• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۸۴۲۰۹۴
تاریخ انتشار: ۱۱ تير ۱۴۰۵ - ۱۰:۴۸
مازندران » اجتماعی

بی‌حرمتی به مساجد، نقطه مقابل ایمان قرار دارد

آیت‌الله محمدی‌لائینی در آیین بازگشایی مسجد باقریه و حسینیه اعظم ساری با اشاره به لزوم احترام به خانه خدا گفت: آبادانی مسجد، نشانه ایمان و خدمت به دین است.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مازندران، آیین بازگشایی مسجد باقریه و حسینیه اعظم ساری با حضور آیت‌الله محمدباقر محمدی‌لائینی، نماینده ولی‌فقیه در استان مازندران، امام جمعه ساری و نماینده مردم مازندران در مجلس خبرگان رهبری، مسئولان استانی، خانواده‌های معظم شهدا و جمعی از مردم و خیران برگزار شد.
 
آیت‌الله محمدی‌لائینی در این مراسم، ضمن تسلیت ایام سوگواری حضرت اباعبدالله الحسین (ع) و گرامیداشت یاد و خاطره رهبر شهید و شهدای جنگ اخیر، اظهار کرد: «امیدواریم خداوند متعال ارواح طیبه شهدا را با سیدالشهدا (ع) محشور کرده و رهبر معظم انقلاب و مردم همیشه در صحنه ایران اسلامی را در مسیر عزت و سربلندی حفظ فرماید..»
 
وی با قدردانی از اقدام خیرخواهانه مهندس کارگر و شرکای وی در احیای این مسجد، گفت: «این خانه خدا سال‌ها بلااستفاده و متروک مانده بود و امروز به برکت همت خیران دوباره به کانون عبادت و معنویت تبدیل شده است. اگر مسجدی تعطیل بماند، هزاران نفر از برکات معنوی و اجتماعی آن محروم می‌شوند..»
 
نماینده ولی‌فقیه در مازندران، ساخت و احیای مساجد را از نشانه‌های ایمان برشمرد و افزود: «قرآن کریم معیار تمایز انسان‌های مؤمن و غیرمؤمن را در نوع برخورد آنان با مسجد می‌داند. کسی که مسجد را آباد می‌کند، برای رونق آن می‌کوشد و زمینه اقامه نماز و شعائر دینی را فراهم می‌سازد، در مسیر ایمان و بندگی خدا گام برمی‌دارد.»
 
وی با اشاره به آیات قرآن کریم تصریح کرد: «انسان‌هایی که به تخریب، تعطیلی یا بی‌حرمتی به مساجد می‌پردازند، در نقطه مقابل ایمان قرار دارند؛ اما آنان که به عمران و آبادی مساجد همت می‌گمارند، نزد خداوند از جایگاه والایی برخوردارند.»
 
آیت‌الله محمدی‌لائینی از خیران و بانیان این مجموعه تجلیل کرد و گفت: «کار خیر تنها به ساخت مسجد محدود نمی‌شود؛ ایجاد مجموعه‌های اقتصادی سالم که زمینه اشتغال و کسب روزی حلال برای مردم را فراهم می‌کنند نیز عبادت و خدمت به جامعه اسلامی است. این مجموعه تجاری و این مسجد، هر دو در مسیر خدمت به مردم و دین قرار دارند.»
 
وی با تأکید بر ضرورت پیوند هیئت‌های مذهبی با مساجد افزود: «هیئت‌ها نباید از مساجد جدا شوند. مساجد با حضور هیئت‌های مذهبی و جوانان مؤمن رونق بیشتری پیدا می‌کنند و باید امکانات لازم برای فعالیت‌های فرهنگی و مذهبی در اختیار آنان قرار گیرد.»
امام جمعه ساری همچنین با اشاره به قرار گرفتن مازندران در مسیر تردد زائران و کاروان‌های عزاداری در روز‌های آینده، از مساجد و هیئت‌های مذهبی استان خواست با برپایی موکب‌ها و فراهم کردن امکانات پذیرایی، میزبان شایسته زائران باشند.
 
وی در بخش دیگری از سخنان خود، بر ضرورت توسعه امکانات مسجد و ایجاد حسینیه در کنار آن تأکید کرد و گفت: «خانه خدا و خانه امام حسین (ع) در کنار یکدیگر می‌توانند به پایگاهی بزرگ برای ترویج معارف دینی، اقامه نماز و برگزاری مراسم مذهبی تبدیل شوند.»
 
