• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۷۶۶۵۸
تاریخ انتشار: ۰۶ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۳:۲۵
سیاسی » امنیتی و دفاعی
مراسم رونمایی از برج کنترل و مراقب پرواز سیار فرودگاهی

آمادگی برای تامین تجهیزات پیشرفته الکترونیکی

رئیس سازمان صنایع الکترونیک وزارت دفاع: آماده ایم نیاز کشور و صنایع مختلف را در زمینه تجهیزات پیشرفته الکترونیکی برآورده کنیم.

آمادگی برای تامین تجهیزات پیشرفته الکترونیکیبه گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما؛ امیر سرتیپ شاهرخ شهرام، رئیس صنایع الکترونیک صا ایران در مراسم رونمایی از برج کنترل و مراقب پرواز سیار فرودگاهی اظهار داشت: این سامانه دارای ۳ جزء اصلی از جمله تجهیزات الکترونیکی و مخابراتی منطبق بر استاندارد‌های هوایی، تجهیزات مکانیکی منطبق بر استاندارد‌های هوایی زمین پایه و تجهیزات توان و تغذیه اضطراری و سیار است.
سرتیپ شاهرخ شهرام، رادیو دیجیتال باند هوایی مجهز به گیرنده اضطراری (گارد) سامانه تجمیع، دورسازی و توزیع اطلاعات رادیو‌ها و خطوط تلفن (vccs) سامانه ضبط کلیه مکالمات رادیویی و تلفنی (vrs) را از مهم‌ترین تجهیزات الکترونیکی و مخابراتی این سامانه بر شمرد.
وی با تشریح تجهیزات مکانیکی این سامانه افزود: برج کنترل و مراقب پرواز سیار فرودگاهی شامل کابین اصلی، مکانیزم بالابر (سیزر)، شیشه‌های دوجداره خاص برای ایجاد بهترین دید و ضد بار تابش نور خورشید، سیستم‌های جک تراز کننده، سیستم‌های تهویه و کنسول‌های اپراتوری است.
رئیس صنایع الکترونیک وزارت دفاع با بیان تجهیزات توان و تغذیه اضطراری و سیار این سامانه گفت: برج کنترل و مراقبت سیار دارای دیزل ژنراتور توان بالا با قابلیت بکارگیری اتوماتیک در زمان قطع برق اصلی (ATS)، تغذیه اضطراری بدون وقفه (UPS)، تابلوی توزیع توان در کل سامانه (PDU) و تجهیزات ارث و صاعقه گیر است.
امیر سرتیپ شاهرخ شهرام با بیان اینکه تمامی این زیر سیستم‌ها با استفاده از فناوری‌های بومی و به همت متخصصان داخلی طراحی و ساخته شده است، تصریح کرد: در یک سامانه برج کنترل مراقبت پرواز، برخی تجهیزات جانبی و تجهیزات هشدار و اعلام وضعیت با کاربری خاص وجود دارد که تعدادی از آن‌ها بومی شده است (مثل دوربین‌های دید در شب) و برخی نیز (مثل سامانه هواشناسی) در صورت توسعه همکاری‌ها و اعلام نیاز می‌تواند در برنامه بومی سازی قرار گیرد.
رئیس صنایع الکترونیک وزارت دفاع، برقراری ارتباطات سریع و پایدار با خلبان هواپیما با کیفیت صوت دیجیتال، قابلیت افزایش برد و پایداری ارتباط با پرنده از طریق امکان جابجایی برج سیار و ارتفاع دید از سطح زمین (۷ متر)، ریموت و مونیتورینگ کلیه اطلاعات کاربری برج (اطلاعات رادیویی و تلفنی، ضبط مکالمات و اطلاعات سامانه‌های هواشناسی و GPS) به هر نقطه از فرودگاه منطقه و کشور با استفاده از بستر‌های زیر ساختی (فیبر و زوج سیم)، افزایش باند فرکانسی به منظور برقراری ارتباط با پرنده‌های جنگی (باند UHF) و توسعه قابلیت‌های برج سیار از طریق بکارگیری سیستم‌های برج ثابت با استفاده از فناوری سامانه VCCs را از مهمترین قابلیت‌های این سامانه بر شمرد.
