• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۹۹۲۷۸
تاریخ انتشار: ۲۱ مهر ۱۳۹۴ - ۱۲:۴۴
صفحه نخست » عمومی

واگذاري جشنواره مد لباس فجر به اتاق اصناف ايران

برپايي پنجمين جشنواره بين المللي مد لباس فجر در تفاهم نامه اي به اتاق اصناف ايران واگذار شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاري صداو سيما،‌ در جلسه اي که صبح امروز با حضور علي مرادخاني معاون هنري وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي،‌ حميد قبادي مدير کارگروه مد لباس و علي فاضلي رئيس اتاق اصناف ايران در معاونت هنري اين وزارتخانه تشکيل شد ، با امضاي تفاهم نامه اي ميان کارگروه ، اتاق اصناف ايران و معاونت هنري برپايي پنجمين اثر بين المللي مد لباس فجر به اتاق اصناف ايران واگذار شد.
مدير کارگروه مد لباس در اين جلسه گفت: يکي از سياست هاي جديد وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي واگذاري فعاليت هاي مختلف اين وزارتخانه به بخش خصوصي است وکارگزاري مد لباس نيز تلاش زيادي کرده تا بتواند اين سياست را عملي کند که در راستاي همين موضوع حدود سه ماه است که ما همکاريمان را با اتاق اصناف ايران به عنوان بزرگترين شبکه غير دولتي کشور آغاز کرده ايم.
حميد قبادي افزود: من فکرمي کنم که کارمان را دير آغاز کرده ايم اما همه افراد درگير در اين کار و بيست و سه صنف موجود در کميسيون اتاق اصناف همه تلاششان را مي کنند که به موقع به هدف مورد نظر برسيم.
وي اضافه کرد: گام دومي که با مجموعه اتاق اصناف ايران برداشتيم اعطاي نشان ايراني بر روي توليداتمان است، ما در حال حاضر ظرفيت هاي زيادي در کشورمان داريم مخصوصا در حوزه مد و لباس شاهد توليد محصولات با کيفيتي هستيم اما به دليل شرايط موجود برخي از توليد کنندگان مجبورند نشانه هاي خارجي را  روي محصولات ايراني نصب کنند.
قبادي ادامه داد: با همکاري اتاق اصناف ، نشاني را طراحي خواهيم کرد که خانواده هاي ايراني توليداتمان را با افتخار بخرند.
وي گام بعدي کارگروه مد لباس و اتاق اصناف ايران را واگذاري مسئوليت هاي اجرايي و دبيري جشنواره هاي فجر به بخش خصوصي ذکر کرد و گفت : پيشتر ، از شش جشنواره اي که برگزار شد مسئوليت اجرايي سه دوره آن برعهده معاونت هنري بوده که با سياست هاي مرادخاني معاون هنري وزير ارشاد، واگذاري جشنواره مد و لباس ، دومين واگذاري است.
وي گفت: همچنين قرار است با امضاي اين تفاهم نامه دوره هاي ‌ ششم و هفتم جشنواره مد و لباس فجر در يک پروسه سه ساله به اين اتاق واگذار شود.
قبادي افزود: اتفاق بسيار مهمي که در اين تفاهم نامه به آن اشاره شده واگذاري صفر تا صد هزينه هاي اين جشنواره به اتاق اصناف ايران است.
قبادي درباره جزئيات اين تفاهم نامه گفت: طبيعتاً اتاق اصناف ايران با داشتن بيش از 3 ميليون عضو و دستکم 24 اتاق تخصصي مد و لباس مي تواند بخوبي اين مسئوليت را به عهده بگيرد ؛ همچينين براي بهتر شدن کار قرار شد که پنج نفر از اعضاي هيات مديره اصناف درشوراي سياستگذاري جشنواره حضور داشته باشند.
وي افزود: از مهمترين تعهداتي که در اين تفاهم نامه آمده است مي توان به تسهيل ، ايجاد هماهنگي و به وجود آوردن شرايط مناسب کار براي دوستان اتاق اصناف ايران و ارائه گزارش عمل به تعهدات مالي و اجراي درست برنامه هاي داده شده از سوي بنياد اتاق اصناف ايران اشاره کرد.
قبادي گفت: هدف از امضاي اين تفاهم نامه نيز واگذاري فعاليت هاي اجرايي از دولت به بخش هاي خصوصي است.
معاون هنري وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي هم درباره اين تفاهم نامه گفت : اميدوارم بر اساس سياست هاي کلي دولت بتوانيم با چنين اقداماتي فضاي کار را براي فعاليت بخش هاي خصوصي ايجاد کنيم و دولت نيز به جاي پرداختن به کارهاي اجرايي بيشتر ، روي روند امور مختلف نظارت کند.
مرادخاني افزود : مقوله مد و لباس درحال حاضر به نقطه مطلوبي رسيده اما همه ما مي دانيم که اين فضا نوپا است و ما تجربيات زيادي در اين عرصه نداشته ايم .
وي ادامه داد : در هر دوره اي که جشنواره فجر برگزار شده است اطلاعات و تجربيات زيادي کسب کرده ايم،‌ اما کشوري با اين تمدن که درطول تاريخ توانسته موثر واقع شود بايد در اين زمينه هم به تجربيات خيلي خوبي برسد.
