، امروز تصمیمی مشترک گرفتیم و از نتایج فعالیت شرکت‌های دو کشور ابراز رضایت کردیم.

آسیب به زیرساخت‌های انرژی روسیه

وی درباره آسیب‌دیدن بخشی از زیرساخت‌های انرژی روسیه نیز بیان کرد: همان‌گونه که اشاره شد، برخی زیرساخت‌های انرژی و به‌ویژه تأسیسات پالایشی روسیه برخلاف کنوانسیون‌ها و پروتکل‌های بین‌المللی هدف حمله قرار گرفته‌اند، اما اکنون با اتکا به توان داخلی تلاش می‌کنیم نیاز بازار به بنزین را به‌طور کامل تأمین کنیم و همه نیازهای مردم روسیه برآورده شود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
وقوع چند انفجار دیگر در هرمزگان
اهتزار پرچم خونخواهی رهبر شهید انقلاب در میدان ساحل کیش
آغاز اجرای طرح ملی برنامه‌ریزی راهبردی محیط دوستدار سالمند اهواز در این کلانشهر
برگزاری مراسم یادبود رهبر شهید انقلاب اسلامی در تبریز
در برابر حملات آمریکا پاسخ پشیمان‌کننده می‌دهیم
آمریکا دور دیگری از حملات تجاوزکارانه به ایران را اعلام کرد
آماده‌سازی ۶۰ گذرگاه تردد زائران اربعین حسینی ۱۴۰۵ در شلمچه عراق
توزیع مرحله دوم تجهیزات اطفای حریق در کهگیلویه و بویراحمد
تداوم اجتماع شبانه مردم؛ نمادی از صلابت، غیرت و ایستادگی برای وطن 
پیش بینی افزایش دمای هوا در سمنان
رتبه‌بندی خبرنگاران اقدامی موثر در حمایت از فعالان رسانه ای
 اطلاعیه قطعی و یا افت فشار آب در شهر گلمان
تجمع شبانه مردم جنوب غرب خوزستان در صدوسی‌وششمین شب ایستادگی
اوقات شرعی ۲۴ تیرماه ۱۴۰۵ به افق اهواز
رژیم صهیونیستی به دنبال ایجاد هرج و مرج در نوار غزه است
سرمایه گذاران و کارآفرینان خوش نام موتور محرک توسعه اقتصادی آذربایجان شرقی
اجرای طرح بهسازی و تعریض جاده پامنار شهیون دزفول
تحقق مسجد تراز اسلامی در گرو هم‌افزایی حوزه علمیه و کانون‌های مساجد خوزستان
تجمع شبانه مردم مهاباد؛ تجدید عهد با راه شهیدان
نگرانی سازمان ملل درباره ازسرگیری درگیری ها در خاورمیانه
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
موافقت مشروط عربستان با پیوستن به توافق سازش
انتقاد وزیر امور خارجه عمان از رویکرد‌های امنیتی در قبال ایران
رفع اختلالات تعدادی از بانک‌های کشور
اطلاعیه خاموشی‌های موقت برق در استان کهگیلویه و بویراحمد
دروغ نگو و جنگ را تمام کن!
آزادسازی ۱۵ هزار مترمربع از اراضی کشاورزی تغییرکاربری یافته در مشهد
پایگاه‌های آمریکا و شناور‌های متخاصم؛ هدف حمله‌های ارتش
جهش ۱۰ درصدی بهای نفت در یک روز
پرداخت مطالبات گندمکاران شتاب می‌گیرد
پیش افتادن رقیب نتانیاهو در نظرسنجی‌ها
جنگ‌های تحمیلی دوم و سوم، ایران را به مردم روسیه معرفی‌کرد
ستاره خلیج فارس آماده تولید بنزین یورو ۵ است
وقوع زمین لرزه در سفیدسنگ فریمان
حملات تجاوزکارانۀ عربستان به یمن با مجوز آمریکا
حادثه دریایی در شمال شرق سواحل عمان
مرگ لیندسی گراهام سناتور جنگ طلب آمریکا  (۴ نظر)
موافقت مشروط عربستان با پیوستن به توافق سازش  (۳ نظر)
سپاه: پایگاه پرنس حسن اردن درهم کوبیده شد  (۳ نظر)
انتقاد وزیر امور خارجه عمان از رویکرد‌های امنیتی در قبال ایران  (۲ نظر)
نشست علنی مجلس شورای اسلامی برگزار شد  (۲ نظر)
گوترش: ایران و آمریکا مذاکره را از سرگیرند  (۲ نظر)
جزئیات حملات هوایی دشمن به ۸ شهر خوزستان  (۱ نظر)
اطلاع از جدول خاموشی‌ها در گیلان با مراجعه به نرم افزار «برق من» و یا درگاه رسمی توزیع برق استان  (۱ نظر)
قیمت‌های جدید نان در البرز اعلام شد  (۱ نظر)
کاخ سفید دیگر برای ترامپ امن نخواهد بود!  (۱ نظر)
جدول قطعی برق ۲۲ تیر ۱۴۰۵ در چهارمحال و بختیاری  (۱ نظر)
رفع اختلالات تعدادی از بانک‌های کشور  (۱ نظر)
باج به دشمن، سایهٔ جنگ را دور نمی‌کند  (۱ نظر)
ثبت‌نام حج تمتع ۱۴۰۶ آغاز شد  (۱ نظر)
قالیباف: دوران توافقات یک‌طرفه به پایان رسیده است  (۱ نظر)