امیر شهرام با بیان اینکه تلاش برای جهش تولید و خودکفایی در شرایط بحران و تحریم نیاز اصلی کشور است، گفت: یکی از دلایل اصلی اجرایی شدن جهش تولید در صنایع الکترونیک وزارت دفاع و حرکت به سمت شکوفایی، تبدیل تهدیداتِ تحریم به فرصت و تکیه بر ظرفیت‌های داخلی بوده است.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
نبیه بری: توافق چارپوب دیگر موضوعیت ندارد
جهش 10 درصدی قیمت نفت در یک روز
ادعای انتقال تجهیزات نظامی به یمن ساختگی است
مستندسازی اقدامات آمریکا در نقض تفاهم اسلام آباد
وقوع زمین لرزه در سفیدسنگ فریمان
سنتکام سومین شب حملات به ایران را اعلام کرد
کارنامه درخشان نظام سلامت با خدمت‌های درمانی به ۱۱۴ هزار زائر
صدای انفجار در جزیره کیش
تجمع گسترده مردم یمن در قدردانی از ایران
مراسم وداع با شهید محیسنی در هندیجان و امیدیه
هشدار انصارالله یمن درباره عبور از حریم هوایی عربستان
ستاره خلیج فارس آماده تولید بنزین یورو ۵ است
لزوم استفاده از ظرفیت کتابخانه‌ها و کانون‌ها برای تبیین وقایع مدرسه میناب
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۳ تیر ۱۴۰۵
پایگاه‌های آمریکا و شناور‌های متخاصم؛ هدف حمله‌های ارتش
بازداشت فردی مسلح نزدیک کنگره آمریکا
اوقات شرعی ۲۳ تیرماه ۱۴۰۵ به افق اهواز
تقویم و اوقات شرعی سه شنبه ۲۳ تیر ۱۴۰۵ به افق قم
رویداد فرهنگی شهید میکائیل میردورقی در خوزستان برگزار می‌شود
نیویورک تایمز: ترامپ کنگره را در خصوص از سرگیری درگیری‌ها با ایران مطلع کرد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
جزئیات حملات هوایی دشمن به ۸ شهر خوزستان
امروز؛ آغاز توزیع کارت آزمون کارشناسی ارشد
وقوع چند انفجار در هرمزگان؛ ۲۲ تیر ۱۴۰۵
باج به دشمن، سایهٔ جنگ را دور نمی‌کند
نرخ طلا، سکه و نقره در بازار مشهد / دوشنبه ۲۲ تیر ۱۴۰۵
آخرین وضعیت اختلال در خدمات ۴ بانک
مرکز فرماندهی و کنترل پهپادی آمریکا در بحرین ویران شد
حمله سپاه به زیرساخت‌های ارتش آمریکا در عمان و بحرین
ادامه حملات ارتش به پایگاه‌های آمریکا با پهپاد‌های انهدامی
به هیچ عنوان نمی‌گذاریم آمریکا در تنگه هرمز دخالت کند
تقویم و اوقات شرعی دو شنبه ۲۲ تیر ۱۴۰۵ به افق قم
انهدام مخازن سوخت و زاغه مهمات پایگاه پرنس حسن اردن
نهایی شدن بندهای اصلی قرارداد گاز ایران و روسیه
قیمت‌های جدید نان در البرز اعلام شد
بیانیه وزارت خارجه درباره تجاوز نظامی آمریکا علیه ایران
پیام رهبر انقلاب به مناسبت تشییع و تدفین پیکر رهبر شهید  (۸ نظر)
تعویق یا تغییری در زمان‌بندی امتحانات نهایی دانش‌آموزان وجود ندارد  (۳ نظر)
سپاه: پایگاه پرنس حسن اردن درهم کوبیده شد  (۳ نظر)
مرگ لیندسی گراهام سناتور جنگ طلب آمریکا  (۳ نظر)
گوترش: ایران و آمریکا مذاکره را از سرگیرند  (۲ نظر)
آغاز فعالیت مواکب اربعین حسینی در مرز‌های خوزستان از ۲۹ تیرماه ۱۴۰۵  (۱ نظر)
تایید خبر شهادت ۲ بسیجی تامین امنیت در مشهد  (۱ نظر)
جزئیات حملات هوایی دشمن به ۸ شهر خوزستان  (۱ نظر)
واریز مستمری مددجویان بهزیستی و کمیته امداد امام خمینی در تیر ماه  (۱ نظر)
کاخ سفید دیگر برای ترامپ امن نخواهد بود!  (۱ نظر)
ثبت‌نام حج تمتع ۱۴۰۶ آغاز شد  (۱ نظر)
باج به دشمن، سایهٔ جنگ را دور نمی‌کند  (۱ نظر)
سامانه یکپارچه خدمات مشترکان شرکت‌های برق منطقه‌ای عملیاتی شد  (۱ نظر)
قالیباف: دوران توافقات یک‌طرفه به پایان رسیده است  (۱ نظر)
مرکز فرماندهی و کنترل پهپادی آمریکا در بحرین ویران شد  (۱ نظر)