مرادخاني ابراز ‌اميدواري کرد در آينده با کمک اتاق اصناف بتوانيم شاهد فعاليت هاي مناسب در حوزه مد و لباس باشيم.
رئيس اتاق اصناف ايران هم در اين جلسه درباره اين تفاهم نامه گفت : خوشبختانه در دولت جديد نگاه تعاملي دولت با بخش خصوصي ، نگاه واقعي است و سپردن کار مردم به دست خود مردم و مردم محور کردن اقتصاد و فرهنگ ، از اصولي ترين کارهايي است که دولت به آن توجه دارد.
علي فاضلي افزود: دومين کار بزرگي که در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي در دولت جديد انجام شده ، واگذاري جشنواره مد و لباس فجر به اتاق اصناف ايران است.
وي با بيان اينکه  اصناف برخلاف ديگر قشرها درهمه جا وجود دارد و درحال حاضر نيز 28 اتحاديه صنفي در کشور در اين رخداد بزرگ مشارکت خواهند کرد گفت : نخستين بار است که تصميم داريم از مزون ها و طراحان ايراني استفاده ويژه اي داشته باشيم.
فاضلي افزود: ما هر ماه نيز يک گزارش از فعاليت هاي خود ارائه خواهيم کرد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
اصلاح رفتارمدیریتی پیش نیاز رفع مشکلات است
صبر و مقاومت، ضدحمله به جنگ شناختی دشمن است
شکاف عمیق ظرفیت‌ها با سرمایه گذاری واقعی در خراسان جنوبی
برق ۲۸۰۰ خانوار ، خوراک ۲۳۱ ماینر غیرمجاز در زنجان
برگزاری آیین اختتامیه جشنواره بین‌المللی فیلم «شهر» با معرفی برگزیدگان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۲۳ آبان ۱۴۰۴
همایش پیاده روی به بهانه هفته دیابت
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۲۳ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
زنجان؛ روایت یک نخبه ریاضی دهه شصتی
اقدامات رفع بوی نامطبوع اتوبان قم–تهران هنوز کامل نشده است
تجلیل از خیرین و خادمین موکب شهدای بناب
افزایش شاخص اجرای طرح هادی در روستاهای اشنویه
اعطای مجوز واردات نهاده‌های دامی به فعالان اقتصادی آذربایجان شرقی
جلوگیری از تخلفات شکار و صید در مناطق حفاظت شده
آغاز رقابت‌های لیگ حرفه‌ای بسکتبال باشگاه‌های کشور
وزش باد شدید در سمنان
ماندگاری هوای سرد در چهارمحال و بختیاری
اقامه نماز جمعه در مصلای امام خمینی شهر ایلام
بازگشایی مرز کیله شین در دستور کار دولت
بسته خبر‌های کوتاه ۲۲ آبان در یک نگاه
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
صعود ایران به رده پنجم جدول مدالی بازی‌های همبستگی اسلامی
هشدار هواشناسی کشاورزی در زنجان از شنبه ۲۴ آبان
گروسی: ایران دسترسی به سایتهای غیرهدف را فراهم کرده است
توضیحات سردار فدوی درباره برد موشک‌های بالستیک ایران
فردا چه پیامی روی تلفن همراه شامل مناطق رزمایش پدافند غیرعامل ظاهر می‌شود؟
اعلام نتایج اولیه انتخابات مجلس عراق
قانون حذف چهارصفر از پول ملی اجرایی می‌شود
ضرورت اصلاح کتاب‌های درسی و نگارش کتاب‌های جدید
نامه عراقچی به گوترش درباره حمله آمریکا به ایران
یادواره شهدای نیروی هوافضا در چهاردهمین سالگرد شهادت حاج حسن طهرانی‌مقدم
پیروزی تیم ملی فوتبال ایران در ضربات پنالتی مقابل کیپ‌ورد
رزمایش هشدار عمومی از طریق تلفن همراه در راه است
اهدای عضو جوان ۳۰ ساله به ۶ نفر بیمار نیازمند
آزمون استخدامی محیط زیست اسفندماه برگزار می شود
دشمن را در صورت هرگونه خطا به زانو درخواهیم آورد
تیزپروازان نیروی هوایی با همه وجود به میدان آمدند  (۵ نظر)
اجرای ۳۰ برنامه برای ترویج کتابخوانی در مازندران  (۲ نظر)
جشنواره ملی برنج در آمل  (۲ نظر)
روزی که نیرو‌های مسلح از دستور رهبری «شوکه شدند»  (۱ نظر)
گروسی: ایران دسترسی به سایتهای غیرهدف را فراهم کرده است  (۱ نظر)
مادورو به آمریکا اولتیماتوم داد  (۱ نظر)
پایداری هوا و انباشت آلاینده‌ها در اصفهان تا پایان هفته  (۱ نظر)
حدود ۴۰ درصد جمعیت کشور در معرض دیابت قرار دارند  (۱ نظر)
موافقت وزیر کشور با استعفای شهردار اهواز  (۱ نظر)
طرح‌های پیشگیرانه انتظامی جدی پیگیری و اجرایی می‌شود  (۱ نظر)
دشمن را در صورت هرگونه خطا به زانو درخواهیم آورد  (۱ نظر)
ولایتی: آینده‌ای روشن در انتظار ایران و عراق است  (۱ نظر)
سراب چناره الشتر مکانی زیبا برای گردشگران  (۱ نظر)