آیت‌الله محمدی‌لائینی در پایان، ضمن قدردانی از خانواده‌های معظم شهدا، جانبازان، آزادگان، خیران و تمامی دست‌اندرکاران این اقدام فرهنگی و دینی، برای بانیان این مجموعه و همه خادمان مساجد آرزوی توفیق کرد و از مردم خواست همواره در مسیر آبادانی مساجد و تقویت شعائر دینی گام بردارند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
قرارگاه مرکزی خاتم؛ پاسخ کوبنده نیروهای مسلح در راه است
تحریم‌های آمریکا، مجازات جمعی مردم کوباست
پاسخ نخست‌وزیر دانمارک به ترامپ که دوباره هوای گرینلند کرده!
رییس جمهور وارد تهران شد
بی‌اعتمادی به آمریکا و نقض تفاهم‌نامه؛ رکن اصلی تنش‌های جاری در منطقه
وزیر جنگ آمریکا به تل آویو می رود
رشد ۱۱ درصدی هزینه‌های نظامی ناتو در ۲۰۲۶
رئیس جمهور نجف اشرف را به مقصد تهران ترک کرد
مخالفت قاطعانه ایران با تحریم‌های آمریکا علیه کوبا
تجاوز مجدد رژیم صهیونیستی به مناطقی از جنوب لبنان
وقوع انفجارهای متعدد در بندرعباس، سیریک و قشم
آمریکا بند ۱ و ۲ تفاهم اسلام آباد را هم نقض کرد؛ ایران پاسخ قاطع می دهد
شنیده شدن صدای انفجار در سیریک
بیانیه وزارت خارجه درباره اقدام آمریکا درنقض تفاهم نامه اسلام‌آباد
وقوع چندین انفجار در مناطقی از هرمزگان
سنتکام حمله به اهدافی در جنوب ایران را تایید کرد
رژیم اسرائیل، تهدید مستقیم صلح و امنیت بین‌المللی است
حرکت بزرگ خونخواهی در سایه امام زمان (عج) محقق خواهد شد
یک هواپیمای ترابری در مسیر کراچی پاکستان ناپدید شد
خشم مقدس مردم ایران با بیداری همراه شده است/ انتقام و خونخواهی باید دنبال شود/ آمریکا به تفاهم پایبند نخواهد بود
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
قم، یکپارچه در سوگ و حماسه؛ بدرقه باشکوه امام مجاهد
دریافت کارت ورود به جلسه امتحانات نهایی ۱۴۰۵
اقامه نماز بر پیکر رهبر شهید انقلاب در مسجد جمکران
شعر کامل محمد مهدی رسولی در رثای رهبر شهید
مجید عیدی به پرسپولیس پیوست
جام جهانی ۲۰۲۶، صعود اسپانیا به مرحله یک چهارم /پایان پرتغال با اشک‌های رونالدو
تشییع پیکر مطهر رهبر شهید انقلاب در مسجد جمکران
روایت خبرنگاران از پرشورترین وداع قرن با امام شهید در قم
عناوین و ضرایب دروس سوابق تحصیلی در آزمون سراسری سال ۱۴۰۵
پارتی بازی ترامپ به‌نتیجه نرسید؛ حذف آمریکا از جام جهانی
واکنش سازمان ملل به دخالت ترامپ در تعلیق کارت قرمز بازیکن آمریکایی
نقشه اسکان زائران در مشهد به تفکیک استان‌ها مشخص شد
واکنش بقایی به لفاظی وزیر خارجه آلمان درباره تنگه هرمز
بیانیه وزارت خارجه درباره اقدام آمریکا درنقض تفاهم نامه اسلام‌آباد
نرخ طلا، سکه و نقره در بازار مشهد / سه شنبه ۱۶ تیر ۱۴۰۵
قم، یکپارچه در سوگ و حماسه؛ بدرقه باشکوه امام مجاهد  (۲ نظر)
لفاظی‌های سخیف رئیس جمهور آرژانتین علیه ایران نشانه ورشکستگی اخلاقی  (۲ نظر)
فردا یکشنبه در سراسر کشور تعطیل رسمی اعلام شد  (۱ نظر)
مسیر تشییع پیکر رهبر شهید انقلاب در تهران  (۱ نظر)
شعار‌های انقلابی و دلنوشته‌های عاشقانه عزاداران بر دیوار‌های مصلی  (۱ نظر)
مراسم تشییع پیکر آقای شهید ایران در تهران _ ۵  (۱ نظر)
۱۷۰۰ اتوبوس در آیین تشییع رهبر شهید امت در قم به مردم خدمات رایگان ارائه می‌کنند  (۱ نظر)
حق پرستاری معلولان ضایعه نخاعی ۹۰ درصد افزایش یافت  (۱ نظر)
روایت خبرنگاران از حزن و اندوه تا عزت و امید (۳)  (۱ نظر)
داروخانه‌های کشور فعال هستند  (۱ نظر)
مجازی شدن امتحانات دانشجویان دکترا و کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد خوزستان  (۱ نظر)
تاکید وزیر راه و شهرسازی بر تسهیل تردد عزاداران تشییع رهبر شهید  (۱ نظر)
چهارشنبه ادارات مازندران تعطیل است  (۱ نظر)
ترافیک در جاده‌های کشور پس از مراسم خداحافظی تهران با رهبر شهید  (۱ نظر)
آغاز پویش ملی «هدیه نماز»؛ بدرقه رهبر شهید با میلیون‌ها سجده عاشقانه  (۱ نظر)