جنگلهای هیرکانی با قدمتی میلیونساله و هزاران گونه گیاهی و جانوری، در صورت نبود امکانات کافی، در معرض تهدید جدی آتشسوزی قرار دارند.
کارشناس هواشناسی از آغاز بارندگی، کاهش دما و احتمال آبگرفتگی معابر در مازندران خبر داد و گفت: این سامانه تا اواسط فردا فعال است.
رئیس ستاد دیه مازندران از آزادی ۳۳۵ زندانی مالی در استان از ابتدای سال گذشته تاکنون خبر داد.
همزمان با سفر اعضای دولت چهاردهم به مازندران، چندین طرح مهم در حوزههای محیطزیست، بهداشت، آبرسانی و زیرساخت به بهرهبرداری میرسد.
نخستین مرحله کالای معیشتی ماه مبارک رمضان در شهرستان گلوگاه توزیع شد.
زمین مینی فوتبال چمن مصنوعی روستای کراگو تنکابن با ورود بخش خصوصی احداث شد.
رئیس پلیس راهور مازندران با اشاره به افزایش ترافیک در ساعات پیش از افطار، از شهروندان خواست با پرهیز از ترددهای غیرضروری و استفاده از حملونقل عمومی به روانسازی ترافیک کمک کنند.
با هدف دیدار با ائمه جمعه و جماعت استان طرح «میثاق علم و هیئت» در مازندران کلید خورد.
فرمانده انتظامی شهرستان گلوگاه از کشف سه پرونده جرایم سایبری به ارزش ۶۰ میلیارد ریال خبر داد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران از افتتاح ۲۱ طرح حوزه سلامت در استان با اعتبار ۱.۸ همت خبر داد و گفت: برای نخستین بار در شمال کشور دستگاه پتاسکن به بهرهبرداری میرسد.